a tema adott:)
  • Mein Kampf
    Hi , kicsit meredekebb témában kérném , hogy segítsetek. 96 majdnem telén kiadott tommyboy promotional use only kazettán egy illetve két mixet, Futuristic Drumm n Bass vol.1 vol.2 mixed by tommyboy címen. Igaz nem house, de tommyboy és classic, meg mivel hozzám is eljutott akkoriban, gondoltam megkérdezem ismeri e itt valaki. Narancssárga keretben krómalapon vizcseppek, ez a borítója a vol.1 nek, a vol.2 nek ugyanez csak zöld keretben.
    Nekem ezt a kazettát 96késő ősszén Kosztolányin a feneketlen tónál a park cafe ba volt house matic esték pedroval és tommyval, ott vettem a belépő mellé 1 ezresér, volt még ezüst house matic volume one is de az már megvolt :D
    Annyira keresem hogy emlékezetböl keresgélek és találtam 8 számot ami rajta volt a vol.1 en, ezért is fontos , mert folyamatban van most ez nállam...
    Egyébként ezt a mixet a tilosrádios multja miatt is tehette meg mert ott sokat hallgatott drum n bass t, illetve a boltja miatt is ismernie kellett a stílust, és higyétek el aki szereti tommyboy t az itt is érezheti hogy az ő ízlése ha nem is house.