House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Technorob sikerült már rájönnöd mi a címe a keresett zenének???ennek
ha meglenne áruld el meg pls.

Van valakinek egy normális minõségû Sono - Keep Control -ja?
Írtam neki. Már csak rajta múlik...
Örülök, hogy tetszik Mageska, a dolog szépséghibája, hogy sajna nem tudtam ott lenni <#zavart2>
De itt a következõ is, elvileg ide el tudok menni, mert már rám fér egy kis szórakozás is:
Ez volt a legegyszerûbb megoldás számomra, nagyon szépen köszönöm high life<#wave><#eljen>

na mindjárt leszedem neked

Nincs olyanom és nem értek hozzá, ha lenne se 😞

??? eMule nekem is van talál servert de a The Noizmakers Feat. V.E.G.A. - Electro Boogie Encount t nem találja😞(

Azt irják ha nincs pénzed letölteni baszhatod!!<#mf1> amugy ha meg van a total recorder amit már linkeltem egyszerüen cs elinditod meg a tracket is és rögzited olyan minöségben amilyenben akarod max 320 kb/s (csak 1 ötlet)

hát, most töltök elõször én is innen, de egy gyorstalpalóval nem lehet gond ....amúgy emule mûködik még, egyszer nem is olyan régen próbáltam, de nem talált szervert <#confused><#confused><#confused>
<#hamm> Ez már jobban hasonlít...
...akkor válaszd a közönséget vagy a felezõt! <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
EEEEEEEz az biztosh 😄 csak még mindig ott szopok hogy nemtudok innen letölteni semmit😞(( pedig már kértem segítséget de nem vágom amit mondtak 😞 Letölthetnéd nekem innen ha nem gond...

Nem rossz ötlet nosza siess <#awink>

inkább Õ :
http://hu-hu.facebook.com/people/Andras-Jozsa-Andrew-J/1681592750
Nem tudom melyik az, esetleg Õ?
Egyszerûbb lenne meghívni ide fórumozni nem??? <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
Nem tom rákersek a muzsikák között de ha minden kötél szakad és log fent vki a féjszbukon irjon Andrew J-nel(Jozsa András) ö szerette pörgetni ezt a tracket elöszeretettel irnék én is de ki nem állhatom a közösségi oldalakat<#violent><#violent><#violent>

Noizemakers :
https://sites.google.com/a/traxxing.net/1997-denon-pioneer-numark-korg-serato-technics-ableton-virtualdj-ortofon-behringer-atomix-gemini-vestax-hercules-mixvibes-traktor-stanton-rane-dj-vinyl-virtual-vinyls-disquaire-instrument-sono-sonorisation-turntable/noizmakers-v-e-g-a---electro-boogie-encounter-1997
üdv: biztoshmunkas
Nem nem, ez más.

köszi! a számlaszámom pedig : 555...
erre gondoltál (lehet, hogy eredetiben?):
http://www.youtube.com/watch?v=1iU_qwJccQU&feature=related
Freezura fasza kis buli lehetett, meghallgattam.<#guluszem1>
high life: neked megvan a KERESEM2 ? pls dobd fel valahova... <#nevetes1><#nevetes1>
Oksa bevágom a bányába de amugy kb 250 pénz és 3 napig fullon töltesz a datárol (ha gondolod utalom <#wink><#wink><#wink>) respect

Mind a 3 érdekel engem is , ha meglesz szólj 😄

Srácok használjuk már a zippy-t! Tudom hogy magyar emberre magyar öltöny meg mittomén de ezektõl a datahu-s 60kb/s es letöltésektõl a hajam égnek áll. Egyszerûbb is, gyorsabb is. High fel tudod rakni ezt még egyszer ide? zippyshare.com (vagy fel a bányába) 3-400 mega mire lecsorog a datahuról beleõszülök. Köszi! Amúgy Mein a legfontosabbak azok nem nem azok hanem ezek 😊 :

KERESEM1
KERESEM2
KERESEM8

és a mééééért zõõõõld😊
A legfontosabb, ebben szeretném a segítségeteket kérni, fejtsük meg ennek a zenének a címét,

Ezt is megköszönném ha megfejtenén valaki, mi a címe

Nekem tudna valaki segíteni, ezt a számot keresem:
The Noizmakers Feat. V.E.G.A. - Electro Boogie Encount
Ha jóltudom a tommyboy féle house matic club hits 2 n is rajta van,

http://www24.zippyshare.com/v/9993686/file.html
Nem akartam már beágyazni a youtube videókat, hogy ne lassítsam az oldalt, ezért URL-ként írtam be. A tizedik után gondoltam elég lesz, rányomtam a küldésre, erre kiírta, hogy biztonsági okokból 30 napig nem tehetek ki linket...
Dylan1347:
http://2zvuka.ru/?q=basco+the+beat+is+over&s=1&act=

és egy régi kedvenc:
http://www.youtube.com/watch?v=xlYKm34MRYA&feature=related
Köszönöm szépen a segítséget! 😄 Lassan 3 órája próbálom egy elfogadható minõségben megtalálni, de nemhogy jó minõségben, de semmilyenben nincs! Nincs meg valakinek véletlen: Basco - The beat is over (sure is pure mix)??
Golyó!

