576
Advent Rising
  • Coast
    Hűű bazdmeg
    Ajánlom a fejlesztőknek,hogy ez ne legyen igaz!
  • Gabe18
    Hardwired:
    "Az Xboxos megjelenése óta már kardjába dőlt, korábban sziporkázóan fényes fejlesztői interjúkkal díszített Advent Rising elérkezett Pc-re is. Nem tudni, jó hír-e ez, hiszen a Majesco Games ajánlott gépkövetelményként 3.4Ghz Pentium 4 processzort nevezte meg. Biztos, mert épp nem volt gyorsabb a piacon.. Vagy csomagolnak egyet minden dobozba? A sci-fi kalandjáték egyedüli vonzereje, hogy Orson Scott Card világában nyomulhatunk és láthatjuk a karaktereit. Az Advent Rising 3D motorja az Unreal engine [küldjetek Tim Sweeneynek kötött pulóvert.] Az Advent Rising zenéjét 70-hangszeres zenekari muzsika alkotja a vendégszereplő templomi kórussal fűszerezetten."

3.4 G-s processzor!?Ehhez?Minek?
    Ezek hülyék,akkora bukás lesz ez mint egy ház...
  • Mustang2005
    Még nem tölthető le!!!!!!!!!!

• Sephi
    Moka? Hat jah :D
  • Coast
    hát a játék aug 9.-én meg fog jelenni a hivatalos oldal szerint és elég valószínű mivel kurva nagy betükkel írták ki. Szóval kedden móka lesz.
    Jah és DVD-s lesz a játék
  • Sephi
    Sajnos nem.
  • Seth
    ez most a cikkre értendő????
  • Sephi
    Sajnos azt kell mondjam hogy hosszu fingnak szar a vege...
  • alph4
    Advent Rising Cikk
  • Gabe18
    Pontossan.
    Az automata célzás már eleve necces volt a részemről,de amugy érdekesnek tűnt,kidolgozott történettel,stb,belekezdtem.
    Akkor hagytam abba amikor egyszer megyek egy lerombolt városrészen.Energiám alig,nyomomban vagy 5-6 különböző mérető lény lohol.Végre beazonositom hova kéne eljutni,de nem lehet odaérni mert én hiába fognám menekülőre,az igen bátor program örökké visszafordul az ellenfelekre hogy ugyan lőjek már.Igy meg persze utolártek.Na akkor mondtam azt hogy ebből elég lesz...
  • Seth
    az az automata célzás miatt volt( futottál mondjuk vmi eü töltőért, aztán mivel mondjuk bal oldaladon megjelent egy monster, az automata ráállt, te meg már feléje néztél nem az eü csomag felé), pc-n szerintem az nem lesz
  • Ma2ska
    Én is x-en toltam, kurva jó game.
  • Gabe18
    Annyit irnék erről a játékról hogy Xboxon volt szerencsém hozzá.Meg ezen kivül még jópár akció,és külsőnézetes játékhoz.
    Annyi biztos hogy ilyen elb... (barmolt) célzási rendszert,és ezáltal irányitást még soha nem láttam.
    Nem tudom ez pc-n mennyiben fog változni,de remélem (bár nem hiszem túlzottan) hogy nagyon.
  • Coast
    Nagyon remélem hogy 9-én mrg fog jelenni mert már fogytán a türelmem...
    Öcsém ha belegondolok hogy tavaly április óta mennyit tolták el a megjenés időpontját rá kell jönnöm hogy az qrva régen volt
  • alph4
    [URL=http://tothegame.com/game.asp?id=2581]Baszmeg, tényleg elhúzták!!! 2 héten belül remélem játszani fogok vele ^.^[/URL]
  • Seth
    2005.08.09 az új dátum, ugyhogy még kicsit várunk.....
  • haxoror
    ha hasonlít a Halo-ra akkor nekem már most bejött :)
  • Lacc
    Elvileg most jön a játék a héten, majd kiderül mi igza ebből. Én is várom már baromira...
  • alph4
    Jöhetne a játék! mert már nagyon várom
  • Seth
    Még mindíg semmi.....megverlek teeeee!!!!!!
  • Sephi
    Jo rendben! Elintezem!
  • Seth
    Ha holnap se jelenik meg, akkor beírok ide valami nagyon csúnyát
  • grebber
    Oké nem teszem, csak ha nagyon übergázos :D
  • Coast
    hát pl itt de én most láttam hogy elhúzták Juli 26-ra
  • STREEX
    Tudnál mondani egyet?
  • Sephi
    Ja meg egy jo tanacs. Ne itejetek majd el a jatekot a grafikaja miatt!
  • Seth
    Hunvanmááááááá
  • grebber
    Nem nagyon jött még ki :(
  • Coast
    ja ma kéne meg már néhány oldal értékelte is a PC-s verziót úgyhogy lehet reménykedni
  • Sephi
    Ma kene neki?
  • Seth
    Na kijön ma vajon?????
  • insp
    Legalább odaírhattad volna, hogy SPOILER. De a miniumum az lett volna, hogy kisbetűvel írod...
  • alma2
    hat igen, kinek mi az akadozas, nem vagyunk egyformak :)
    mondjuk aki sokat codozik es nem fixen 125 fps annak aztan minden akad, utana :)

