a tema adott:)
-
Mein Kampf #12912
'93
_____
Már említettem, hogy '92ből-'93ba lépve, szilveszterkor szereztem az első elektronikus zenei élményemet ami érdekelt is, mert tetszett és teljesen más zene volt ,mint amit eddig megszoktam, neked rigoletto más világ van, mer te szinte ebbe a tucci tucci ba nőttél fel szinte, mert ma már akár a gagyi lagzi zene alá is tesznek 4per4 et, de akkoriban 92 be ez ritkaság volt, szinte alig ismerték az emberek a gépzenét 10 emberböl 1 :D ezért is tetszett meg nekem ez az egész, az is tetszett hogy nincs benne felesleges pofázás kornyikálás, csak instrumentál.
Nem tudom ki mivel szerezte az első igazi elektronikus zenei élményét, én ezzel az alábbi kazettával, ami a mai napig megvan a tokját azt pár éve szeretem ujra de a kazetta az immár 19 éves :D
Ebben az időben még ezt a zenét nevezték housenak és technonak...
Mayday 2 - A New Chapter Of House And Techno '92
A./
1. The Hypnotist - Pypees Magic Journey
2. Christian Jay Boland - Space Invader
3. 9-10-Boy - Videobash
4. Sven Vath - Cologne '92
B./
5. Signs Of Chaos - You Can't Stop It (Camo Club Remix)
6. Equitex - Stylus Flight
7.Humanoids From The Deep - Tube Tech
8. Format - Soundclash
évekkel később megvettem az első részét is, ha valakit érdekel az is megvan, de számomra a 2 a kedvesebb! A Mayday innen indult volna?
Megosztok még egy három kazettás rar csomagot, TEKKNOPHOBIA a címe, ezt a kazettát 92 be adták ki, de én csak 94 be vettem meg, ez a zene is mutatja hogy milyen volt akkor a techno és a house.
Ezeket a zenéket lelakva, gyorsult az izlésem a junglerave és hardcore stílusok felé, de ez már a 94 es év lesz, a szerintem leggyorsabb és legszebb év amit valaha átlehetett élni zeneileg. 160-170 körül szeleteltek akkor már a zenék:DDD