a tema adott:)
  • speedclassic
    hali Ferko111!

szívesen sztorizgatnék, de az a baj, hogy ezeket az élményeket nem lehet elmesélni. annyit azonban elmondanék, hogy előtte én nem igazán kedveltem a sokszor dallam nélküli, monoton zenéket, amit igazán nem is neveztem zenének.

...aztán egyszer csak egy szép szombati estén néhány cimborám unszolására, a szigetszentmiklósi Disco Speed parkettján (kövezetén) találtam magam és valahogy délelőtt 11-ig nem nagyon akartam kijönni onnan. ...ez az őrület eltartott egy jó pár évig, amíg a club be nem zárt!

megfordultam abban az időben jó néhány más diszkóban, de igazán egyik sem tudott - legalább is nekem - olyan élményt nyújtani mint a speed. természetesen akinek máshol voltak hasonló jó élményei, annak biztos más véleménye erről, de azt váltig állítom, - és ez nem csak az én véleményem, hanem sok külföldi vendég és dj-é is - hogy európai szinten volt egyedül álló szórakozóhely, amíg ki nem csinálták a sok - amúgy néha jogos probléma miatt.

igazából azóta nem is nagyon voltam hasonló jellegű bulikban egy-két gyenge próbálkozást leszámítva!

egy biztos, hogy az elején mindenképpen a közönség miatt voltak a bulik. erre a legjobb bizonyíték: volt, hogy egy jó nevű külföldi dj-t "zavartak" le a lemezjátszók mögül, mert a közönségnek nem jött be a szettje.

volt olyan is, hogy a holland Dimitri három lemezjátszós mixe sem igazán indult jól az egyik szuperbulin, de a I Feel Love című zene után úgy be indult, hogy talán az egyik legjobb szett lett a club történetében. talán csak megérezte, hogy mi kell a népnek, vagy talán szándékosan altatta el a közönséget, hogy utána még hatásosabb legyen a beindulás. ez már nem fog kiderülni.

az is biztos, hogy az állandó "megahangulatott" biztosító clark-levi-kühl triót, (majd kiegészülve a junior-schulz-slam.jr hármassal) nem nagyon tudták utánozni sehol!!!

ennyi meg még annyi, hogy volt nekem sok felvételem az akkori bulikról, de sajnos elveszett az egyik költözésemnél, vagy lenyúlták. ez sem fog kiderülni. ha szerencsém van (lesz), akkor egyszer csak előkerülnek egy olyan helyről, amire nem gondoltam, bár elhiheted, hogy tűvé tettem értük mindent. a remény viszont nem hal meg. ha egyszer előkerül vagy más módon be tudom őket szerezni, akkor szívesen megosztom a nagyérdeművel!

addig is szerezzetek még több örömet még több mixxel!!!

jöhetnek a juniorok-schulzok-slam.jr-ok is!!! bár én elsősorban a levi!!!,kühl, clark szetteket részesítem előnyben. nem csoda, ezeken edzettem magam!

általában szűk szavú vagyok, írni és fórumozni sem nagyon szoktam, most meglepődtem magamon. durva vagyok. de hát előjöttek az élmények....