House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konkrétan amilyen verzióban csak létezik jöhet,csak j minõségû mp3 vagy wave ,flac legyen
Sziaztok .
Valaki tudna küldeni egy linket Kühl Cool vibes-ra?
Elõre is köszi
J
Mageska, végül is nem olyan rare számok ezek a keresem zenéid, eddig mindet ismertem, és ezek után lemerem fogadni, hogy a kékzöld is egy olyan szám lesz amit mindenki ismer itt csak senki sem sejti hogy azt keresed😄

És ha valaki nem ismerné Jutasi Tub Dub -járól...
Érdekességként a feltöltõt is érdemes megnézni 😊
Nos akkor még egy linkelés mert az elõzõ törölve lett:

KERESEM 1
KERESEM 2

Elõadó- számcím akármi, és a legfontosabb: kb a 95-96 os évben kiadott nóta aminek a refrénje úgy hangzik hogy "méééértzõõõõld" vagy "kéééékzõõõld" aki 96 tájékán E-play-ben járt az tuti hallotta.
Hatalmas pacsi és köszönet lezli82-nek! Meglett a KERESEM 5!

Ha valakinek jó felvételben megvan, légyszi jelezze.

3-ra redukálódott a KERESEM 😄 jeeeeeeeeee

ezt a verziót keresed?
Egy úr vagy! 😄

Mein Kampf!

Elküldtem Corvin bácsit a bányába újfent:-)
Valaki tudna nekem Robie Rivera - Feel This-t wave vagy flac formátumban? vagy esetleg lossles
big thx
Egész jó volt ez a Corvin mix:-)
Szívesen.

Nehéz lenne külömbséget tenni a sámok között ,mert nkem mind nagyon tetszik... thx még egyszer

Ezer köszönet Luzon.

Én meg akkor a harmadikat felírtam az étlapra. De csak 160 kb-es.
A Better Make Room Holden remix rohadt nagy cucc.

Ez hatalmas zene volt!!!!! Valszinu erre gondolt inkabb, mint az en feltetelezesemre 😊
techno rob

Talán!

http://www.youtube.com/watch?v=HDCPeHck-q8&feature=related
Nem erre gondolsz?
Sziasztok!Nem tudja véletlenül vki,hogy mi annak a számnak az elõadója és címe,amibe azt mondják,hogy "let yourself go" klasszikus technozene az biztos,nekem még kazin volt meg,de nem tudom az elõadóját és címét.Ha esetleg vkinek beugrik írjon!
Ja, ezt nem nekem irtad, latom... 😞
Ezek szerint tudod mikre gondolok? 😊 Csodalkozom... 😄
Mein Kapmf!
Ha betudnék lépni a gyárba menne a cucc.de nem megy:-(
Udv!
Hat egy "hatalmas" problemam lenne, egy regi Tommyboy slagert szeretnek levadaszni. 3 napja talaltam ra erre a forumra, es sikerult kiszessegetni mar 1-2 slagert( Latin thing -Latinos del mundos, Nuyorican Soul - Runaway, R.S.K - you cant stop the groove, Laguna - Spiller from rio,...), de egy valami meg hianyzik, pontosabban 2. Az egyik szinten a sapkas e korszakabol valo, persze csak "idezni" tudok, a kiallas reszenel egy urge elkezd valami "Keep on ...the wrack, keep on the wrack,....keep on-keep on-keep on-keep on....jo hosszan porgeti, majd elengedi....Szoval, szerintetek?
A masik egy erdekesebb, egy erdekes nyavogo hanggal kezdodik a porges, mint egy macskanyavogas, "miau miau miauuuu, miau miau miauuu.......majd egy no beszol valamit, es beindul a porges ezzel a hanggal....Na, feladat feldobva 😊 Nagyon halas lennek, ha valaki ennyi infobol rajonne mikrol beszelek. Latom azert nem vagyunk egyedul unokaocsemmel a szemelyes cimadassal egy-ket tracknek, a legjobb volt az African dreams We all the sam family : A mama meg a papa lazad a parton.... 😄DDDD Oriasi!!!! Tud valaki segiteni??? Koszonom elore is! udv
Nagyon rendes tölled. köszi

holnap estére meglesz:-)))
Nem ismerem de ezt is elfogadnám .

