House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a 99-es Annualon találtam és szintén elfeledkeztem róla. mekkora hiba volt.
mellesleg, szóljatok, ha valamelyik zene a youtube-os küldéseim közül érdekel vkit, mertcsak akkor teszem fel õket.
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
?????? mi ez
Sajna a lemezt megfújták tõlem egy buliban...<#rinya>#rinya>
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Fel tudna valaki tolteni a 98-as Olof Palme haz szilveszteri mixeket? Az elso resz megvan, a masodikat es a harmadikat.
Koszonom szepen elore is.
Housey Doingz-Ambidextrous Left.mp3
Housey Doingz-Curly Wurly.mp3
Housey Doingz-Flying Saucer.mp3
Housey Doingz-Poet.mp3
http://www.mediafire.com/file/mz2m2gmazdg/Housey Doingz.rar
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
szerintem NBG remix lesz, csak még slsk-n vannak elõttem 143 an, amiket leszedtem egyik sem az a verzió,úgyhogy NBG lesz sztem
majd lejön
köszk mégegyszer
big thx, istenkirály vagy
Jó rég volt...
http://www.mediafire.com/file/mzzmzafx5mt/NewMan-Room mix 2000 side A.rar
Errõl beszéltem az elõbb...
a csávó belõtte magát egy ORTOFON-al...
fõleg ez a változat
Vmi hasonló "Imagine yourself...a rainbow...red, green yellow...."
Chestnut - Pot Of Gold
http://www.youtube.com/watch?v=KNtE8yVL4Nw
nekem nem ez van meg hanem 2 97-es verziója az frankó, bár sztem nem erre gondoltál, de lehet szövegileg ez a dal ihletõje 😊
több albumon válogatáson fent van
a neuro az örök kedvenc nálam!
Sok minden változott azóta.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Valaki szereti Ándrét, vannak, akik kevésbé 😄 "Mindenki azt hallgat, amit akar!" (ismeretlen szerzõ)
😄😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nem dht - house of god-jára gondoltál?
Semmi más, csak melódiák
szerintem a zene central seven the god of house vmi house verzió lehet
az elején ezt mondja a csávó
"wake up and chill out, i am the god the god of house, red, green, yellow, to the rainbow, look for me......"
elõre is big thx
bár a barátok köztöt kikérem magamnak!!! 😄
nekem volt szerencsém megismerni az én "tanyámon" 1-2 nagy stílusváltót... aki a raver korszaktól eljutott a trance-en, techno-n keresztül a break-beat-en át az indie pop-ig /ha jól tom, most az van neki terítéken/
úgyhogy némi behatás ért... dnb-ileg + törtileg.... bár inkább negatív volt... pláne úgy, hogy láttam ezt az XY-t elfordulni attól, amit anno még imádott...
na ezektõl az emberektõl kicsit fordul a gyomrom... meg a nú dzsenárésön taknyoktól úgyszintén...
de egyik oszt társam /kullogó/ kért egyszer még XY fénykorában XY-tól lemezt.... mármint, h írjon már ki pár cuccot a drámendbéz együttestõl! na, ekkor hittem azt, h innen lejjebb már nincs!
sajnos tévedtem! VAN!
Ebben a városban ahol én lakom még nem találkoztam olyan emberrel aki ebben a stílusban mozog, mint én. 100%-osan én kerestem ezt magamnak, tudatosan. Lehet nagyképûen hangzik, de én már itt akkor drum & bass-t kevergettem, mikor senki nem tudta, hogy egyáltalán ez egy irányzat. Most már a szipus kisgyerek is ezt hallgatja, hangoztatva, hogy õ mekkora drum & bass fan, de LTJ Bukem-rõl, Big Bud-ról semmi nem ugrik be neki. Buli után otthon ugyanúgy scooter szól, barátok közt-öt néz...
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
a Washingtoni Thievery Corporation ugyancsak alap egy igényes, zeneszeretõ - zeneértõ ember számára /bár a mai viszonyokat elnézve sok MR2-n nevelkedett iq bajnok hallgat ilyen és ehhez hasonló muzsikákat... holott, ha 8-9-10 évvel ezelõtt kapták volna... és nem a petõfibõl, akkor valszeg elfordultak volna tõle.../
szerintem, aki kicsit is szereti a modern elektronikus tánczenét /és nem 2-3 éve, meg nem a 90-es évek végén kezdte el/ az tudja, hogy nem csak a monotonitás kell... néha Qrvajól esnek teljesen más stílusok /pláne, ha anno volt élmény 1-2 bulin áttérni a chill out terembe.../
nekem anno szerencsém volt, mert a UCMG Hungary-s ismeretségem révén tudtam jóval bolti ár alatt beszerezni az ilyen zenéket /fõleg MOLE Listening Pearls + néhány Plastic City/ bár a nagy összeomlás után is sikerült még vmi raktárból küldetnem pár CD-t a Széll Lacival! /örök hála érte!/
a széles látókör mindenkié... mondja vmelyik idiot tv csatorna mottója! ja, mindenkié... csak tényleg nem mindegy ,hogy hogy és mikor és miért fedezi fel az ember magának...
pl rettentõ szar érzés volt plázacicát meg kidobófiút látni az elsõ magyarországi De-Phazz koncerten... õk azért voltak ott, mert "rendezvény"... én azért, mert szeretem a jó zenét...
ma már 20x-os teltházzal menne, köszönhetõen az MR2-nek + a UPC-s reklámnak.... etc... hányok ettõl...
