Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lightjack
ITT TE VAGY AZ EGYETLEN AKI GÉPEN KERESZTÜL KEMÉNYKEDIK! DE NEM ÉRTED? AGYAD HELYÉN MI A F*SZ VAN? TAKARODJ EL INNEN! MÉG MINDIG NEM FOGOD FEL? NEM ÉRTED? NEM?! TAKARODJ EL INNEN. FIAM HA AZT HISZED HOGY ITT VELÜNK SZÓRAKOZHATSZ ÚJONCKÉNT, TÉVEDÉSBEN ÉLSZ. A TE FESTMÉNYEID SEM OLYAN KIEMELKEDÕEK, EGYÁLTALÁN, TELJESEN ÁTLAGOSAK! FOGJAD BE AZT A MOCSKOS POFÁD ÉS TAKARODJ!

Egyáltalán mirõl beszélsz..? Régebbi reg vagy itt mint én... Totál dilesz vagy és ezt be is bizonyítottad. Nem te fogod megmondani mellesleg, hogy mikor fogom be a számat.

Ez egy nyilvános fórum. Ha baráti körben akarsz csetelni akkor ott a facebook...

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Headshot!!! Ráadásul magadnak. Gratulálok...

És még én nem vagyok normális.... Röhej, komolyan mondom. :-)

lightjack
Line itt az idõ hogy befogd azt a mocskos pofád. Te ne szóljál bele abba hogy ki kinek ad tanácsot, és itt az idõ hogy elhalgass ezen a fórumon. Eddig még nevetséges voltál, jót is nevettem rajtad, de amit mûvelsz már olyan szinten elviselhetetlenül irritatív, hogy nem vagyok képes szó nélkül hagyni. NE ÍRJÁL TÖBBET IDE! HÚZZÁL A RÁKBA! SENKI NEM KÍVÁNCSI A TE VÉLEMÉNYEDRE! Az egyetlen aki itt okoskdik az te vagy, te vagy az aki isteníti magát, hogy majd beszarunk a te szaros kis festményeditõl. FOGJAD BE AZT A MOCSKOS POFÁD!!! NEM ÉRTED??? ÍRJAM LE MÉGEGYSZER??? FOGJAD BE AZT A MOCSKOS POFÁD! ÉS NE ÍRJÁL VÁLASZT, CSAK HÚZZ EL! Olyan embereket oltasz ezen a fórumon, akik már régóta itt vannak, ebben a körben, te meg újként azt hiszed hogy a régi törzstagokkal keménykedhetsz! Botor gondolat fiam. Ennyi Line. HÚZZÁL EL INNEN!

UI: Elnézést ezért a hangnemért, csakhát próbálok olyan nyelven írni, amit Line barátunk is megért. Ha egyszer nem ért a szép szóból...

Looooser
jah nem baszogatta.... gázkamrába küldte õket XD
---
Line csak egy megjegyzés felvettek az mke-re csak úgy döntöttem hogy a gazdasági karon többet érek de sajnos az élet mást is hozott így jelenleg én tartom el a családom...
és egyáltalán nem kompetensek... jajh oda ne rohadjak... azért mert van róla papírod, hogy tudsz két egyenes vonalat húzni attól még nem te szartad a spanyol viaszt ad
ad 2 ez egy fórum ahol egymással osztjuk meg a véleményeinket, tapasztalatainkat tudod ezzel ösztökélve egymást, nem okoskodás nem nagyképûséggel nem önteltséggel
ad 3 te eddig csak idejöttél és fikáztál mindent és mindenkit, volt egy képed amit beszúrtál (hozzá teszem ritka szar hogy a te szava-járásoddal éljek) aztán még ugyan arról csináltál két képet hogy "hûûû bizonyítottam hogy csináltam egy képet" szóval ki az öntelt, nagyképû?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Többször megmondtad te is, hogy lelépsz, õk is, hogy menj, akkor meg?
Neked elveszi az idõd, nekünk is és ráadásul csak hergeled az embereket.
Oké, te vagy a nagy zseni, de akkor ne foglalkozz már velünk, kis balfaszokkal, mert az tuti égõ neked a bandádban.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Ugye nem haragszol ha az itt hozzászóló, olyan témában okoskodó és frankót megmondó 18 és 25 közötti suhancokat, amiben egyáltalán nem kompetensek -tehát értsd ahogy mondom, se iskolájuk de még csak fel sem vették õket mondjuk a képzõre- egyáltalán nem tekintem normális embereknek.

Hidd el sehol semmilyen fórumon sosem baszogattam normális érzésû embereket. Ezt a viselkedést valamai elõcsalta belõlem, mégpedig a hozzá nem értõ okoskodás, a nagyképûség, önteltség ami csak úgy árad belõletek.

