21036
a tema adott:)
-
Mein Kampf #12386 várjál lezli de nekem megvan a vol.2 is 100% ra tudom hogy megvan, akkor megkeresem ebbe a kissebb káoszba ami itt van :DDD
akkor jó hogy keresem égen földön a vol.1 t : DDD -
#12385 Mein!!
a sch. 2 az valójában az VOLUME 1.
a kettesen voltak : union jack - ek , e-top - climax , misjah - keep your - purple road stb...összegeszve a dolgot,amit feltoltál mint VOL.2 ,azon rave zenék is vannak azok a zenék voltak időrendben előbb,amiről én beszélek VOL.2-n,pedíg már kizárólag a acid-trance-house-techno-s vonal van már.
tehát neked megvan a Schulz - live mix at Fortuna VOL.1
sohasem hallottam még így egyben :) Beszaráás!!!!! -
#12384 jól mondod,visszahalgatva,nem annyira jó!de ott... :) hangtechnika ... meg minden... -
#12383 Nem gond, hogy megírtad. Sőt...
Szerintem egynémely dj elég komolytalanul tolja a classic szettjeit, pl. sterbinszky.
Schulz említett mixe elmegy kategória, átélni már más tészta. -
#12382 :)
-
Mein Kampf #12381 sok
-
Mein Kampf #12380 nah az 1. az its hot ami hallható az elején az meg van de amit keresnél az nincs:(
2. megvan megkeresem neked
3. nekem is kellene nagyon jó zene
4. ???
5. két szám szerintem a vokál meg van nekem is mixbe de nem tudom
ez nem amit tudtam mondani sry a 2. meglesz.. -
#12379 ezek volnának:
1.
2.
3.
4.
5.
egyenlőre -
#12378 kivágdosok még pár tracket a mixekből,hátha löksz még nekem belőle és akkor öröm lesz és boldogság :)
oké?? -
#12377 szerintem egyik sem az lesz,de nekem is kellene,maxi-n is megjelent,ha tudnám,hogy tutira a schulz os verzió már venném is meg -
Mein Kampf #12376 Title Label Cat# Country Year
Get Movin' (12") MAW Records, MAW Records MAW 017, MAW-017 US 1997
Get Movin' / Voices (12") 2 Kool TKT 07 UK 1995
Get Movin (12", Promo) MAW Records MAW 017 US 1997
Get Movin' (CD, Maxi) Orange Records ORCDM 53484 Scandinavia 1999 -
Mein Kampf #12375 ezt mondom:itt találod, ezt a 2 kool adta ki a többit meg a MAW Rec. és az Orange Rec. -
#12374 linkeld már me lécci!mert én csak '97 eset találltam -
Mein Kampf #12373 pont láttam a multkor ez volt a téma a sch.3 Á 2. Blue Train - Get Movin' , nézegettem és van abból 95'ös kiadás, 12 incses, de sehol nem lehet belehallgatni csak a feat. os ba amibe a nő belebeszél... -
#12372 De NAGY!!!
de mi lehet az intrója ?? -
Mein Kampf #12371 :D tessék haverom, B.O.D. - My House (The Owner Of The Housemix)
ami ez után jön, nagyon kéne már... -
Mein Kampf #12370 de , meg is van... -
#12369 Mein!
a vol 3 a oldal elsője??
nem tudod mi?
-
Mein Kampf #12368 Nagyon jó, köszönöm. -
Mein Kampf #12367 itt lesz a Sch. (recorded at fori) 2-8. , tracklist sajnos nincs nekem se hozzá, ha lenne időm össze szedegetném, de még akkor is maradna sok kérdőjeles... -
#12366 snaz!
nem azért írtam,csak jeleztem ,hogy a buli NAGYON-NAGY volt!!!mennék a következőre is ,csak Tommyboy lesz ott egyedül aki ér is valamit,a többi egy forintot sem szerintem.