Ezt viszont mondenképpen elfogadnám, ha lehet. Elöre is köszi.

EZt nagyon köszi sütifutár <#eljen>

a 3.ról nem tudok semmit,de van még ez

Corvin Dalek - Hotkunst 2000

Flesh Prezentuje Corvin Dalek Wet&Hard For Laif Mix
Ezt meg tessék letölteni innen,ez is losslesCorvin Dalek / Assorted Stadtansichten - A Journey Through Berlin
Corvin Dalek - Assorted - E For Europe

Nekem ez megvan lossles-ben tudom feltenni majd ha köll
Tony De Vit -tõl van egy tokyom Global Underground 5
eredeti cd-n van meg ha ez érdekel Vinyl
Egy nagyon nagy szívességet szeretnék kérni, tudnátok nekem ebben a 3 db cd felkutatásában ? Az elsõ megvolt nekem is, csak régen elveszítettem már. Egyébként Corvin Dalek Berlinben élõ magyar dj, MFS nél tevékenykedik.
A Corvin Dalek Assorted - E For Europe mixével a Freee magazin 1999/áprilisi száma foglalkozik mélyrehatóbban.

Corvin Dalek - Assorted - E For Europe

Corvin Dalek - Assorted Stadtansichten - A Journey Through Berlin

Corvin Dalek - Assorted Lovetoys

Segítségeteket elõre is köszi.

Azt az alvarado számot soha se tudnám megunni, egyszer betettem winapba és vagy fél napig csak az szólt belõle 😄

Nekem még egy tippem van, Dance Reaction - Disco train.

Semmi más, csak melódiák

VinylToy
Kellemes vokálos témák, én is megfülelem majd.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Jó kis mix, mint mindig. Grat Sys

Semmi más, csak melódiák

Köszi. Amíg otthon laktam kaptam is az ívet, fõleg fatertól, hogy mi ez a tücc-tücc zene, de aztán lassan õ is megszokta, hogy nem a rádióbarát muzsikát kagylózom.

Semmi más, csak melódiák

Nekik (mármint a szüleinknek) a Duna TV-hálózat tv-nóta tv a klasszik fórum! <#nevetes1><#eplus2>
Legyen most ilyen tribal-es trance-es top 5, bár ezek nem régi számok:
1.
2.
3.
4.
Utóbbi kettõ közt nem tudtam választani, hogy melyik legyen az ötös, így betettem mindkettõt:
5.1.
5.2.
VinylToy
Köszi, ez nem az, délután egyébként megy fel a Blunt Funkers - ha jól tudom nekem meg van.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Fatboy Slim
10 pontos hsz
a SZécsi Pál féle szülõi vonulat különösen tetszik. Anyám a mai napig egyébként hasonlóképpen magyar nótákat figyel a Duna TV-n

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

Fatboy Slim
szép munka

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

Ez a két tippem lenne, de valószínû, hogy nem ezek:
Smile
Robbie Tronco
Nekem ez a változat van meg

Hip Hoperation

Helló!

A tegnap esti Mix FM Classics Live.

Letöltés

Tracklist:

01.Todd Terry - Something Goin' On (Tee's Remix)
02.Da Slammin' Phrogz - Something About The Music (K. Extended)
03.Deepswing - In The Music (Original Mix)
04.Barbara Tucker - Stop Playing With My Mind (Full Intention Club Mix)
05.Supakings - Back and Forth (Extended Mix)
06.Powerhouse - What You Need (Full Intention Power Mix)
07.Armand Van Helden And The Horse - Ghetto House Groove
08.Pascal Bongo Massive - Funky Massive
09.Supafly vs Fishbowl - Let's Get Down (Warren Clarke Main Mix)
10.Ramirez - La Musica Tremenda (Plaxmen House Mix)

Time: 60min

VinylToy
Én erre gondolnék!