City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• herczeg
    tök jó, mostmár nincs akkora pangás mint ősszel. csak az a baj én a defianton heroskodom, hmuda ugyanott villain, Umbralien USAn van, Kreeder44 Unionos, Urielst nemtudom hol van, Gaara meg úgy kb mindenfelé található, mások meg nem is tudom hogy játszanak-e. és akkor akik jönnek ide kérdezősködni azoknak mindig a saját szeverünket ajánljuk (emlékszem augusztus/szeptemberbe amikor kezdtem néhányan azt állították a defiánton gyülekezik a magyar, két héttal később meg más azt mondta hogy főleg unionon vannak és persze Umbralien az USAt ajánlotta). ez így persze oké, nem hiszem hogy bárki otthagyná a szerverét, meg a lvl50es karaktereit meg az embereket akiket ismer, mert egy másik szerveren hirtelen geci egyedül érezné magát, de mondjuk kipróbálhatnánk egy magyar csapatot. hetente egy eseteg két este ugyanazon a szerveren ugyanazon az oldalon egy jó kis balanced team (tőlem akár amerikai szerveren is lehet ha tudok ott játszani EU accounttal és valaki megmondja hogyan), persze úgy lenne értlme ha, ha minimum 4-5en lennénk, de ha ősszejönne egy 7-8 fős csapat akkor akár tfeket is csinálhatnánk (amikor mindenki ott van, álltalában ugyis csak 5-6an lennénk)