SMGBAS
Ez is egy szép kép és a festõje se volt százas :D

De nem baszogatta az embereket a fórumokon

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Na most szereztem egy kis infót, hogy gimp-el is lehet képrácsot készíteni. Holnap kipróbálom ezt a technikát, aztán majd írok hogy mire jutottam.
Mellesleg a zsenik meg a nagy mûvészek sosem voltak normálisak, illetve totálisan különböztek az átlagtól. Ezért is tudtak olyat alkotni ami kiemelkedik a többi közül. Pont a különbözõségük miatt.

Azt nézem amúgy, hogy a hobby-d beszólogatás. Egyetlen kérdésem volna ezzel kapcsolatban. Csak neten vagy esetleg élõben is gyakarlod ezt a nemes sportot? hmmm?

Mert ha élõben is gyakorlod akkor megnyugodhatok mert vagy egy gyáva féreg vagy aki olyanoknak szólogat be akiknek nem veszélyes. Vagy pedig már párszor elkenték a szádat és ne aggódj még el is fogják....

Fogd már fel te szerencsétlen, hogy ne adjál tippeket másoknak rajzból mert te sem tudsz rajzolni. :-))

Az ilyen szintû személyeskedéssel pedig csak magadat minõsíted.
A barátságról pedig ilyen fiatalon még nem tudsz szart se, maradjunk annyiban.

De nem is gondolom, hogy ez ide tartozik. De ha visszanézed én nem téged fikáztalak hanem a rajzaidat takonypóc. Szóval kiállítottál magadról egy gyönyörû szép szegénységi bizonyítványt. Gratulálok hozzá.

Mellesleg nem mintha rád tartozna de nem vagyok buzi, 35 évesen bõségesen elég 3 órát eltöltenem nem nõnemû egyénekkel.

Looooser
ohh bocsáss meg nagy mester de két kérdés:
1: 8 óra múlt lövik a pizsit, hogy így haza jöttél a nagy "bandázásból", vagy csak a "barátaid" küldtek haza mert nem bírták már a pofád?
2: honnan veszed hogy mit mond a 10 normális ember? mert hogy nem azt amit te az is tuti fix, te nem vagy normális...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
ezt embere válogatja, a ceruzához mérés veszélyes dolog tud lenni pl ha egy kicsit elõrébb csúszol a székedben már mások lesznek az arányok és kezdheted elölrõl az arányok átellenõrzését

Looooser
az elsõre és a harmadikra, arányokra figyeljen a barátod oda és a tónusra, mint ahogy lentebb is írták.
a sárkány klassz, 1 tipp hozzá a pikkelyeket lehet lehet erõsebbre is húzni és könnyebben lehet árnyalni és jó persze hogy hengeres a nyaka de mivel a pikkelyek elálló felületek a testtõl így az éles kontúrja a nyaknak úgy lecsupaszítja a kinézetét, persze ha valami tradicionális vonatkozást akarsz bele vinni mint pl én a falamra rajzolnál akkor okés

nem erre válasz, hanem úgy általánosan, sry
ha monitorról másoltok (rácsozás nélkül), szoktatok ceruzával méregetni, vagy csak szemre?
Tudom, hogy fáj az igazság de jobb elõbb megtudni mint soha.

Szerintem ha 10 normális embernek megmutatod az önarcképedet. 10-bõl 10
-en fogják úgy gondolni, hogy te vagy a pöcs.... és mosmár arra is megkérnélek, hogy ne tegezz. Fényképed alapján magáznod kell.

Looooser
basszus nem láttam hogy válaszoltál.... evvan akkor ha az ember alulról kezd olvasni és sok mindent ki kell hagyni a figyelembõl

Looooser
nefoglalkozz Lie-al csak egy random pöcs...
amúgy meg ha be akarod vonalazni... hmmm psben lehet segéd vonalakat állítani printscreen és paintba méretre vágod és uccu neki én is így csinált egy jópár hozzá szólással korábban látott önarcképem, vagy paintba csinálszrá egy bizonyos pixelszámonként pöttyüket és egyenes vékony vonallal össze kötöd (pepecs munka) kinyomtatod és kész, vagy fekete fehérbe kinyomtatod vonalzózol és hajrá.
amúgy ha elõször full lekoppintod azt ami egy négyzetben van segít ráérezni a tónusozásra mert látni fogod hogy mennyire eltérsz négyzetenként, aztán majd ha ez megszokott lesz akkor elég lesz csak a fõbb vonalakat átrajzolnod ezzel a technikával és magadtól tónusozol

lightjack
A sárkány tetszik, a harmadik rajzban hiányoznak a tónusok.