irtam to be continued.. vagyis lesz folytatas.
    bar gondolom attol fugg jon-e a le belole :)

• Sephi
    Itt negyen irtuk at a configot es titsztan ki lehetett venni hogy mar nem akadozik sehol. Foleg az elso training palyan amikor a hologramokat kell lonni ott lehet megfigyelni a hatast.
  • Seth
    Ha arra emlékeztet az nálam már jó pont :)
    Ja és ezt kérdeztem korábban, hogy milyen a vége, mivelhogy trilógiának csinálják már az elejétől fogva...
  • alma2
    a jatekido meg legalabb 11 - 13 ora.
  • alma2
    ja igen meg egy dolog, legtobbszor a jatek alatt a jo oreg MDK jutott az eszembe, aki meg emlekszik ra...
  • alma2
    Latom az onmegygyozes jol megy mindenkinek, semmivel sem volt gyorsabb, mint ahogy szamitottam ra,pedig atirtam a konfigot :)Bar en vinyorol nyomtam ami eleg lassu regi 10 gigas, es ugye onnan olvasta, es irta maganak a cachet egyfolytaban, pc alapmukodesbol kiindulva az rendesen keresztbetesz a ketyerenek :)
    De mostmar mindegy, mert vege !!!
    Most, ha azt mondom 100 X izgalmasabb, valtozatosabb, latvanyosabb a maga modjan mint a halo, biztos hulyenek neztek, pedig ez van.Nagyon okosan megoldtak, hogy a vegtelenig pupmaljak az adrenalint benned azzal, hogy nem tudod mikor van vege a jateknak,es tobbfele situlusban ajtszhatod.El se arulom hany szint van, mert lelonem a poent.SOT a credits utan is van nemi meglepetes, tehat turelemesen kivarni !!!
    A vegen annyira jol el lehet sajatitani a kulonbozo erok hasznalatat, hogy massa varazsolja a jatekot.Sot okosan megoldottak szinte mar isten leszel benne, es ugy puszitatsz mindent kedvedre, hogy csak na.nagyon jo kis palyak vannak benne vetek kihagyni ez a gamet, megha tele van gyermekbetegseggel is, de most azokat nem sorolom.Fogalmam sincs miert huzzak igy le.Bink animok vannak benne, bar fura mondod 2,9 giga csak az anim, de nem minden atvezeto az, ezert meg se lehet nezni a veget rendesen, mert probaltam :)De csak azert mert ketszer kifagyott az atvezetoknel, bar lehet, hogy annak van a keze benne, ki convertalta az animokoat, hogy egy sima dvd-re raferjen.
    ja igen akkor van vege a jateknak ha kiirja TO BE CONTINUED, tehat lesz folytatas remelhetoleg.
  • Sephi
    Mondom hogy gyorsabb lett. Tisztabb a kep.
  • alma2
    hm, ez mind szep es jo, de meg a kozelebe se er a 30-nak a jatek, nem, hogy a 60 fps-nek :)
    plusz, ha bekapcsolom az FSAA-t csak meg lassabb lesz, nem ertem mitol lett neked gyorsabb :)
    bar pl a GTASA-ban ki kell kapcsolni a framelimitert nalam (PC), mert kulonben akadoznak az atvezeto animok. de ugy kb 200 fps korul lehet a jatek.
    De kiprobalom, koszi, ne a levelegobe beszeljek.
    plus a megjegyzes, ha van eleg memoriad...gondolom ez egy az egyben a pc-s verzioban is igy fog kinezni, azert van ez a komment,amugy nincs sok ertelme :)