21036
a tema adott:)
-
infracore #12866 én 42 -
rigoletto #12865 én 27 leszek júniusban, fater 47 lesz júniusban :-D -
Mein Kampf #12864 39 -
Freezura #12863 Hi Rigoletto (üdv a faternak is )
Pont én is ezt a számot akartam kérni a Robtól, mert nem ismertem és nagyon megfogott. Reméljük hamarosan feltölti mp3-ba
Ha már szóba került néhány tag kora, mit szólnátok hozzá, ha összeszednénk, hogy ki hány éves is itt a fórumon, legalább kapnánk képet a tagok (átlag, terjedelem, szórás, medián , bocs mérnökember vagyok) életkoráról. A heti Top 5, meg a "hogyan ismerkedtem meg ezzel a stílussal" közvélemény kutatás is tök jó volt annó. Persze, ha ez senkinek a személyiségi, adatvédelmi jogait nem sérti, és megosztja velünk.
Akkor én kezdeném a sort:
- Freezura: 34
- Rigoletto: 27 (ezt már megtudtuk) -
Mein Kampf #12862 nekem eddig ennyit sikerült a vol3 sideB
Los Jugaderos - Let Me Down Easy
Ruffneck feat. Yavahn - All That Jazz -
Mein Kampf #12861 Nagyon jó lenne neme, a vol.3 side B a legjobb:D
este... -
#12860 Mein, hajnalban végigfutottam a mixeken, tényleg nagyon jók, én eddig ezeket nem nagyon ismertem, de már kezdem érteni, miért tekintik sokan etalonnak, főleg az 1-est. :) Nekem a vol3 B oldalán volt pár ismerős zene, ha este lesz időm, szerintem tudok 1-2 címet mondani. -
high life #12859 A Serial Diva volt az de Mein felrakta ugyhogy thx
-
rigoletto #12858 Nincs meg az mp3-amim között, basszus. Nem tudod feltolni mp3-ban? THX!! -
#12857 Phaser - Unbalanced -
rigoletto #12856 Köszi a mixet, leszedtem, biztos jó lesz neki. Azon agyalok, s keresgetem itt a hozzászólások közt, hogy az a zene mixedben, ami 26-tól 30 percig szól, melyik is? Biztos leszedtem, csak nem tanultam még meg a címét. Borzasztó jól szól, belebizsergek, mikor elképzelem egy party-n. Húúúhhh. -
#12855 Köszike srácok!
A Steve Manson meg jó hogy beadta,azóta imádom mióta ezzel kezdte a bulikat Zsíros!Akárhányszor felrakom a lemezt,mindig kész vagyok tőle!:D
A victor calderone give it up pedig Continuous Cool mix!A 97 06 02 A side Zsíroson amit bedigiztél,azon rajta is van!4.track.
Freezura!Tényleg sajnálhatod hogy nem jutottál el oda,jó kis hely volt!Az tetszett benne hogy nem volt se nagy se kicsi,és ez megadta azt a hangulatot ami ott volt!Volt feelingje! :D
-
Freezura #12854 Sajnos én nem voltam Arénaába, de Rob, a mixedet meghallgatva, már bánom, hogy nem jutottam oda el! nagyon jó lett a mixed! -
Mein Kampf #12853 Rob hogy van ez a calderone 44 percnél? vagy milyen rmix? -
Mein Kampf #12852 :D rob nagyon jó számok vannak a mixedben és a hangulata is olyan mint a zsíros mixek :D
Látom neked nagyon beadta az a Steve Manson nyitány már több mixed is így kezdödik
thx -
Mein Kampf #12851 a 4. szám is rajta van valamelyik sch. foris mixen94 es az is. -
Mein Kampf #12850 yessss neme, nagyon jó zene az elsö, ez neke mis megvan egy schulz fortuna 94 es mixen, iszonyat jók ezek a dj feaky d housemixek,
jó volt ez az idő, akkor még tényleg csak páran szerették meg ismerték ezt az egész műfajt, és minden velejáróját. Emlékszem egyszer dj schulz odajött hozzánk 94 nyarán Abádszalókon egy faház discoba, és megkérdezte hogy ti technosok vagytok, mert piros fehér csíkkal adidasz kapucnisba volt valaki ... :D
-
Mein Kampf #12849 igen deepin
Serial Diva - Gotta Love For You (Sharp Gigolo Mix) -
#12848 Erre gondoltál?
