Az új Resident Evil film
  • Alien
    #179
    Megnéztem a filmet, a véleményemet elmondtam a Filmek, amiket láttunk topicban is, de most ide is bemásolom az ezzel kapcsolatos két kommentemet:

    Nos, nem is tudom igazából mit mondjak a filmről. Tualjdonképpen vannak benne jó jelenetek (pl a templomos nem rossz, illetve az iskolában) de ezekkel szerintem az a baj, hogy túl keveset voltak ott, sokkal jobban kellett volna húzni szerintem. Aztán, valahogy jobban is kilehetett volna hozni a város hangulatát, mert jól nézett ki minden (mint a játékban) de szerintem kellett volna több paráztatós jelenet amikor a városban bóklásznak, mert nem igazán volt ilyen.

    Talán SPOILER

    A vége kicsit az alien 4-re emlékeztetett, ami itt nem igazán jött be nekem.
    Az egész film teljesen más, mint az első rész volt. A kaptárnak megvolt a hangulata, hogy a föld alatt volt, zártan, eldugva. Itt meg hirtelen ki a városba. Mondom szerintem jól nézett ki a város, de sokkal többet kilehetett volna hozni belőle, ha kicsit kóborolnak még ott, aztán a suliban illetve a templomban is húzzák kcisit az időt. A végén amikor Alice verekedett azzal a szörnnyel, (Nemezis vagyis a csávó az első részből ugye, Matt volt a neve asszem) szóval valahogy az sem jött be igazán, hogy összekellett verekedniük.

    Na lényeg a lényeg, tulajdonképpen nem olyan rossz a film szerintem, de sokkal jobban kilehetett volna hozni pár dolgot, mint ahogy itt megtették, több paráztatós jelenet kellett volna (alig volt, talán egy-két dolgon lehet megijedni a hirtelen történés miatt) Szóval aki látta az első részt végül is megnézheti ezt is, amely nem jobb mint az első rész, de azért nézhető :)

    Különben én a folytatást vhogy úgy képzeltem volna el, mint a 28 napppal később-ben. Ott marha jól eltalálták szerintem a város feelingjét, hogy sehol senki, csak csupa szemét az utcán. A Resident Evil 2-ben is megvolt pedig ez, mert nagyon jól néz ki a város, én főleg ilyen irányba vittem volna a történetet, persze úgy, hgoy ne tűnjön koppintásnak hanem új dolgokat kellett volna belevinni. De mostmár mindegy :)