önzõségnek tûnhet... nem az... a divatembereket utálom, de nagyon!
minden olyan zene, amit anno úgy fedeztem fel magamnak... utánajártam... költöttem rá /nagyon nem keveset/ és picit undor grundabbnak éreztem, az ma már tömegcikk...
tisztában vagyok azzal, hogy a pénznek nagy ereje van... a Phazz is megmondta, h olyan albumot, mint az elsõ 2 /sztem a 2 legjobb/ ne várjon tõlük a közönség... ennek 1 oka lehet... a bevétel... /bár egy olyan világban, ahol megjelenés elõtt le tom szedni az albumokat, kicsit fura
ezt mondani!/
stcalnak igaza van... szelektálni kell... és durva, de napi szinten nagyon van mibõl....
bocs, hogy elkanyarodtam kicsit a topic címétõl... de ez most így a melóhelyen kikívánkozott belõlem! 😄 /bár inkább vmi chill-lounge-downtempo topic-ba kellett volna mennie/
Én nem érzem azt, hogy a techno vagy bármilyen más stílus kizárná egy másik (sokadik) irányzat szeretetét. Erre én vagyok a legjobb példa! Van egy olyan érzésem, hogy itt talán én vagyok legjobban techno orientált. Persze ezalatt nem DJ. Rush-t, hanem inkább pl. Andrew Ricley-t, Jeff Mills-t vagy Plastikman-t értek. Ugyanakkor nagyon szeretem a már említett Jutasi chilles lemezeit vagy pl Thievery Corporationt. Késõ esténként netezés közben különösen jól esik és más a hatása, mint napközben. Sõt, hogy tovább menjek, 2004 óta egyenesen rajongok a drum & bass-ért. És itt nem Pendulumot értek, hanem mondjuk LTJ Bukemet. Eszméleti, hogy mennyit fejlõdött és fejlõdik folyamatosan az a stílus.
Ide tartozik az is, hogyha mondjuk hallok egy jó technikás Tommyboy mixet, akkor rögtön mixelni támad kedvem. Ilyenkor elõkerülnek a régi house lemezek. És, hogy el ne laposodjon a mix pár óra után innen aztán sok irányba elmegyek. Legtöbbször deep house-ba torkollik. Timewriter, Terry Lee Brown Jr.
A lényeg az, hogy jó, ha valakinek széles a látóköre. Ma már szinte nem is téma megszerezni egy adott zenét (persze jobb esetben), annyi minden és mindenfajta zúdul ránk, hogy már nem beszerzésrõl szól. Sokkal inkább a szelektálásról. Észre vettem magamon, hogy az utóbbi években, mintha kicsit vesztene értékébõl maga a ZENE és az újabb lemezeim. Régebben sok kilómétert meg kelett tennem érte, anyagiakban is észrevettem, ezért kevesebb mennyiséget tudhattam magaménak és azt jobban becsültem. Ritkábban jutottam hozzájuk így jobban is ismertem õket. Szinte kivétel nélkül tudom az elsõ 100 kazettám ill. cd-m tracklistáját.
Ma már 2 katt a Dc-re, 2 a soulseekre és tárulj szezám. Csak szelektálni kell. Jobban lehet szélesíteni a látókört, mint mikor pénzt adtunk az ismeretlenért...
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
Na akkor megint pontosítanék egy kicsit a "giccses" hozzászólásomon. Tehát...ez akkoriban inkább újdonság és új irány volt, mint giccs. Ezt a jelzõt inkább mai füllel érdemelné ki. Ahogy ibizát teljesen megfertõzte, úgy kis hazánkban is elõszeretettel kezdték játszani a latinosabb zenéket. Mivel újdonságként hatott egy páran effelé mozdultak el, gondolom, mert ez volt trendi és az új. Ha pl. ez a Lauer lemez most jelenne meg akkor az egy szánalmas, pénzszagú húzás lenne. De akkor személyszerint örültem, hogy egy új szín van a house palettáján. Igaz, hogy akkor sem voltam érte odáig, de mivel nem ez folyt a csapból is, tetszett.
Techno-s gondolkodásom meg soha nem volt,ami pár darab Techno lemezem volt,azt 2001-ben eladtam...
Sajnálom ha megbántottalak a "Lauer" mix kapcsán,nem tudtam hogy ennyire gyengéd érzelmek fûznek hozzá....<#eplus2>#eplus2>
összekeveritek a gagyi junioros dolgokkal. még1x elmondom '96 os kiadvány.
kiváncsi lennék dio te hol voltál akkoriban és mit hallgattál.
örülök, h örülsz...
második meg passz...
Your gonna see, the dark of me, you need to run, so far, from, the sun
képtelen voltam leirni HATALMAD van!!! <#worship>#worship>
http://www.youtube.com/watch?v=omE3_FcYBRU
http://www.discogs.com/Zenith--DJ-Tom-Sun-The-Door/release/364340
Your gonna see, the dark of me, you need to run, so far, from, the sun...
a dalszöveg dobta a linket... gúgül a haverod
http://www4.zippyshare.com/v/51200081/file.html
http://www5.zippyshare.com/v/83218920/file.html
<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>