City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

  • herczeg
    #7995
    valóban, én kérek elnézést, megtaláltam a bejelentést a sok oldalnyi búcsúzó topic között.

    két órája a fórumot olvasom, úgyhogy kicsit sikerült megértenem miről maradtam le. (ugyanis nem voltam ott tegnap este/ma hajnalban a szülinapon)

    az i15 bejelentés mellé ugyanis megjelent positron, meg a dizájnercsapat egy része és válaszoltak a játékosok kérdéseire.
    itt egy nem teljes de azért elég hosszú chatlog kivonat.

    alapjában véve nem tűnik olyan brutálisnak, de felmerültek régi, be nem tartott ígéretek (vault, cathedral of pain, power customzation) és újak amikre szintén béna kifogás jött ("farmerek miatt nemszeretnénk") vagy csak lerázás.

    a játékosok reklamálnak az új PvP miatt, MA miatt meg minden miatt ami egyrészt oké mert a játékosnak valami mindig rossz lesz, de amikor a PvP közösség egyetértésben ezt mondja hogy a régi PvP jobb volt és nem lehetne valahogy egy kicsit kompromisszumot hozni a régi és az új között akkor azért nem kéne azt mondani a fejlesztőknek hogy 'nem, mert nekünk ez jobban tetszik'

    az interjú, meg a sok hónapon(éven) át felgyülemlő csalódások, egyet nem értések most eléggé összecsaptak, mint említettem az elmúlt egy napban a távozók búcsútopikjaival telt meg a fórum.
    hogy ez mennyire lesz valódi végül, azt nem tudom mert korábban is volt már ilyesmi (kb fél éve mindenki temette az eu szervereket és usa-ra akart váltani), és mégis még mindig itt vagyunk.

    zárójelben megjegyzem, hogy ezen eseményeket figyelmen kívül hagyva igen érdekes dolgokat lehet kiolvasni az interjúból. új powersetteket (min 2) új zónák, de ez csak spekuláció (azaz konkrétan ki van mondva hogy inkább új zónákon dolgoznak, de ha tudatos volt a szóhasználat akkor megtippelnék illetve RPGguy(a post írója) megtippelne egy teljesen új, havas zónát, ami pl az új 5th column TFnek is szerves része lesz, tehát i15ös alapanyag)