a tema adott:)
  • Mein Kampf
    elég szomorú hogy te ezt érzed , eggyáltalán nem ugy van ahogy gondolod dio, mindenki azt tölt fel amit tud , én meg azt szedem le ami nekem kell.
    azért mert számomra értéktelenek eggyes trackek vagy mixek innen, az nem azt jelenti hogy lehányom. biztos magadra vetted ezt az egészet, kár. hangosan gondolkozom és kimondom amit érzek, nem a gondolataimban élek.
    minősítem magamat, őszinteségel és egyenes beszéddel, nem a maonitorommal osztom meg amit gondolok,hanem közlöm, egyébként azt gondolom , hog ki milyen zenét tölt fel ide az az igazi énje, mivel azt szeretné megosztani megmutatni nekünk mert szerinte jó zene, ha meg azért teszi fel ide mert talált valami classic cuccot de annyira nem jo de classic! az megint érdekes. saját magát minősiti az aki gagyit tesz fel, de csak az én szemembe, én meg nem vagyok senki csak én :D tehát ne hozz kellemetlen helyzetbe azal hogy én lehányom más dolgait.
    amikor én tettem fel ide tényleg olyan mixeket amikért ölnének páran, csend volt, és ez így van jol.
    lehet azért vagyok ilyen válogatós mert nem szeretek minden féle zenét, de a mentalitásommal soha nem bántok meg senkit, én ugyérzem.
    kárpótlásul teszek fel este valamit, ne csak a szót szaporítsam tovább.
    :DDD integethetnék itt különféle szmájlikkal mindenkinek, de ha egyszer nem tetszik , akkor beszélni kell róla. és ez nem egoizmus.