House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ezek?

Pete Heller Big Love Dronez mix
Da Techno Bohemian pr. DJ. Disco - That Sound
Liquid - Orlando Dawn ( Agnelli & Nelson mix)
Duke - So In Love With You (Full Intention Mix)
Trancesetters - The Search
CRW- I Feel Love (R.A.F Zone Mix)
Valakinek ez? HOG presents The Groovelines Got to dance disco The navigator
Atyaisten 2 😄

http://www.youtube.com/watch?v=1LpIX9QGkxI
Na hogy kell ide beágyazni??? 😄 múgy ez lett volna:

http://www.youtube.com/watch?v=kn24a59hHN4
Atyaisten mit találtam 😄😄😄:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kn24a59hHN4?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kn24a59hHN4?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
amig csemegézel itt a kért számod

hale bopp

Ide less be kánaán <#vigyor2><#nevetes1>

Der Dritte....... all

De nagyot szolt akkoriban ott a Bedrockban

somebody scream

Ezer köszönet!
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Meg még egyet keresnék, pörgõs zene, refrénje: extra funky (vagy vmi hasonló 😊 ).
Sziasztok!

Keresnék két számot: Der Dritte Raum: Hale bopp - ha több szám, esetleg album is van tõlük, jöhet.

Illetve '98 körül életemben egyszer hallottam egy zenét, azóta sem, "körkörös" dallammal, trance-s beütéssel, a refrénje pedig duplán: "after party" - hátha esetleg valakinek ez alapján van tippje... 😊
Artist: HMC
Title: Southern Cross
Label: Juice Records (Australia)
Cat#:
Date: 1996
Source: Vinyl
Quality: 320 Kbps

A1 Digits
A2 Space Funk
B LSD
C1 BC1
C2 Wave
D Body Mechanics

Link

Artist: Aquanauts
Title: The Swimmer
Label: Zoom Records
Cat#:
Date: 1995
Source: Vinyl
Quality: 320 Kbps

A The Swimmer (Burts "Lunched Out" Club Mix)
B1 The Swimmer (Through The Byron Barrel Dub)
B2 The Swimmer (Corrie's "Sex Wax" Dub)
Remix - Corrie

Link
http://onepics.hu/show-image.php?id=1a82ae5e56c50fa5c720a84ae56bd9eb]

Artist: AFRICAN DREAMS
Album: All In The Same Family
Label: Velcro House
Genre: House/Tech House
Date: 26 Jun, 2010
Quality: 320 kbps

01...All in the Same Family (Original Mix) 06:01
02...All in the Same Family (Wulf N Bear's Remix) 08:37
03...All in the Same Family (Syndromeda Old Skool Mix) 05:50
04...All in the Same Family (Danger Boogie Mix) 06:39
05...All in the Same Family (Syndromeda New Skool Mix) 05:37

African Dreams

Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni. Egyébként a Hardfloor nekem mindig is ebben a verzióban tetszett.
Az African Dream szám nálunk csak "Lázad a Horn Gyula" címen futott <#vigyor4>
Kox errõl beszélsz? http://www.youtube.com/watch?v=ebG38Oyz9yE
Hja és majd elfelejtettem Freesko: <#worship>
Uhh brutkó volt ennyi év után hallani a Brooklyn Beats-t totál hangerõn 😄 Bár ez még csak fejhallgatóval volt, holnap megismertetem a szomszéddal 😊A többi számot köszönöm megvannak, illetve a Mahogany Roots más verzióban (work remix) van meg mert úgy tetszik. Ebben a verzióban rá sem ismerek. Van még 1-2 Tommy-szám ami kéne, 96-97 tájékán játszotta szinte minden bulin õket (a nemrég említett "mért zõld") és volt még egy olyan szám is amiben ha jól emlékszem didgeridoo szólt. Kéne nekem abból az idõbõl pár Tommy mix ha van valakinek hátha benne lesz valamelyik. Esetleg van valakinek ilyesmi? Visszanézegetve letöltöttem párat de a nagyját törölték már.
Na meg Bedrock Sterby,Gemhand,Sylvi stb... Egymás után ugranak be a helyek de kemény..
Hja és még egy hely lehet ismerõs nektek, Kökitõl nem messze a gyorsforgalmin volt a Acid House 😊 Emlékszem 1km-rõl lehetett hallani a basszus által rezegtetett ablaktáblákat 😊
Akarom mondani: Liquid Limbs
Fú Freesko már töltöm is. 😄😄😄

Ismeri valaki itt a Liquid Libms-et? 😉
Nekem is az van meg best of ..

VinylToy
Erre Best Of Magnetic van írva (lila borító) mixed by Side A Levi, Side B Clark. Amint lesz deck én csinálom.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Basszus, de régen hallottam már a Spacer IV-et köszi Mein Kampf! Mekkora zene volt ez akkor, illetve most is!
Vinyl most néztem nekem bevan digizve a magnetic vol.1 , ha gondolod én megosztom coverestõl, te meg digiz be helyette valami mást. hmmm?
csak egy ötlet...

hi, ezeket jutasi tette fel, most szedegettem össze 😄 lehet voltak már.

Nem volt még. Ez is nagyon jó kis zene, eddig nem hallottam még .

