21038
a tema adott:)
  • SnailTech
    BANG!!!
  • SnailTech
  • SnailTech
    Hi Mein!Milyen progid van a tube-hoz?Én Videoget-tel szedek le onnan.
  • Mein Kampf
    hi lightlounge, tegnap este végig hallgattam mind a két kazit a tubrol, irni is akartam hogy nagyon jó zenék, sokat ismerek meg vannak nekem is más mixekbe, de a címekkel én is bajban vagyok, mindent amit megtaláltam azt nem tudatosan tettem :D vannak list ek és chart ok dj ktöl és ugy keresgélek, találok, és akkor tudom meg hogy mi a címe annak amit már ezer éve ismerek...
    ha tudnál mondani a két kazettához dj t és évszámot , esetleg helyszint, akkor talán tudok illetve itt mások is tudnak segíteni.
    Egyébként hallgassátok meg , le se kell szedni, nekem nagyon adja , schulz foris mixein vagy az emlegetett calipso mixekhez hasonlítanám.
    thx

azt még áruld el hogy mivel lophatom le tuberol mert , már egy ideje nem szedi le a leszedö prg m , ami eddig jó volt :(
  • pitymallat
  • Mein Kampf
    Hi jó zene mindkettő, de a dátum az lehúz :D 2003 most nem az a 7 év, csak 99ig követtem a zenéket, nekem 2000ig classic.
    thx
  • pitymallat
    rtist: Planet Soul
    Title: Set U Free (The Remixes)
    Label: Strictly Rhythm
    Cat#: [SR12428]
    Date: 1996
    Source: Vinyl
    Quality: 320 Kbps

A1 Set U Free (Groove Man's Journey)
    A2 Set U Free (Getto Funk)
    B1 Set U Free (Rabbit In The Moon's Moon Spirit Dub)

http://www.megaupload.com/?d=TV1C9NAD

DJ Misjah & DJ Tim - Purple road

http://www15.zippyshare.com/view.jsp?locale=hu&key=57931926

ep

http://rapidshare.com/files/382539942/_X-004__DJ_Misjah___DJ_Tim_-_Purple_Road_EP.rar

• lightlounge
    szia mein! én is '96-os kazettákat tettem fel nem rég (#8815-ös hozzászólás ezen a lapon)!
    van benne pár zene amit nem ismerek, hátha te tudod őket.
    örülnék ha meghallgatnád és szólnál ha ismersz belőle olyat amit én nem!
    köszi, light
  • SnailTech
    http://www.youtube.com/watch?v=2U5uwQSqIOE
    Cagedbaby-Hello There(Radioslave Remix)
    Ha valaki kamázza:-)Enjoy
  • aside
    Helló!

33 vagyok, 94 óta tolom ezt a zenét
  • Mein Kampf
    hi aside, nagyon tetszik a mix, végre a régebbi zenéket is szereti valaki.
    nagyon jó zenék,1-2 kivételével mindet hallottam már, nem is eröltettem eddig a hasonló mixeket, mivel nem kereste senki, de ennek hatására teszek fel én is acideket...
    korodat elárulod ? a stílus miatt kérdezem , mert itt kb 96 tol vannak képbe az emberek de ez a mixed 94 elejei zenékböl áll.
    Ez elött meg ezzel majdnem eggyidöben kialakuló rave- acidrave mixeket tettem már fel ide (természetesen magyar djk, itthoni clubbok 90 es évek) de nem nagyon tetszett senkinek, talán technorobnak.:D
    Keresek elő majd savas zenéket én is.
  • SnailTech
    http://www.youtube.com/watch?v=i579vDi5fe0
    Egyetek ilyet is!!!!!!
  • SnailTech
    http://www.youtube.com/watch?v=IlNd0v0lL4s
    Egy kis apróság:-)
    Jó ebédhez szól a nóta!
  • aside
    így a jó:
    www.megaupload.com/?d=3H016VSF
  • aside
    Sziasztok!
    Egy saját mix a kedvenc zenéimből:
    www.megaupload.com/?d=3H016VSF]just for fun (bocsánat, nem hagyja beágyazni...
    kb ilyesmmi:

tracklist a rar-ban
  • SnailTech
    Köszi Vinyl,sajna ezek meg vannak,pont az I.D.-k kellenének:-(
  • lightlounge
    mageska, mégse tudom feltenni mert már szétvágtam. :(
    Csak az a zene maradt meg belőle, amit már feltettem, meg egy nbg – mickey & mallory.
    Azzal a mixel együtt többet is leszedtem, megpróbálom újra megkeresni décén.
  • VinylToy #8851
    Még mindig csak ennyit tudok abból: (Budai - True Sounds Of Freee)

