a tema adott:)
-
Mein Kampf #12129 Elnézést hogy beharangoztam a calypso mixeket és eltüntem 2 napra :D sry, kutyáztam és nem maradt semmire időm. De most elkészült a felvétel, sokáig kellett hallgatnom mire kitisztult az egész, a Rrobit kazit szét kellett szednem mert szorult, stb... kész van és, garantálom hogy jó minőségű lett. A zenéről csak annyit hagy igaz trance house mix, de szerintem súrolja csak a trance t inkább house fele tendál, számomra nagyon nagy (kirándulós,utazós) zenékkel van tele, a Mario az egy kicsit betrenszesíti talán de a sm:)e és a rrobi hihetetlen jó. Mondjuk rrobi tól még nem hallottam szart...
A rosz hír az egészbe az hogy a Rrobi side B első 15 perce hullámzik:( , de 16 tól hibátlanul szól, sajnos nem tudtam megoldani jobban, esetleg ha sokat hallgatom kisimul a szalag...
RARE az egészbe az hogy Marlon Xtravaganza néha belebeszél a sm:)e és a rrobiba is, mint mc.
DEMO ONLY:
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side B
DEMO ONLY:
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side B
_______a rrobi tracklistát megkellene fejteni_____
CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side A
CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side B
Kellemes emlékeket hozzá :D