-
high life #12847 Adja ! A második tracket fel tudnád tölteni külön már régota hajtom -
#12846 Ha már Aréna hangulat van itt is és nálam is,akkor itt egy arénás hangulatú mix tőlem,a legutóbb beszerzett zenékből!
Rigoletto!Faternak kimondottam ajánlom!Írd ki neki a kocsiba!:-)))
Persze mindenki másnak is nagy szeretettel!
Itt lesz letölthető és meghallgatható! -
guriga30 #12845 látom az aréna mindenkibe mély nyomot hagyott:)nem is volt hozzá mégcsak hasonló hangulat sem egyik környékbeli buliba sem,mint ami ott volt......kár hogy vége......... -
#12844 Örülök, hogy tetszettek a mixek. :) Nemrég bedigiztem pár kazettámat, amikre össze-vissza vettem fel mindenfélét főleg a juventus rádióból, ez pl. szerintem sokaknak ismerősen fog hangzani, szintén Feaky D követte el: click
1. ???
2. Ramirez - Terapia (Hocus Terapiocus Mix)
3. Le Park - Puna (Extended P.P.M. Force Mix)
4. Ultra-Sonic - Annihilating Rhythm Part 1
-
deepin #12843 Sziasztok , ebben tudna valaki segíteni???
Serial Diva - Gotta Love For You (Sharp Gigolo Mix)
Előre is köszi, ha valaki feldobja! -
Phat Smoker #12842 02. Armand Van Helden – The Phunk Phenomena (henry street)
'Johnickennydope Mastermix' egész pontosan a remix címe! :) -
Mein Kampf #12841 Neme naggggyon jó a housemix rádiofelvétel, és a multkori dj feaky housemix is isszonyat jo... thx
ha van még ebből a korszakból , ne kímélj vele. 92-97 ez a legjobb évjáratok.
pedro mixe nincs valakinek? -
#12840 Köszönöm. :) -
Mein Kampf #12839 Sárándot meg se említem , mikor megnyílt jártam oda, akkor még szombaton disco volt , csak pénteken volt house HOUSE nem techno! De valaki felgyujtotta és leéget az egész hely:D Az uj m47 már technora ált rá, soha többé nem mentem el. Pedig szeretem a technot... -
Mein Kampf #12838 Kérdezd meg az öreget, hogy járt e a rózsaszín párducba, az egy after hely volt Debrecnbe, Polgár után páran oda mentek át,
már csak azért kérdezem hogy látom a sámsoni ramszesz se ismeretlen neki, ot is sokat voltam sirup , ritual, privát, partykon.
akkoriban ezek a helyek mentek errefele, látom ti is itt keleten éltek :D
'95 Derecske-Dimenzio
'96 Polgár-Aréna
'96 H.Sámson-Ramszesz
'97 Debrecn-Utopia
-
rigoletto #12837 Ok, átadom. egyébként most is Arénás mixek szólnak az autójában, a múltkor kért meg, hogy írjak neki pár mix CD-t. Az utóbbi hetekben végrehajtott munkásságod miatt ez nem volt nehéz. Egyébként fantasztikus dolognak tartom, hogy egy ilyen hely, mint az Aréna még ennyi idő (cirka 15 év) távlatából is hány embernek él az emlékezetében, mint a hely. S ezek közül az emberek közül mennyien találnak rá itt a neten a fórumunkra. Faterommal 2008 végén jutottunk el először Sárándra, ha nagy ritkán eljutunk oda, tetszik is neki is meg nekem is (főleg azért, mert legalább délig szokott tartani, s ritka az ilyen) , de azt mondja, hogy nyomába sem érhet a régi Arénának. S ha lemegyek Kesznyétenbe vidékre, s beszélgetünk a 30-35-ös korosztállyal, mindenki ódákat zeng róla. De sajnálom, hogy soha nem tudtam oda eljutni. -
Mein Kampf #12836 OK OK rigoletto üdv. csak kíváncsiságból kérdeztem meg :D akkor jól kalkuláltam. Üdv a faternak :D (25 voltam mikor polgárra kijártam,) :D -
rigoletto #12835 Megválaszolom a kérdésed: nem tudom, hogy ti hány évesek vagytok, de az biztos, hogy én 27 leszek, apám meg 47 lesz... -
Mein Kampf #12834 Neme bocs a késésért, itt az sh 1-2-3, a számomra legfontosabb mixsorozat.
