Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Subakka
    Honnan tudod h most te nyertél? :) Miből hiszed h bárkiben is kárt tudtál most tenni vagy rosszat okoztál neki? :) Szerintem észrevehető h itt téged nem vesz senki komolyan a stílusod miatt.
    A kétségbeesett személyeskedésről meg: amit írtam igen tippeltem és találgattam az írásodból, a válaszaid stílusából ítéltem meg :)

14071-re: igen igazad van ... mondj 1 embert aki művésznek vallotta magát ezen a fórumon :) ... amiket mondanak tanácsokat azért mondják mert nekik is van egy elméletük ill tanultak vmilyen szintű rajzolást és csak ötleteket adnak h lehetne jobb, most ezt a rajzoló egyén aki ki rakja a rajzot vagy megfogadja vagy megpróbál maga rájönni h a saját stílusában h tudna javítani a rajzokon és már egy jó ideje itt vagyok de még egyszer nem láttam olyan becsmérlő kommenteket amivel vkinek a rajzolását lehúzták volna csak ha üvöltően rossz volt a rajz de akkor is kultúráltan lehetett válaszolni és SEGÍTENI, igen itt segítenek az emberek nem kiosztják a másikat ahogy te teszed :)