a tema adott:)
  • 1xtrafabio
    nevenincs dj k partyaira else mentem sohase s t c a l. az hogy ma miröl huzzák és hogy mért arrol ,az nemérdekel egyéni szocreál problámája. aki bakelitröl huzza a szemembe az a dj és most kajakra nem rátok gondolok itt, hanem aki ebböl él és erre adta az életét, nem a hobby dj kröl , vágod ???
    hidd el nekem hogy ha bementem 1 helyre annó és cd röl huzta volna volt is ilyen , fordultam kifele. nem vok dj de azt még én is tudom hogy teljesen máshogy kevernek bakelittel meg cd vel.ég és föld a kettö.
    cd nél az idöt látod a perceket v másodperceket illetve hallod hogy mit teszel rá, bakelitnél lehet látni a bordázatot, és ez a lényeg. akarod egyböl odateszed ahol beindul a zene belehallgatás nélkül, még cd nél el kell indítanod és akkor tudod hol vagy. tudom vannak okos cd dj k akik fejböl vágják hány perc hány másodpercnél van az a bizonyos rész de majd ha már hoszabb ideje csinálja ezt keveredésekbe ütközik. nem ugy emlékezik vissza stb...
    meg mennyivel szebben néz ki amikor forog a bakelit :) ez amugy az én egyéni szocreál felfogásom, elnézést attol akit megbántottam.