a tema adott:)
  • 1xtrafabio
    s t c a l én voltam az az ember aki befizeti magát 1 helyen és egyböl nem kettöböl, egyböl a technikához mentem és ott cuccoltam le és nem táncikáltam meg drogoztam hanem megfigyeltem a dj munkáját. sértödötten sose tértem haza , mert nemmentem olyan helyre véletlen se ami kétes hogy asetudom ki az és lehet cd röl huzza.
    elhiszem hogy kilehet fejezni minden féle technikával a zenédet, de... idézlek " ezek csak eszközök a kifejezésre, a mondanivalón nem változtat"
    dehogynem változtat, nemmindegy hogy adod elö ennyi erövel johogymánem dekkel tolják mert ö szegényebb vagy hasonló:) vagy ahoz áll rá a keze ? lol már
    a legfontosabbrol nem is beszéltem még. a hangzásrol
    a cd ez uj forma teljesen élesebbek a hangok mint mondjuk 1 bakeliten, a hideg kiráz a jóérzéstöl mikor hallom hogy serceg a bakelit a kiállásnál vagy a kezdésnél. kopik igaz de azt mindenki eldönti hogy ki hol és mikor játsza le , nemazért vette meg hogy vitrinbe tartsa azt a lemezt.
    a legeslegfontosabb meg hogy én a 90 es évekröl becélek nem a mai szarrol... ma már nincs dj kultura , mindenki dj nek akar menni lol... CD vel !!!