21036
a tema adott:)
-
batanfacudo #12066 -
batanfacudo #12065 -
#12064 Csak 1 apró megjegyzés, hogy az előadó helyesen Lectric Cargo, ahogy az Vinyl linkjében is látszik. -
the player #12063 electric cargo-sonic ride (ian poolex RMX) -
the player #12062 mein itt a cargo
Electric Cargo-Sonic Ride (Ian Pooley RMX) -
the player #12061 sys ez a felhozatal magáért beszél...my lexicon zárásnak meg egész egyszerűen brilliáns -
Sys32 #12060 Sys - Mix FM Classics Live30 2011.03.14.
Tracklist:
01.Capricorn - 20 Hz (Nalin & Kane Remix)
02.PQM meets Stephane K - Insane Poem (Stephane K Mix)
03.PQM - You Are Sleeping (PQM Deephead Pass)
04.Celeda - The Underground (John Creamer And Stephane K Remix)
05.Satoshie Tomiie ft. Kelli Ali - Love In Traffic
06.Origene - Sanctuary (Inertia BLue Remix)
07.Matthew Dekay & Alvredo - Symbiosis (Herbal Dub)
08.Steve Lawler - Rise In (16B Dub Mix)
09.The Greek - Alive (G-Pal Funky Dub)
10.Sultan & Tone Depth - Broken (G-Pal Heaven Mix)
11.Archive - Numb (Nick Muir Mix)
12.Depeche Mode - Precious (Sasha's Garganfuan Vocal Mix)
13.U2 - With or Without You (Sultan & Miche's Sona Afterhours Remix)
14.Sultan & Tone Depth Feat. Stephanie Vezina - Sagres (Version Two)
15.G-Pal presents Ghos - No Other Man (The Greeks Remix)
16.Sander Kleinenberg - My Lexicon
Time: 120min
Letöltés Link -
#12059 Bakker, imádom Ian Pooley-t (no nem a mostanit), meg Norman Fellert is. Kár, hogy nincs egy olyan katalógus, amiben minden benne van, hát mindig okoznak meglepetést. :) Isteni ez a szám, kösz mindenkinek. -
Mein Kampf #12058 Rendben , köszönöm Vinyl. Te mindent tudsz tudsz... :D -
#12057 Tudtam én hogy Ian Pooley szám, és ráadásul még hallottam is, sőt holnap a munkahelyi gépről feltöltöm, mert ott letöltöttem egy sorozatot: ezt 1-4-ig és azon rajta van, szóval légy türelemmel holnap délelőtt szállítom a zenét. -
Mein Kampf #12056 folytatása a club speed felvételnek, itt már levi is.
Dj Levi-Dj Kühl Disco Speed '96 I.27. side A
Dj Levi-Dj Kühl Disco Speed '96 I.27. side B
-
Mein Kampf #12055 Nagyon ugy néz ki, hogy az lenne, csak nem találom sehol. -
the player #12054 mein
ha minden igaz akkor :Electric Cargo - Sonic Ride (Ian Pooley Remix) amit keresel -
Phat Smoker #12053 -
batanfacudo #12052 Mixmeistert nem nagyon lehet űberelni, studio mixkészítéshez. Egyszerűen, gyorsan pontosan szép mixet készíteni ezzel lehet a legjobban. Vagy Ableton, de oda már picivel több szakértelem igényeltetik.
Eztán Traktor ha valami külső eszközt használsz hozzá.
Virtual DJ meg sztem egy picit játékszer kinézetű ezekkel a pioneeres meg mittoménmilyen skinekkel. -
Phat Smoker #12051 jöhet bármilyen program én (egyelőre) maradok a mixmeister-nél :) -
Phat Smoker #12050 végre egy kellemes darab, habár 2011-ből ;)
-
Mein Kampf #12049 Ebben a pillanatban hagytam abba :D VDJ 7.0 Pro val, már megbántam hogy nem vettem fel amit csináltam... tiszta tamás báttya voltam :DDD -
high life #12048 Itt van VDJ (vdj 7.03)legujjabb kiadása ha vkinek kedve támadna kvergetni a gépén sok ujitással
7.03 -
Mein Kampf #12047 Meglestem a Pooley kat az aoldalon amit mutattál, a két legjobb száma(Ian Pooley - Higgledy Piggledy , Ian Pooley - Fly Shuffle) sincs közte, ugyhogy nincs ott az összes pooley, de az is lehet hogy pooley remix ahogy Vinyl mondta.
thx -
Mein Kampf #12046 Ez is az Vinyl. köszi -
#12045 Nem hinném, hogy Ian Pooley. A legtöbb felvételét itt meg lehet hallgatni. Köszi a palace house mix linket! :)
Help! Keresem ezt a Roy Davis Jr kiadást:
Roy's Chicago Basement Traxx
Ultrajó zenék vannak rajta!