01. C-Groove DJ - Hypnotiko 3(MBG Aural Intro)
    02. Party Crashers - Ang' My Pikcha (Sharp Remix)
    03. The Sharp Boys - Sharp Tools Vol. 2 (Part 2)
    04. Fernick - What Would You Like To Do (Module Mix)
    05. HMC - LSD
    06. E.H.R. - Simple Thought
    07. id - id
    08. id - id
    09. DJ Franco - Traxx Bizarres
    10. id - id
    11. id - id
    12. Terry Lee Brown Jr. - Impact State
    13. Dave Angel - Fever
    14. id - id
    15. id - id
  • SnailTech
    Sziasztok!Tök új vagyok itt,egy apró kérés:Valaki tud a piros tokos Budai kazira(Freee-s)TELJES tracklistát?Van rajta három szám ami borzasztóan kéne!Előre is köszi!!!
  • VinylToy #8849
    Mai hanganyag munka közben.
  • mageska
    Gyühet :) Amúgy én ott Smile-ra emlékszem csak kihagy az agyam úgy látszik.
  • kpityu79
    Sziasztok. Chriss&Mario mixe nincs véletlen valakinek. Egyszer voltam a bulijukon és eszméletlen volt.
  • molni81
    http://hotfile.com/dl/75966376/35e7a2e/VA-Maximum_Rave_1992.rar.html

a rave zene kedvelőinek a 90-es évek elejéről
  • lightlounge
    mageska, van egy 1996-os mixem Mariotól a Calypsoból...

Tettem fel egy számot belőle :
    http://www.youtube.com/watch?v=2UsbWAJJcVw

Aki tudja az előadót és címet, szóljon!
  • ProHasca
    Dehogynem, nagyon sok jó remix készült a régi zenékből az elmúlt pár évben, majd meglátod. Már elkezdtem válogatni...
  • Mein Kampf
    A "kicsit modernebb hangzásban" az már nem is lenne classic :D
    Ez a mixed is jól kezdődik :DDD sry
  • mageska
    Oksi várjuk!
  • mageska
    Hja és még Pete Heller - Big Love (Dronez Mix)hiányzik ha esetleg meglenne valakinek.
  • ProHasca
    Holnap nekiállok a Techno-House Classic Gold Mixem harmadik részének és azt hiszem lesz negyedik is, bár ez a tervek szerint CSAK FELDOLGOZÁSOKBÓL ÁLL MAJD. (Persze ezek is klasszikus zenék lesznek, kicsit modernebb hangzásban)
    Ha a család hagy dolgozni rajta, akkor talán holnapután már a 3. részt hallgathatjátok...
  • mageska
    Hja és eszembe jutott még egy hely: Calipso vagy Ring. Járt oda valaki?
  • mageska
    jajajajaj de félre értettetek. Kb 1000X hallottam ezt a számot (95 óta is) és nagyon jól tudom hogy milyen. Viszont ha meghallgatjátok ProHasca mixét akkor a belassulás után (a funkys rész után) amikor felpörög mint állat a sok all right után nem sokkal de belassul. (Update: Rájöttem hogy miért éreztem azt hogy belassult. Mert előtte gyorsabban megy a megszokottnál és akkor vált vissza rendes sebességre.) Nehogy valami kritizálásnak vagy ilyesminek vegyétek csak poénból írtam, elképzeltem hogy nyomom rá aztán egyszer csak belassul ilyen gyorsan, még az ütemet sem találnám el normálisan. :) A zenéket nagyon köszönöm. Már csak az említett 2 zeném hiányzik a repertoárból, de sajnos azokról egy betűt nem tudok.
  • Mein Kampf
    :( már kb 10 éve nincs képbe a sapkás, ezek a zenék már akkoriban is a könyökömön jöttek ki, szerintem semmi extra.
    Soha többet nem fog ugy keverni és olyan zenéket mint akkor...
    sajnos
  • Mein Kampf
    Á, nemtalálok semmit amit akarok, de nem adom fel, csak kifutok az időböl, ezért majd máskor...
    De viszont tegnap találtam 3 zenét amit mindenképp kötelező:

Ehez nem füzök semmit, magáért beszél.

Ennek nagyon örűltem mikor megtaláltam,tommyboy vette elö 97 be,amikor jobban kibontakozott akkor tette fel:

Ez ugyanaz a lemez de ezt még nemhallottam eddig, de nagyon nagyon:

Extasy, sokat ment eggyütt az i'm readyvel is:

thx

• Mein Kampf
    Csak közbe annyi jó zenét indítok el , hogy már el is vesztem bennük
    thx
  • Mein Kampf
    :D Keresek most egy olyan felvételt, itt van valahol mindjárt meglesz, ahol az i'm ready re ráteszi az i'm ready t tommy , vágod...
  • Mein Kampf
    Sött voltak olyan zenék amiket nem csak le hanem fel is gyorsított kb 200 bpm ig... party n tape n mindenhol :D
  • Mein Kampf
    Hi Mageska, jólmondja a Vinyl, hogy eredetileg ugy van belassítva a közepe. Minden rosszindulat nélkül, kérdezem , nem élted át partyn mikor tommyboy a belassulásra rátesz különböző hip-hop zenéket? Személyszerint rühellem a hip-hop t de hause partyn isszonyat volt :DDD Töltök fel neked majd én olyan tommy szettet amiben belassulva hip hop ol.
    thx
  • kox futár
    Na előszedtem a kazettákat , holnap viszem Meinkamp és odaadom ha összefutunk .
  • kox futár
    Ne rongáljátok Prohasca-t , önzetlen és jó gyerek !
    Az én emberem .
    Bár én tudnék már ennyi zenével szolgálni a csapatnak ...
  • ProHasca
    A "sapkás" megint egy jó bulit csinált!
    Tommyboy – Live @ Studio,Budapest-Classic House Halloween (2010.10.31.)