a tema adott:)
  • turntable
    Hát ha betartja az ígéretét, akkor neked is elküldöm a mixeket, vagy a "fellelhetőségi" helyüket. De majd meglátjuk, hogy lesz-e belőle valami..Shulcz jó dj, de elég "laza" fickó..nembiztos,hogy eszébe fog jutni, amit ígért. De azért majd a Facebookon majd megkeresem pár hét múlva../ Ő kérte így / Dj Plastic...igen, most már beugrott a neve. Sokat táncikáltam a mixeire a High Life-ben. "Jól húzta a hegedűt" akkoriban. Milyen mixet tólt a classic warm up-ja ként? Azon a classic bulin nem tudtam sajna ott lennei. Viszont a Club Speed classic-on ott voltam tavaj május 15.-én a Club Play-ben. Nagyon király volt, elkoptattama a sok táncolásban a cipőim sarkát..Nem tudod véletlenű, hogy mikor lesz a legközelebbi classic? Nem csodálkozom rajta, hogy sokan mennek ezekre a partikra, a régi "öregebb" parti generáció még nem felejtette el, hogy mire tombólt 10-15 éve.. Azóta sokan családosok lettünk és ritkán megyünk el szórakozni, de az ilyen rendezvényekre muszály elmenni. A régi dj-k is észrevették, hogy érdemes ilyen bulikat csínálni alkalmanként. Karácsonykor volt a Flört-ben is egy nagyon komoly classic.. Budai-Tommyboy..úgy,mint a régi szép időkben. Az is "odavágós buli" lehetett..sajna oda se tudtam lejutni. De régebben voltam párszor. Hali.