-
#12044 Nekem Ian Pooley féle hangzás rémlik, keresni kellene tőle 1996-os felvételeket, remixeket. -
#12043 Ez valójában ez a Cd lenne, vagy kazetta: Palace House Mix -
#12042 Side B 16-tól:
-
#12041 side B 30:40 töl <---- akkor már ketten keressük... -
#12040 Ugye, hogy állat? :D Magadévá teheted innen, bár sztem a többi szám nem annyira odab@xós, mint az "X". Meg ez mixben az igazi, guglizz rá erre: carl cox essential mix 1996-05-19. :) -
kovix #12039 Neme.
Ezzel a Sound Enforcer 2nd Series "Icon EP" -vel teljesen szétszedtél nagyon magamévá tenném ezt az epét -
high life #12038 Biztos nevéhez hüen a sötét idöszakát élte cs ö ferhének álcázta :D (Sötét János micsoda fellépö név) ettöl fuggetlenül sztem a Palace House mixet egész jol összerakta -
Sys32 #12037 Ma este 10 - éjfélig Mix FM Classics Live!
2 órás mix lesz.
Érdemes lesz csatlakozni!
BLOG
Tune In! -
#12036 a ruhája az mindig fehér volt.... a ruhája is :D -
Mein Kampf #12035 mármint a ruhája, nem ?! :D -
#12034 Johnny D'Ark :D
párX hallottam zenélni... meg jópárszor összefutottam vele a tömegben...
azt elmondhatom, h soha nem volt tiszta... -
molni81 #12033 A Palace Summer Mix azt Dj Flash és Náksi mixelte
A Palace House Mix-et pedig Johnny d' Ark készítette -
Mein Kampf #12032 folytatása a speed felvételnek, még ez is kühl.
Dj Kühl -Speed- II. '96 side A
Dj Kühl -Speed- II. '96 side B
side B 30:40 töl már megy az a szám amit keresek. -
Mein Kampf #12031 Erre a palace summer 2000 re aztmondták itt hogy jonny d ark vagy ki :D -
Mein Kampf #12030 szívesen, igen ezek live felvételek de ezeket nem én vettem fel, hanem pult alatti deck és kühl osztogatta, de ezt se nekem adták hanem egy ismerősömnek, ugy van meg nekem.
Azonnal kész a II. része, ami szerintem még jobb, és még tipikusabb zenék vannak rajat, ami a helyet jellemezte. -
#12029 Ez a PALACE Summer 2000 A oldal a második számtól kezdve maaaha jó. Esetleg ha valakinek van még hasonló funky hangzású, pumpálós mixe, ne habozzon megosztani. Kár, hogy a B oldal átment gagyitrenszbe. -
Mein Kampf #12028 Van egy haverom akikkel régen 97 be kijártunk polgárra, ő jóban volt a Zsírossal és igen lóvéért vette tőle a kazikat, azt nem tudom hogy a haverom vagy zsíros számozta be a kazettákat. A Jó hír az hogy ennek a haveromnak megvannak azok a zsíros kazetták 11 töl 25 ig neki és elkapom tölle digizésre :DDD csak össze kell vele futnom, ami már vagy 14 éve nem történt meg .... -
#12027 Igen!Emlékszem én is ilyen sorozatra,de nekem úgy rémlik mintha zsíros adta volna őket lóvéért.Például amit feltettél,azt én cd - n hallottam régebben.Hallottam én is pár ilyen sorozatot akkoriba,haverok kocsijába,de nekem sose volt belőle,mert haver volt a fénypultos,és ő kezelte a decket amivel felvették a bulikat,így jutott el hozzám pár felvétel.De hát a picsa se gondolta volna akkor hogy jó lett volna egy csomót begyűjteni ezekből!