Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy nyilvános fórum. Ha baráti körben akarsz csetelni akkor ott a facebook...
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
És még én nem vagyok normális.... Röhej, komolyan mondom. :-)
UI: Elnézést ezért a hangnemért, csakhát próbálok olyan nyelven írni, amit Line barátunk is megért. Ha egyszer nem ért a szép szóból...
---
Line csak egy megjegyzés felvettek az mke-re csak úgy döntöttem hogy a gazdasági karon többet érek de sajnos az élet mást is hozott így jelenleg én tartom el a családom...
és egyáltalán nem kompetensek... jajh oda ne rohadjak... azért mert van róla papírod, hogy tudsz két egyenes vonalat húzni attól még nem te szartad a spanyol viaszt ad
ad 2 ez egy fórum ahol egymással osztjuk meg a véleményeinket, tapasztalatainkat tudod ezzel ösztökélve egymást, nem okoskodás nem nagyképûséggel nem önteltséggel
ad 3 te eddig csak idejöttél és fikáztál mindent és mindenkit, volt egy képed amit beszúrtál (hozzá teszem ritka szar hogy a te szava-járásoddal éljek) aztán még ugyan arról csináltál két képet hogy "hûûû bizonyítottam hogy csináltam egy képet" szóval ki az öntelt, nagyképû?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Neked elveszi az idõd, nekünk is és ráadásul csak hergeled az embereket.
Oké, te vagy a nagy zseni, de akkor ne foglalkozz már velünk, kis balfaszokkal, mert az tuti égõ neked a bandádban.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Hidd el sehol semmilyen fórumon sosem baszogattam normális érzésû embereket. Ezt a viselkedést valamai elõcsalta belõlem, mégpedig a hozzá nem értõ okoskodás, a nagyképûség, önteltség ami csak úgy árad belõletek.
De nem baszogatta az embereket a fórumokon
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Mert ha élõben is gyakorlod akkor megnyugodhatok mert vagy egy gyáva féreg vagy aki olyanoknak szólogat be akiknek nem veszélyes. Vagy pedig már párszor elkenték a szádat és ne aggódj még el is fogják....
Az ilyen szintû személyeskedéssel pedig csak magadat minõsíted.
A barátságról pedig ilyen fiatalon még nem tudsz szart se, maradjunk annyiban.
De nem is gondolom, hogy ez ide tartozik. De ha visszanézed én nem téged fikáztalak hanem a rajzaidat takonypóc. Szóval kiállítottál magadról egy gyönyörû szép szegénységi bizonyítványt. Gratulálok hozzá.
Mellesleg nem mintha rád tartozna de nem vagyok buzi, 35 évesen bõségesen elég 3 órát eltöltenem nem nõnemû egyénekkel.
1: 8 óra múlt lövik a pizsit, hogy így haza jöttél a nagy "bandázásból", vagy csak a "barátaid" küldtek haza mert nem bírták már a pofád?
2: honnan veszed hogy mit mond a 10 normális ember? mert hogy nem azt amit te az is tuti fix, te nem vagy normális...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a sárkány klassz, 1 tipp hozzá a pikkelyeket lehet lehet erõsebbre is húzni és könnyebben lehet árnyalni és jó persze hogy hengeres a nyaka de mivel a pikkelyek elálló felületek a testtõl így az éles kontúrja a nyaknak úgy lecsupaszítja a kinézetét, persze ha valami tradicionális vonatkozást akarsz bele vinni mint pl én a falamra rajzolnál akkor okés
-en fogják úgy gondolni, hogy te vagy a pöcs.... és mosmár arra is megkérnélek, hogy ne tegezz. Fényképed alapján magáznod kell.
amúgy meg ha be akarod vonalazni... hmmm psben lehet segéd vonalakat állítani printscreen és paintba méretre vágod és uccu neki én is így csinált egy jópár hozzá szólással korábban látott önarcképem, vagy paintba csinálszrá egy bizonyos pixelszámonként pöttyüket és egyenes vékony vonallal össze kötöd (pepecs munka) kinyomtatod és kész, vagy fekete fehérbe kinyomtatod vonalzózol és hajrá.
amúgy ha elõször full lekoppintod azt ami egy négyzetben van segít ráérezni a tónusozásra mert látni fogod hogy mennyire eltérsz négyzetenként, aztán majd ha ez megszokott lesz akkor elég lesz csak a fõbb vonalakat átrajzolnod ezzel a technikával és magadtól tónusozol
http://noob.hu/2011/05/21/6_0.jpg
http://noob.hu/2011/05/21/7.jpg
http://noob.hu/2011/05/21/1_32.jpg
"de én nem is szóltam hozzád. Nem is fogok," Ez volt az utolsó hozzászólásom hozzád!
És ha a neten találok egy képet, amit leakarok rajzolni, azt hogyan rácsozzam be? (bocsi, már biztos elegetek van belõlem) <#vigyor2>#vigyor2>
Line, itt egyedül én vagyok olyan, de én nem is szóltam hozzád. Nem is fogok, csak ezt leírtam, de amúgymeg <#levele>#levele>
ಠ_ಠ
kamuember vagy
trollokkal való foglalkozást és a neki való válaszolgatást célszerû beszüntetni. például MOSTANTÓL
http://noob.hu/2011/05/21/viragkicsi.jpg
non figuratív de mégse :)
ಠ_ಠ
the world is mine
Remek szalámit lehetne gyártani a gyerekbõl.
áááá.
the world is mine