a tema adott:)
  • lezli82
    szia turn!
    remélem nem fedeztél fel semmi bántót a hozzászólásomban,mert nem is annak szántam.szóval kössz,hogy bejelentkeztél ismét!az a helyzet,hogy itt elég szép kis napot tudhatunk magunkévá,mert Mein Kampf barátunk bedigizte az összes régi Schulz kazit és feltolta ide nekünk csemegézni.ami engem illet majdnem teljesen ki lettem elégítve mixek terén,csak az a kis bibi,hogy a tracklisták hiányosak nagyon,ez az amire egetverő szükségem lenne és vagyunk még páran így ezzel!!!
    az volna a kérdésem hozzád,hogy kivágdostam néhány track-et ezekből a mixekből és ha te már felvetted Sculzal a contact-ot,"én is gondolkodtam már azon,hogy ráírok facebook-on,de bevallom férfiasan nem volt elég vér a pucámban ehhez,azt se tudjaki fia-borja vagyok és zaklatom a nyavajáimmal",na szóval,talán te beadagolhatnád neki a linkeket,persze ha neked sem kellemetlen ez az egész,hátha arra van ideje a "Mesternek" belekukkantania és csak úgy rávágni a választ 15-16 éve tartó kérdéseinkre!ha ezt megtennéd ,a mennyekbe magasztalna téged a csapat eme része!
    bárhogy is alakulnak a dolgok,előre is köszönök mindent és mégegyszer elnézést,ha esetleg tolakodónak vélted a lenti hozzászólásomat!jómagam és a többi fan nevében.
    üdv!