SH 1-2-3
És itt van hozzá a házi feladat, a hármas sideB amiröl a legkevesebbet tudok pedig az a kedvenc! :
Selected Housework Vol. 1 - Mixed by Tommyboy
00. Intr 00:00-03:09
02. Armand Van Helden – The Phunk Phenomena (henry street)
03. Lo Soul - Open Door
04. Id – Id Keresem9
05. Id - Id Keresem5
06. A Man Called Adam - Que Tal America (Mericana Mix)
08. Basement Jaxx - Samba Magic
09. Pj – Happy Days
10. Deep Dish - Stay Gold
11. Hollis P. Monroe - I'm Lonely
Side B:
01. Intro - Cevin Fisher - The Way We Used To (Acapella)
02. Cevin Fisher - Music Saved My Life (Hard Bonus Beats)
03. Id – Id Keresem11
04. Id – Id Keresem7
05. African Dreams - All In The Same Family (Work Remix)
06. Tori Amos - Professional Widow (Armand Van Helden Mix)
07. Transatlantic Soul - Release Yo Self
08. El Mariachi - Cuba (Id remix) Keresem13
09. Id – Id Keresem14
10. Md X-Spress - All Aboard Da Phunk (Tha Muzik's Gettin' Stronger)
11. Id – Id Keresem12
12. Id – Id Keresem8
13. Id - Id Keresem10
Selected Housework Vol. 2 - Mixed by Tommyboy
03. Sharp Boys – Sharp Tools Vol. 2 (Part III)
04. Funky Green Dogs – Fired Up
05. Victor Calderone - The Price Of Love
06. The Heartists - Belo Horizonti (Dub Duo Samba Vibe)
07. Kenlou - Sensational Beats (Masters at Work)
08. Father & The Professor - Housematic (Superdisco Mix)
09. Keresem3 Dj Pierre - What Is House Music (Id remix)
10. Byron Stingily - Get Up Everybody (Red Nail Dub Mix)
Side B:
01. Id – Id Keresem2
02. 3 Dubbs In A Sleeve - Un-da-Ground
03. Powerplant Revisted - Welcome To The Club (Roy Davis Jnr.)
04. Ian Pooley - Higgledy Piggledy!
03. Lovebeads - This Is The Only Way
04. Heller & Farley Project - Ultra Flava
05. Selectah Roadrunna – Boomy Bomb (Griff & Boo Dew Doo Mix)
06. Dj Funk – Work it
07. Thomas Bangalter – Spinal Beats
08. Cajmere - Percolator (Keep Movin' Mix)
09. 2 Bad Mice - Bombscare (DJ Sneaks Bomb Mix)
10. Id - Id Keresem4
11. Id - Id Keresem6
12. Frankie Bones - Studio 54
Selected Housework Vol. 3 - Mixed by Tommyboy
03. Jaydee vs Goodmen – Plastic Dreams vs Give it up
04. Angel Moraes - Dream
05. Victor Calderone – Give It Up (original)
06. The Noizmakers Feat. V.E.G.A. - Electro Boogie Encount
07. Paperclip People - Throw
08. Basement Jaxx – Fly Life (Eric More Dub)
09. Disco Elements – Muzik Takes Me Higher
10. Daft Punk – Around The World
11. Sir Raymond Mang - Number One 01:28
12. Bob Sinclair – Visions Of Paradise
13. Sharp Boys – Sharp Tools Vol. 2 (Part I)
14. Ian Pooley - Gimme Sound (Dave Angel Rework)
15. Id – Id
Side B:
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11. Keresem1
neme segíts kiegészíteni a címeket :D -
badogos11 #12833 Jonatán Rádió mix 2 side A
Jonatán Rádió mix 2 side B -
badogos11 #12832 richie hawtin - live @ i love techno 6 -
badogos11 #12831 Commander Tom - In The Mix 4 -
badogos11 #12830 -
badogos11 #12829 Kedvencem volt, és természetesen Budaitól hallottam először -
badogos11 #12828 -
badogos11 #12827 13percnél sara parker: my love is deep (armand van helden remix)
22percnél Untidy Dub: Mr Bump
28percnél dj disco: that sound
37percnél grant phabao: tub
59percnél problem boy: self control (olav basoski rmx)