Advent Rising
-
Latom az onmegygyozes jol megy mindenkinek, semmivel sem volt gyorsabb, mint ahogy szamitottam ra,pedig atirtam a konfigot :)Bar en vinyorol nyomtam ami eleg lassu regi 10 gigas, es ugye onnan olvasta, es irta maganak a cachet egyfolytaban, pc alapmukodesbol kiindulva az rendesen keresztbetesz a ketyerenek :)
De mostmar mindegy, mert vege !!!
Most, ha azt mondom 100 X izgalmasabb, valtozatosabb, latvanyosabb a maga modjan mint a halo, biztos hulyenek neztek, pedig ez van.Nagyon okosan megoldtak, hogy a vegtelenig pupmaljak az adrenalint benned azzal, hogy nem tudod mikor van vege a jateknak,es tobbfele situlusban ajtszhatod.El se arulom hany szint van, mert lelonem a poent.SOT a credits utan is van nemi meglepetes, tehat turelemesen kivarni !!!
A vegen annyira jol el lehet sajatitani a kulonbozo erok hasznalatat, hogy massa varazsolja a jatekot.Sot okosan megoldottak szinte mar isten leszel benne, es ugy puszitatsz mindent kedvedre, hogy csak na.nagyon jo kis palyak vannak benne vetek kihagyni ez a gamet, megha tele van gyermekbetegseggel is, de most azokat nem sorolom.Fogalmam sincs miert huzzak igy le.Bink animok vannak benne, bar fura mondod 2,9 giga csak az anim, de nem minden atvezeto az, ezert meg se lehet nezni a veget rendesen, mert probaltam :)De csak azert mert ketszer kifagyott az atvezetoknel, bar lehet, hogy annak van a keze benne, ki convertalta az animokoat, hogy egy sima dvd-re raferjen.
ja igen akkor van vege a jateknak ha kiirja TO BE CONTINUED, tehat lesz folytatas remelhetoleg.