15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Subakka
    bocsi így
  • Lash
    http://www.sztarfotok.hu/picdownload.php?path=/normal/www/kalauz/20051128_150831/kiefer-sutherland-016.jpg

Rakd csak egymás mellé.
  • Subakka
    szépnek szép tényleg eskü nekem tetszik,
    de ebbe a szembe szerintem még mindig több melegség van ...
  • Lash
    Rakd egymás mellé az eredetit és meg fogod látni, hogy csak a balszem csúszott el és egy kicsit nagyobb. Az összes többi elfogult szőrszálhasogatás olyanoktól akik rajzolni se tudnak. Ennyi.
  • Lash
    De amúgy most jut eszembe, hogy a fénylés miatt döntve fényképeztem szóval el van torzulva az egész picit. Ez a helyes kép. :-)

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a6ur731opfmqjd3eqr6x.jpg
  • Bodzzza
    köszi ;)
    van még pár de azok elég kezdetlegesek. Ezt már nagyjából meg mertem mutatni :D
  • Lash
    Például a jobb szem. :-)
  • Subakka
    Jól néz ki nekem tetszik :)
  • Lash
    Nagyon király.
  • Subakka
    Mint tudatlan kérdem, mi adja a te műremekedbe az általad említett melegséget? :)
    Szvsz egy rajzban akkor van melegség (mondanivaló) ha megfog egy tényleg tökéletes pillanatot és azt át is tudja adni a rajz. A te másolatodban ez hol van?
  • Lash
    Te szar lettél. Gondolom festeni egyáltalán nem tudsz. Vagy ha igen akkor úgy. Ezért nyomulsz cerkával. Belőlem még hál istennek akármi lehet. :-)
  • Bodzzza
    bocsi a fényképminőségért.... szar a gépem vagy nem értek hozzá :D
  • Bodzzza
    Sziasztok! Gondoltam berakom ide a Mi24 karikatúrám, hogy kritika érje.
    Pasztell rajz, kréta és cerka. 65x50-es.

• Lash
    Például a legutolsó rajzod röhej apám.

De vedd meg Leonardo rajzait, van ilyen füzet. Ő is hibázott ám bőségesen. Aztán mi lett a cserebogárból. Ezt nem azért mondom, hogy hozzá hasonlítom magamat, csak finoman szólva szánalmas, hogy kezdő rajzok alapján próbálsz ítélkezni ki milyen lesz.
  • Lash
    Szerintem meg amik a honlapodon vannak azok közül van szarabb az enyémnél stílusra meg karakterre, hiába van a helyén minden valami mégis hiányzik. Az összes rajzod hideg giccs. Míg az enyém meleg. :-)
  • Lash
    Ez így elég lájtos. Ha megvan még rakd be. Ha nincs, csitu van.

Meghunyászkodni??? Neked agyadra ment a korai meleg. :-)
  • Kovács legény
    mielőtt tényleg lelépsz, várom, hogy ismerd el az ígéretedhez híven. Küldheted privátban is ha nem akarsz meghunyázkódni itt.
  • Kovács legény
    az alaptalan vádakhoz húzz be magadhoz is pár strigulát pl: "Klegény félig nyomtatós félig rajz "művészete" még nyomtatóm sincs így elég nehéz lenne. amúgy meg 15évvel ezelőtt az első szakiskolás rajzom jobb volt mint a te mostani fergeteges kopid, így azt hiszem nincs miről beszélnünk.
  • Subakka
    Ebben az esetben okoskodom csak mert irritál a viselkedésed, ha nem volt igazam ez van bocsánat ha tévedtem és alaptalanul vádoltalak :)

Várjuk örömmel azt a rajzot én őszintén kíváncsi vagyok milyen ha csinálsz egy tökéletes és alapos munkát :)
    DE felőlem csinálhatsz gyönyörű szemet gyönyörködtető munkát, lehet h szép pontos lesz ... de ettől nem leszel nagyobb ember.

Am attól még h 8 emberrel vitatkozol le lehet azt tudni 1 kommentbe is nem egyfolytában új és új 1 mondatos, esetleg 2 mondatos kommenteket írogatni egymás alá.

Mit gondolsz a 14071-es válaszomra? :)
  • Lash
    Már megint mekkorát tévedsz. :-) De úgy gondolom feleslegesen tapossuk a szart. Legközelebb már csak valami büntető rajzot fogok ide betolni, majd az eldönti kinek volt igaza...

Amúgy a hozzászólásodból ítélve ha valaki okosnak képzeli itt magát az pont te vagy.

