a tema adott:)
-
szevasztok!
volt valaki a house classic-on a studioban hétfőn??mert én igen.annyit had mondjak el erről az éjszakáról,hogy életem egyik Legnagyobb bulija volt.minden klaffolt!azok a zenék csúcs minőségben szóltak,hihetetlen,Mitha a Club Speed-ben lettem volna,egy csepp '90-es évek közepe feeling.nem reklámozom a helyet,mert már voltam ilyen bulin ugyan, és hanganyagból ott sem szenvettem hiányt ,viszont utána egy hétig zugott a fülem és alig hallottam,ami már buli közben is kijött,hogy tulságosan üvöltött a zene.na jolvan,visszatérve az eredeti témára,tommyboy sterbinszky és schulz lépett fel.szinte az elejétől jelen voltam,tommy jo zenékből válogatott,viszont most nem cifrázta nagyon.sterby jól kezdett egy nyár a flörtben track-kel ,de aztán jöttek a tipikus nyálas sterby darabkák(elnézést a fanjaitól!)és már - már elúszni látszott számomra az este,,alig vártam már hogy schulz bácsi"akiben nagyon bíztam",leváltsa kollégáját.ez be is következett,és innentől lett nekem felejthetettlen az egész.amit ott művelt sculz,az intro:underground sound of lisbon - so get up introja,majd rögtön faithless insomnia (monster mix) -s igy tovább,mégegyszer kiemelném a minőséget és azt amilyen show-t csinált eköré schulz az fantasztikus volt,még mindíg a hatása alatt vagyok ,a legközelebbire is biztos hogy elmegyek és ha már itt mindannyian ezért gyűlünk össze nap mint nap,hogy ezeket a régi himnuszokat megosszuk,mindenkinek nagyon ajánlom ezt a rendezvényt!!!!!