Haha, ez a sárkány sokkal jópofább mint amit Looooser rajzol 58 óra alatt. :-) Nem semmi...

Egy barátom megkért rá, hogy tegyek már be 1-2 rajzát, mert kíváncsi lenne a véleményetekre, tanácsaitokra. Tehát itt vannak!
http://noob.hu/2011/05/21/6_0.jpg
http://noob.hu/2011/05/21/7.jpg
http://noob.hu/2011/05/21/1_32.jpg
Az nagyon szuper lenne! Köszönöm a segítséget!<#wink>
lightjack
Ha neten találsz egy képet, és esetleg nincs rá mód hogy kinyomtasd, akkor photoshoppal lehet rátenni rácsot. Ha érdekel akkor elmondom.

Hát ja mivel írni is alig tudsz nehéz is lenne vitába szállnod velem. Ezek is csak csürhében tudnak. Összeszedve az elmúlt 5 év "legjobb" dumáit. :-)

Figyeljcsak, lehet nem láttad.
"de én nem is szóltam hozzád. Nem is fogok," Ez volt az utolsó hozzászólásom hozzád!
Amúgy meg tudod te egyáltalán azt, hogy mirõl vitatkoztunk?

Dehogy egyedül. Az összes olyan aki hozzászólt az utóbbi pár órában...

köszönöm a segítséget!
És ha a neten találok egy képet, amit leakarok rajzolni, azt hogyan rácsozzam be? (bocsi, már biztos elegetek van belõlem) <#vigyor2>
Line, itt egyedül én vagyok olyan, de én nem is szóltam hozzád. Nem is fogok, csak ezt leírtam, de amúgymeg <#levele>
Vazze most esik le, hogy itt olyanok osztják az észt akiknek semmi köze a rajzhoz. Ez óriási. :-)

Mégegyszer hangsúlyozom annak aki nem fogta fel ez a kép amit küldtem életem második próbálkozása ecsettel elsõ olajjal. Ismerkedés az anyaggal. Szerinted a sokadik képem akkor milyen lehet. Csak a hülyéknek irom akinek nem esik le.

Ehh basszus az becsúszott, pedig nem érdemlitek meg. Maradjunk annyiban beszarnátok ha látnátok most miket festek. :-)

lightjack
Jaja jó kis technika, fõleg portrérajzolásnál. Csak figyelj arra hogy halványan húzd a segédvonalakt, mert aztán nem tudod kiradírozni.

Például neked..

Jaja meg azokank akik nem tudnak rajzolni.

Looooser
tök egyszerû felosztod halványan a lapod egyenlõ négyzetekre pl 2x2centisekre így kapsz egy négyzetrácsos lapot, aztán a lerajzolandó képet is felosztod négyzetetekre (azonos méretû is lehet aztán négyzetenkét átmásolod a fõbb vonalakat és aztán tónusozod a képet/vagy opcionálisan kezdõknek akár a teljes tartalmát/ és voilá készvan, jó technika pl ha nagyítani akarsz egy képet

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mi volt itt Úristen! Komolyan mondom rossz volt végigolvasni :) Láma kérdés, de ez a rácsozásos dolog hogyan mûködik pontosan? Nem értem. Lehet, hogy így könnyebben menne a rajzolgatás nekem?
Subakka
csak azért hagytam ott akkora helyet h meglegyen a távolság az "elemek" között és nemigazán akartam valóságot vinni a képbe csak hogy sugallja h mi is akar az lenni :) de lehet h úgy jobb lesz majd meglesem ceruzával :)

&#3232;_&#3232;

a másik festmény ami a falon van egész jónak tûnik így távolról és sötétben. már ha azt is te csináltad.
lightjack
A virág "feje" alá még mehetne egy kis sötét, így olyan mintha picit elszakadna a feje a testtõl.

meg sem mukkantál a tudományosban
kamuember vagy
trollokkal való foglalkozást és a neki való válaszolgatást célszerû beszüntetni. például MOSTANTÓL
Subakka

bocsi

&#3232;_&#3232;

Subakka
Nah látom vége a háborúnak :D akkor egy kis OFF:
http://noob.hu/2011/05/21/viragkicsi.jpg

non figuratív de mégse :)

&#3232;_&#3232;

Jaja most legalabb megismerik a topikot, amugy en nem szivesen ennek abbol a szalamibol mert lehet megvesznek en is :DD

the world is mine

theone91
Kár hogy lelépett... Hiányozni fog, amíg vissza nem jön... :(

Remek szalámit lehetne gyártani a gyerekbõl.

theone91
Szerintem csak erre ment ki az egész. Kell a promósön a topiknak... :D:D

:S_A?AS_DD

áááá.
Betoltatok a topikot a nepszeru temak koze szep teljesitmeny :))

the world is mine