Bocs,ha esteleg szimpatizáns vagy valamilyikkel!!!! -
#12365 Íme:
FKW - Laura Palmer's Theme teljes maxi lemez 1994-ből,örök hála Neme közreműködésének és rajta Moby-Go! legjobb változata,ami valaha íródott!!!!!
1.
2.
3.
4.
Ennyi
-
#12364 az X.P.C. -re??az nem tetszett,de azért kössz!!!
viszont Sch -t alig várom!!!!! :),gondolom track-listád nincsen hozzájuk :( -
Mein Kampf #12363
viszont mit lépsz a #12349 re ? -
#12362 2 perc mulva pedíg a laura -
Mein Kampf #12361 28 perc mulva fent lesz a sch. 2-8 ig.... -
#12360 Szia Fatboy!
megvannak még neked a schulz kaziaid?mert ,ha technorob-nak már nincsenek meg a digitális változatok,én szívesen megcsinálom.bedigizem neked őket.engem is érdekelnének nagyon ezek a mixek,bár az a baj,hogy a track-listája jobban érdekelne,de az sajnos nagyon nyögvenyelősen ment az elmúlt kb.15év alatt.jónéhány hozzászólással ezelött volt egy srác(már nem emlékszem nicknevére),ő mondta ,hogy felvette a contact-ot Schulz-al a facebook-on és kérte tőle hogy tolja fel ezeket a régi mixeit valahová és
állítólag Dan rábólíntott a project-re.én meg rögtön írtam a fent említett fórumozónknak,hogy tracklistet is mindenképpen kérje el!de hát azóta sem történt ez ügyben előrelépés.
ki is keresem ezt a hozzászólást. -
Mein Kampf #12359 Azt én is nagyon várom, lezli. thx -
high life #12358 A szám cime Klubbheads – The Magnet (Hard Bag Klubb Mix)innen leszedheted -
#12357 Neme!
megvan a Laura maxi és rajta van a te álltalad keresett nóta is :),holnap feltolom a zippyre :)
kössz mégegyszer!!!
-
pureclassic #12356 2002.04.20. - Budapest, Home Club
Warm up to Mayday - Marco Carola, Felipe, Budai
Marco Carola mixe érdekelne ebből a buliból, régen megvolt de sajnos már nem találom. A mix egyébként vagy 3-4 órás. Nagyon hálás lennék ha valakinek meglenne. Köszi :] -
#12355 először is, köszi
másodszor, a Techno Rob felnyomta a Schulz kazijaimat egy olyan 2 éve, Sendspace-re és sajnos azok már nem hívhatók elő
Ha itt van a közelben, megkérhetnénk hogy egy párat közülük feltolna.... -
high life #12354 Asszem ez az! -
#12353 Erre gondolsz? -
#12352 Itt az én teljes verzóm is, ha érdekel valakit. :)
Clark At Work -
high life #12351 na fene akkor belöled se gazdagodnak meg a hütögyárosok
-
Mein Kampf #12350 Ne is mond az evést, nem szeretek enni, csak akkor eszem ha már nagyon érzem :D idő húzás az evészet, és el álmosít. Kitalálhatnának már valami kapszulát az étel helyett. sokszór beszélgetünk erről :D -
Mein Kampf #12349 lezli nekem is nagyon kellett már ez a FKW - Laura Palmer's Theme (Twin Peaks), minden nap meghallgatjuk, nagy twin peaks es vagyok egyébként, ez is rátesz az amugy is nagy zenére :D
Válaszúl küldenék neked egy hasonló kaliberrel rendelkező zenét ami szintén twin peaks feldolgozás csak ez kicsit korábban történt('92)
X.P.C. - Laura Palmer Is Dead
ha tetszik megvan az egész album amin ez is rajta van...
-
high life #12348 Ne felejts el enni is -
Mein Kampf #12347 úgy döntöttem holnap nem csinálok semmit sem, így lesz ídőm feltenni a sch. féle live acid house mix sorozatot 2-8 ig. Az első és a második nem jelent meg sehol csak kézről kézre(az én kezembe is) járt a kazi, a 3. már megjelent cn is!
Jah és digizek is holnap :)