• NEXUS6
    #28
    Zétának igaza van, nem az a baj, hogy a win nem tökéletös, hanem az, hogy majdnem mindenki azt használja. Így aztán, ha dominó/láncreakció elven akarod összerogyasztani a netet, csak egyetlen nem is túl eszes virnyákot kell megírnod (mivel a felhasználók se túl eszesek általában ugye:)). Természetesen, ha a világ összes számítógépén egy adott lin disztribúció futna a helyzet kb ua. lenne.

    A biztonságot nem az ilyen "boszornyák" üldözések fogják növelni, amit a M$ szokott bizonyos esetekben elkövetni, hanem ha valami optimális szintre növelik a neten levő gépek "cyberdiverzivitását". Eddig egész jól működött az a rendszer, hogy a szerverek jelentős része "Unics/linucs" gép volt. A felhasználók meg elmojoltak a win-nel. Ha mindenhol win/lin vagy akármi lesz, az lesz csak az ármageddon!

    És persze az lesz az igazi rémálom, amikor Big Geci nagy vágya teljesül:hogy a tv/rádió mosógép centrifuga..., mind rá legyen kötve egy hálózatra, az meg a netre. Persze mind ez win alatt. Szkájnet rulez;)

    Zsenyka kedves, 2000 környékén mikor hatalmas előre lépés a preemtív miltitaszk? Nem akarom lelohasztani lelkesedésed de 15 éve már léteznek ilyen addottsággal rendelkező otthoni felhasználásra szánt oprendszerek. Mondjuk persze a win alatt ez sokáig valóban nem volt divat.