VinylToy
Próbálok volt kollégától decket kérni, meg amúgy is decemberre ígértem, szóval türelem. 😄

Dundidio
Ha jövõ héten elküldöd,én megcsinálom szívesen...Bár ez postás dolog,ha megér annyit...

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Szia mageska!

Akkor itt vannak a kért zenék, azért csmpésztem bele kedvenc számaim közül is néhányat, hátha nincsenek meg.

16C+ - Guarantee.mp3
Booka Shade - Silk.mp3
Digital Express - The Club.mp3
Double 99 - Ripgroove .mp3
Hardfloor - Mahogany Roots.mp3
Latin Thing - Latinos Del Mundo (Wild Fruits Peter's & Lee Mix).mp3
Scotti Deep-Brooklyn Beats (Pulse 2 Rhythm Mix) .mp3

A szomszédot elõre is üdvözlöm <#papakacsint>
Ja a link: http://www.mediafire.com/?t8ix0k538oibwl1
VinylToy
Volt ez már itt?

VinylToy
Azt tudni kell hogy ezek Abletonban készülnek, tehát igazából a precíz, pontos igazítások, keverések emiatt vannak, de még így is lehetne vele dolgozni szerintem. Egyébként köszönöm az elismerõ szavakat. A mix átnevezésrõl inkább nem mondok semmit, mert no comment kategória 😄

Most volt idõm, leszedtem, meghallgattam az elsö két szám kivételével , szerintem nagyon igényes mix, mind zeneileg mind a keverések szempontjábol. Ha átneveznéd valami 98 körüli tommyboy mixnek én elhinném, hogy télleg tommy az, és ezt vedd bóknak 😄DD
Szeretem mikor két zene egyszerre szól vagy három, "sávelnémítva"...
thx

Kérdezni is akartam, hogy mikor lesz meg 😄

VinylToy
A deck elromlott, nem tudom mikor lesz digitalizálás, de majd megoldom valahogy.

Kis ízelítõ a budaitol darksideba.
Budaidarkside950505part3

A foriba mindig majdnem reggel lett, mire odaértem. A háromcsíkos melegítõröl, nekem is volt bár oda nemvettem föl soha 😄 van olyan felvételem a foribol 94 böl ahol még szól a hyper-hyper és hasonló révek 😄 Bár schulzra az östrensz volt a jellemzõ stílus, ahogy egy öreg cimborám mondaná😄 Az Andrew j is nagyonjókat csinált, igaz a schulz lemezeivel, de ez nem számít...

Hi Mageska , jólemlékszel, palotán volt a darkside bár a patakra nememlékszem, csak arra hogy a 12es villamos végállomástol kb 50 méterre volt 😄 Nagyon nagy bulik voltak ott, ott jelentek meg elösször a kemény emberek, volt olyan hogy a budaihoz odalépet a faszi és elkezdi, "az elözõ számot mégegyszerrrr" és megvillantotta a kardját 😄DDDD vagy a budiba a gyerek véresen köjött a krotyóból ordídtva hogy késssssssssszvagyok 😄D 36 évesen átéltem 😄

ÓÓÓ jézusom de várom már. Azt hiszem akkor ma nem alszik a család meg a szomszéd 😊
Szia Mageska!
Szerencsére ezen számok azonosítása nem okozn problémát nekem, a legtöbbel ellentétben.<#fejvakaras>
40:20-tól Digital Express-The club szól, este fele fel tudom tölteni. A Victor Calderone egyébként engem is érdekelne <#nevetes1> remélem valaki feltölti majd<#worship>
A Tommyboy mixben 4:36-tól Scotti Deep-Brooklyn Beats szól, ezt is feltöltöm este.
Ohh és még egy : A Freesko Oldies Part One -ban 40:20 nál is van egy zeném amit keresek. Egyébként hálás köszönet a zenékért mindenkinek!
Szia Freezura!

A belinkelt Tommyboy remix mix-ben nem tudod véletlenül a 2 rész 4:36 nál kezdõdõ számát? Kb 15 éve vadászom 😞 És ha valakinek meglenne Victor Calderone - Give It Up (Original mix)-e jó felvételben nagyon megköszönném.
Meinkamph !

Hali , kedden megyek feléd , rád szólok ha összejön .
Addig összeszedem a kazikat !

Csákó
Srácok !

Valaki tegye már fel a Kasjmir-Rushing zenét , oly rég óta szeretném lehúzni !
Na meg az annyit emlegetett /és a legjobb classic mixekben fel lelhetõ/ "lázálájzalajzanalájzánálázá"...
THNX for ALL !!
kpityu79
Hali, tényleg baba kis zene, ismerõs is de gõzöm sincs mi lehet ez.

Fatboy Slim
Csávókák!

segítsetek mán lsz
van itt egy zene 140-tõl... Kurvára csipázom
http://www.mixesdb.com/db/index.php/2002-09-29_-_Stacey_Pullen_@_Chemistry
Röhej hogy úgy hallgatom ezeket, ghogy fingom nincs a nagy részérõl, ki az elõadója

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

Hali!

Megvan valakinek Harry Havana-tól a Hisslin hurricane? Nekem csak egy olyan verzióban van meg ahol nincs meg a vége.
thx a zenékért
Majd eldobtam magam a grooveyardtól <#beka2> THX Pitymallat!