A hozzászólásaim pedig azért mennek külön a legtöbb esetben mert egyszerre 8 emberrel vitatkozom. Nem tűnt fel?
  • Subakka
    Most észrevéve 4-ből 3 kommentbe a személyeskedést említetted és tagadtad h nem igaz. A nagy ellenállásból következtetve sikerült jól tippelnem a személyiségeddel kapcsolatba mert úgy érzed h mondtak vmi olyat ami ütött neked és ezt minnél jobban próbálod leplezni :) ha tévedtem volna 1 kommentbe letudod h nincs igazam :)
  • Subakka
    Honnan tudod h most te nyertél? :) Miből hiszed h bárkiben is kárt tudtál most tenni vagy rosszat okoztál neki? :) Szerintem észrevehető h itt téged nem vesz senki komolyan a stílusod miatt.
    A kétségbeesett személyeskedésről meg: amit írtam igen tippeltem és találgattam az írásodból, a válaszaid stílusából ítéltem meg :)

14071-re: igen igazad van ... mondj 1 embert aki művésznek vallotta magát ezen a fórumon :) ... amiket mondanak tanácsokat azért mondják mert nekik is van egy elméletük ill tanultak vmilyen szintű rajzolást és csak ötleteket adnak h lehetne jobb, most ezt a rajzoló egyén aki ki rakja a rajzot vagy megfogadja vagy megpróbál maga rájönni h a saját stílusában h tudna javítani a rajzokon és már egy jó ideje itt vagyok de még egyszer nem láttam olyan becsmérlő kommenteket amivel vkinek a rajzolását lehúzták volna csak ha üvöltően rossz volt a rajz de akkor is kultúráltan lehetett válaszolni és SEGÍTENI, igen itt segítenek az emberek nem kiosztják a másikat ahogy te teszed :)
  • Lash
    14071 re stb.. tovább se tudott senki se értelmesen reagálni. Totál beégettétek magatokat ezzel a rengeteg sértegetni próbáló személyeskedéssel aminek amúgy negyede sem igaz.
  • Lash
    Szóval A VITÁBAN HIÁBA VAGYTOK NYOLCAN EGY ELLEN ALULMARADTATOK. Mostmár csak kétségbeesett személyeskedés megy vegyétek észre magatokat. Na bye bye!
  • Lash
    Az ismételt személyeskedésre pedig ha nem sértelek meg nem reagálok. Mind csak találgatás és tippelgetés. :-) Így súlytalan.
  • Lash
    Csak olyanokat tiportam porba akik megérdemlik. Például az indiánrajz totál tetszett nem is írtam rá egy rossz szót se. Klegény félig nyomtatós félig rajz "művészete" valóban nem tettszik. Kicsit se vagyok nálatok rosszabb mivel ti is kritizáltok mindenkit. cSAK TI MÉG RÁCSOZTOK IS. :-)
  • Subakka
    Őszintén nem értelek Lash ... akárhányszor beraksz egy rajzot folyamatosan csak azt mondod h ez egy firka, tudod h tele van hibával, nem figyeltél oda, kezdő rajzos vagy, ez az első portréd ... stb. Viszont másokat eszméletlen nagy szájjal tiporsz porba mert ilyen hatalmasnak érzed magad de miért is???
    Gondolok arra h kisebbségi komplexusod van, vagy szeretsz másokat irányítani mások felett uralkodni meg kioktatni, mert van egy elméleted a rajzolásról és ha vki nem azt követi az nem számít rajzosnak se művésznek se senkinek és elbújhat ... de ki nevezte ki a te elméletedet szentírásnak?
    Ja meg h mennyire tagadod h Line vagy ... ember ... akkor jöttél mikor Line-t kibannolták, ugyanabban a stílusban és megfogalmazásban írsz, ugyanaz az elméleted és ugyanúgy egyszerre több kommentet írsz.
    Meg h te tartod életben ezt a fórumot ... én őszintén örülnék neki ha heti 3-4 komment lenne ... mert eddig is meg volt nélküled ez a fórum.
  • Lash
    Na srácok, úgy látom megint megy a személyeskedés.

Tulajdonképpen másról nem is szóltak az itt elhangzott hozzászólások csak alaptalan találgatások...

Sajnos ezzel elismertétek illetve dehogy sajnos, hál istennek ezzel elismertétek, hogy bizony a vitában alulmaradtatok.
    Köszönöm szépen mert ezzel tudatotokon kívül elismertétek az igazamat.

