a tema adott:)
-
mageska #11245 Ez komolyan mondom hihetetlen. Elpofáztam hogy nem publikus a dolog. Nem egyszer. Azt is MINDENKINEK megírom ha ír privátban, hogy úgy érzem elég felhasználó csüng már rajta, de ha azt látom hogy valaki nem használja akkor majd bejöhet a helyére. Kérdezd csak meg bátran például kpityut. Mivel egy ruppót nem adtál bele az üzemeltetésbe (mint ahogy más se innen, pedig volt aki felajánlotta nekem) kurvára semmilyen jogod nincs belepofázni abba, hogy kinek adok jogot kinek nem. Mivel batanfacudot nem nagyon ismerem, és nem is ajánlotta be senki nálam (mint pl sys32-t) így joggal hittem azt, hogy azok egyike, akik 1 hetes beírkálás után (vagy anélkül) kérnek tőlem hozzáférést. Képzeld ezek rendszeres heti dolgok ám. És miért nem segítettél neki, hogy tőlem kérhet hozzáférést ha akkora nagy cimbid?? Miért nem tartod érte a hátad? Csak lebaszni tudsz, meg megsértődni, mert nem nem írtam Andrew J-nek az érdekedben?
1. Írtam neki hogy ha van kedve akkor jöjjön ide fórumozni, írtam hogy vannak közöttünk DJ-k is hátha kedve szotyan jön és megfejti a számaidat, számainkat. DE mivel én szigorúan megígértem ,hogy csak 2 számot kérdezek tőle, úgy érzem NEM TEHETEM MEG hogy jaj de rendes vagy akkor még itt van 20 amit mondj meg. Ha jön jön, ha nem nem.
2. Kb 5 perc egy facebook profilt csinálni ha nincs, és megkérdezheted Te is tőle mint ahogy Én tettem, láttad hogy mennyire jó fej biztos neked is segíteni fog. Bár én most speciel olyan ideg vagyok rád, hogy remélem elküld a picsába.
Teljességgel leszarom, hogy mennyire üres a mappád, vagy hogy egyáltalán van -e. Ha nem használod a bányát hál'isten, akkor majd megkapja a helyedet kpityu. Biztos Te sem fogsz eret vágni magadon, kpityu meg örülni fog.
Tőlem pedig azért nem látsz zenéket fent mert :
1: Elég szűk az a 3 esztendő 95-96-97 amikor én ezekért a zenékért rajongtam.
2: Amim van azok mind fent vannak a bányában.
Végezetül én azzal, hogy ezt a dolgot a rendelkezésetekre bocsájtottam teljesen ingyen csak "jófejségből", úgy érzem tettem annyit itt ezért a közösségért mint BÁRKI beleértve TÉGED is. Úgyhogy ahogy a #11235 ben írtad, most csak kussolj.