Hatalmas zenéket raktál ki, köszönjük 😉

Dylan1347:
Basco - The beat is over (sure is pure mix), és itten vagyon:
http://www.youtube.com/watch?v=bJ7P_qnPziE&feature=related
VinylToy
A CD amin ez a zene szerepel, az elsõ volt amit megrendeltem az Underground recordstól még anno, a Freee magazinon keresztül a Tommyboy House-matic sárga kazijával együtt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

techno rob
Sõt!Egyre jobban hallgatom,biztos hogy a második zene címe kéne,mert abban meg ugyanolyan pergõ hang van amit az elsõben és a harmadikban kever!Így lehet hogy azon a lemezen van a pergõ loopja!Az is lehet hogy végtelenített loop!

Köszike annak aki egy kis idõt fordít rá!

techno rob
Skacok!Nem tud valaki olyan lemezt vagy elõadót akinek a lemezén olyan loop van,ami olyan dob pergõ hang,mint a victor calderone give it up loop mix én van?Csak a dob pergésre gondolok!Vagy a G-Man - Second Legion ban van?
Azért kérdem mert szerintem van!Ugyanis zsíros mindig a G-Man - Second Legion - ba ráhúzott egy ilyen loop ot,sõt még a Continuous Cool - Life Made - be is tolta.

Ki is vágtam egy mixébõl részletet,három zenébõl áll a részlet,az elsõ és a harmadik zene az a két zene amirõl beszélek.Biztos meghalljátok a különbséget majd!Az elsõbe aprókat tol úgy 2,30 tol,a harmadikban meg úgy 11,50 tõl hallható!Hosszabb rövid rákeverések!Sõt, 12,56 tól elég hosszan adja,és még el is csúszik egy kicsit a sebesség!A kettõ közötti zenének meg jó lenne még a címe,mert lehet azon van az a loop amit keresek!

Zsíros mix részlet

Sys - Mix FM Classics Live24 2011.01.31. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza
Mixed by Sys

Tracklist:

01.Matthew Dekay - Weekender (Original Mix)
02.Jeff Benett - Follow The Roots
03.Jeff Benett - Regrets
04.The Timewriter - Space 4 Luvrs
05.Jeff Bennett - Raindance
06.Tocharian - Focus on You (Original Mix)
07.Lank - Dept
08.Lank - My Shadow Dance
09.The Timewriter - Travellers
10.The Timewriter - Cant Sleep
11.Cafe Audio - Time (Aural Imbalance Remix)

Time: 64minLetöltés

Amúgy ez a szám (szerintem) a negyedik ??? (😄 ), az Alex Neri elõtt...
ha jól emlékezem
Nagyon király vagy !!! Az utolsó ??? az mageska KERESEM2-je, de sajna azt sem ismerem....
nincs meg neked ez a két zene:
Rhythm Masters - La cocaina (a Fulla flava grooves e.p.-rõl)és
Patrick Lindsey - The phat jive ?
Köszi szépen találtam közte ami még ismeretlen volt, viszont ami nekem kellett az neked is ??? jeles, de én közbe megfejtettem a 2. vagy a 3. ??? jelest.

<#szeret><#szeret><#szeret>

Amit tudok szívesen leírok nektek:
Kühl - Cool vibes 97 03 08 mix
???
???
???
???(ezek között talán : Chubby Chunk - Testament one; Patrick Lindsey - The phat jive)
Alex Neri - Planet funk 2
3 dubbs in a sleeve - Un-da-ground
Ian Pooley - Higgledy piggledy
Rhythm Masters - Murder tune
Daft Punk - Revolution 909
Thomas Bangalter - Spinal beats
Daft Punk - Burnin'
Daft Punk - Phoenix
Nuyorican Soul - Runaway
3D - Georgy Porgy
Club Connektion 2 - ???
Rhythm Masters - La cocaina
The artist - Belo horizonti
Party Crashers - Ang my pikcha
Sharp Boys - Sharp Tools Vol2 part3
Queer - Get up, stand up
????
Energy 52 - Cafe del mar

Ha ismertek még errõl a mixkaziról valamit az jó lenne...
#10853 megfejtve,

A Kühl - Open tracklist is érdekelne, illetve arrol is egy zene kellene, mert végem van attól a számtól, ez a Á oldal legvége és a B oldal is ezzel kezdõdik, a Disco Elements vol.4 - Music Takes Me Higher vokál van benne, Tudja valaki a címét?
Bocsánat hogy ennyi kérésem van, én is segítek amiben tudok 😄