Hiába ez a nagy netesek műfaja. Bármit le mertek írni, élőbe pedig olyan kicsire töpörödnétek előttem össze mint egy zabszem.
  • SMGBAS
    Anno te is mehettél volna a gumiba
  • Midas
    egy ujabb nap :D
  • mumeen
    1.Rohadtul nem tanultál meg huszadjára sem linkelni...
    2.Azt gondolom nem kell elmondanom,hogy elég nagy az arcod,csak nem tudom mire.
    3.Remélem első 8 osztály már megvolt.
    4.Úgy látom,hogy Te köbö 1 hónapja próbálsz "ábrázolni" dolgokat,bármilyen módon,de annyira hihetetlenül tehetséges vagy,hogy a tizedik portréd már hibátlan,és bármit meg tudsz festeni pasztellal.
    5.A csávó rohadtul nem is hasonlít,a szája olyan,mintha egy szűk punci lenne.Én leglább fejből rajzoltam,mégha szar is lett.De Te másolással csináltál egy karikatúrát...
    6.Miért irod le minden nyomorult gondolatodat külön hozzászólásba??Hogy többnek érezd??
    7."Remélem nem baj ha nem téged akarlak lenyűgözni hanem a csajomat, és azt se a portréimmal hanem valami teljesen mással. Olyannal ami neked kisebb vagy nincs is. :-)"
    Istenem.Tudod ez olyan,mint a katonáknál.Aki beszél róla,hogy Ő mekkora fasza gyerek volt,az tuti,hogy valami irodában nyalta a felettese seggét.Aki nem mond semmit,az már látott egy smát.Ergo:13 éves puhapöcsű szuttyó vagy...
    8."Mert ahogy elnézem a rajzról okoskodni jobban szerettek mint csinálni."...ki is okoskodik??
    9.Ez a nagy troll-ozás meg valami iszonyat nagy World of Warcraft kocka dumára vall.Szerintem menj le a friss levegőre,ismét,egy év után és meglátod mennyit változott a világ.Lehet élvezni is fogod...
    10.Mi et a Blim!-es hülyeség.Ettől azt hiszed,hogy egyéniséged van??
    11." nyomás wowozni"...a sejtés beigazolódott..
  • Kovács legény
    Sosem mondtam, hogy valaki is lennék, a kiállítások és egyéb műv.csoportokkal való kérkedés meg a te reszortod, jah bocs vagyis a line nevű hasadt személyiségedé. Ha meg annyira kíváncsi vagy olvass vissza, vagy keress rá a neten látom időd mint a tenger assan kezdődik a nyáriszünet, lehet készülnöd a pótvizsgákra. Bár ha egy képet is képtelen vagy ide normálisan beszúrni akkor sanszolom, ez sem fog könnyen menni. És várom, hogy akkor elismerd, bár nem lesz egyből, de ezt elnézzük
  • Zocsi
    Biztos Ő sem használ(t) segédeszközöket.

@Lash: Te saját magadnak állítasz korlátokat, pedig a művészet szabad.
  • Lash
    Te valamit amúgy oltári módon félreértettél. A csalás bassza a csőrőm nem az ha valaki jobban rajzol nálam. AZt azonnal elismerem nem úgy mint te aki nem ismeri el, hogy egy senki.
  • Lash
    Már megint ez a ködösítés. Konkrétan hol tesznek rólad említést? :-) Ne égesd magad tovább így se tudsz kimászni a saját magad által megásott gödörből.
  • Lash
    Ja ma nincs isi mi? :-) Inkább tanuld a házit te meg, azt utána nyomás wowozni. Ja, hogy már azt is únod mert van 85-ös karaktered? Naná, hogy rámfér, csinálom is.
  • Kovács legény
    azért pár helyen tesznek említést rólam, és ha nem gond nem kérek elnézést mert szarul rajzolsz és bassza a csőröd, hogy vannak nálad jobbak, miután túljutsz az önsajnálatod eme tagadó szakaszán szólj és újrakezdhetjük a beszélgetést, talán.
  • zorovpeter
    Ez egy rajz fórum, ezért csodálkoztam mikor arra, hogy Yodához hasonlítottam a rajzod, olyan választ adtál, amiben a farkaddal kérkedsz.

Magad ellen beszélsz. Ez azért szomorú, de érthető. Én se állnék a magam oldalára, ha olyan lennék mint te.

Remélem akkor most nem csinálsz segget a szádból és tényleg nem válaszolsz, puncsospockom. Rajzolj inkább, mert rád fér.
  • Lash
    Ez egy rajz fórum öcsi, ha tartalom nélkül akarsz flémelgetni menj a gumiba. Sajnálom, hogy nem lehetek partnered az unalmas délelőttöd elütésében. Mert amúgy rajzolni megyek, tudom, hogy ez is gyenge de attól még ez is igaz, ugyanúgy mint a reggeli.
    Innentől kezdve csak rajz témában válaszolok neked, úgyhogy kár erőlködnöd drága troll barátom.
  • zorovpeter
    Azért ez elég gyengére sikerült, ugye te is érzed?
    Én azt szoktam mondani, hogy megy a buszom...

Na, menj olvasgass, megvárlak. Azért segítek, ne a rendőr viccek között keresgélj!