Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
mumeen #14127 1.Rohadtul nem tanultál meg huszadjára sem linkelni...
2.Azt gondolom nem kell elmondanom,hogy elég nagy az arcod,csak nem tudom mire.
3.Remélem első 8 osztály már megvolt.
4.Úgy látom,hogy Te köbö 1 hónapja próbálsz "ábrázolni" dolgokat,bármilyen módon,de annyira hihetetlenül tehetséges vagy,hogy a tizedik portréd már hibátlan,és bármit meg tudsz festeni pasztellal.
5.A csávó rohadtul nem is hasonlít,a szája olyan,mintha egy szűk punci lenne.Én leglább fejből rajzoltam,mégha szar is lett.De Te másolással csináltál egy karikatúrát...
6.Miért irod le minden nyomorult gondolatodat külön hozzászólásba??Hogy többnek érezd??
7."Remélem nem baj ha nem téged akarlak lenyűgözni hanem a csajomat, és azt se a portréimmal hanem valami teljesen mással. Olyannal ami neked kisebb vagy nincs is. :-)"
Istenem.Tudod ez olyan,mint a katonáknál.Aki beszél róla,hogy Ő mekkora fasza gyerek volt,az tuti,hogy valami irodában nyalta a felettese seggét.Aki nem mond semmit,az már látott egy smát.Ergo:13 éves puhapöcsű szuttyó vagy...
8."Mert ahogy elnézem a rajzról okoskodni jobban szerettek mint csinálni."...ki is okoskodik??
9.Ez a nagy troll-ozás meg valami iszonyat nagy World of Warcraft kocka dumára vall.Szerintem menj le a friss levegőre,ismét,egy év után és meglátod mennyit változott a világ.Lehet élvezni is fogod...
10.Mi et a Blim!-es hülyeség.Ettől azt hiszed,hogy egyéniséged van??
11." nyomás wowozni"...a sejtés beigazolódott..