21038
a tema adott:)
-
speedyboy2 #10308 Nagy sláger volt :) -
Mein Kampf #10307 Szerintem ezek a régi producerek manapság már úgy elvannak szállva maguktól, hogy (és mivel folyamatosan dolgoztak idáig, ragadt rájuk az új hangzásvilágból egy s más) olyan régi hangokat már nem is tudnának csinálni, mivel úgyis meg fűszereznék egy kis új ezzel egy kis új azzal.
Egyébként nem lenne rossz ez a szám, csak érzem és hallom benne azt az új motort, amit mostanában használ szinte minden sztár dj. -
#10306 Basoskinak jön ki egy új dala, ez már kezdi idézni a régi szép időket:
-
speedyboy2 #10305 -
Sütifutár #10304 Ha tudok segítek mindíg:-) -
Sütifutár #10303 Konkrétan amilyen verzióban csak létezik jöhet,csak j minőségű mp3 vagy wave ,flac legyen -
janics #10302 Sziaztok .
Valaki tudna küldeni egy linket Kühl Cool vibes-ra?
Előre is köszi
J -
aside #10301 heti top 5:
most épp trance...
humate - 3.2 (bedrock mix)
albion - airart of trance - turkish bizarre
man with no name - teleport
quietman - sleeper -
Mein Kampf #10300 Mageska, végül is nem olyan rare számok ezek a keresem zenéid, eddig mindet ismertem, és ezek után lemerem fogadni, hogy a kékzöld is egy olyan szám lesz amit mindenki ismer itt csak senki sem sejti hogy azt keresed:D -
mageska #10299 És ha valaki nem ismerné Jutasi Tub Dub -járól...
Érdekességként a feltöltőt is érdemes megnézni :) -
mageska #10298 Nos akkor még egy linkelés mert az előző törölve lett:
KERESEM 1
KERESEM 2
Előadó- számcím akármi, és a legfontosabb: kb a 95-96 os évben kiadott nóta aminek a refrénje úgy hangzik hogy "méééértzőőőőld" vagy "kéééékzőőőld" aki 96 tájékán E-play-ben járt az tuti hallotta. -
mageska #10297 Hatalmas pacsi és köszönet lezli82-nek! Meglett a KERESEM 5!
Ha valakinek jó felvételben megvan, légyszi jelezze.
3-ra redukálódott a KERESEM :D jeeeeeeeeee -
molni81 #10296
ezt a verziót keresed? -
Mein Kampf #10295 Egy úr vagy! :D -
Sütifutár #10294 Mein Kampf!
Elküldtem Corvin bácsit a bányába újfent:-) -
Sütifutár #10293 Valaki tudna nekem Robie Rivera - Feel This-t wave vagy flac formátumban? vagy esetleg lossles
big thx -
Sütifutár #10292 Egész jó volt ez a Corvin mix:-) -
Luzon #10291 Szívesen. -
Mein Kampf #10290 Nehéz lenne külömbséget tenni a sámok között ,mert nkem mind nagyon tetszik... thx még egyszer -
Mein Kampf #10289 Ezer köszönet Luzon. -
Luzon #10288 Én meg akkor a harmadikat felírtam az étlapra. De csak 160 kb-es.
A Better Make Room Holden remix rohadt nagy cucc. -
hairold #10287 Ez hatalmas zene volt!!!!! Valszinu erre gondolt inkabb, mint az en feltetelezesemre :) -
#10286 Itt teljes hosszában meghallgathatod! -
Talán! -
hairold #10284 http://www.youtube.com/watch?v=HDCPeHck-q8&feature=related
Nem erre gondolsz? -
petie86 #10283 Sziasztok!Nem tudja véletlenül vki,hogy mi annak a számnak az előadója és címe,amibe azt mondják,hogy "let yourself go" klasszikus technozene az biztos,nekem még kazin volt meg,de nem tudom az előadóját és címét.Ha esetleg vkinek beugrik írjon! -
hairold #10282 Ja, ezt nem nekem irtad, latom... :( -
hairold #10281 Ezek szerint tudod mikre gondolok? :) Csodalkozom... :D -
Sütifutár #10280 Mein Kapmf!
Ha betudnék lépni a gyárba menne a cucc.de nem megy:-( -
molni81 #10279 -
hairold #10278 Udv!
Hat egy "hatalmas" problemam lenne, egy regi Tommyboy slagert szeretnek levadaszni. 3 napja talaltam ra erre a forumra, es sikerult kiszessegetni mar 1-2 slagert( Latin thing -Latinos del mundos, Nuyorican Soul - Runaway, R.S.K - you cant stop the groove, Laguna - Spiller from rio,...), de egy valami meg hianyzik, pontosabban 2. Az egyik szinten a sapkas e korszakabol valo, persze csak "idezni" tudok, a kiallas reszenel egy urge elkezd valami "Keep on ...the wrack, keep on the wrack,....keep on-keep on-keep on-keep on....jo hosszan porgeti, majd elengedi....Szoval, szerintetek?
A masik egy erdekesebb, egy erdekes nyavogo hanggal kezdodik a porges, mint egy macskanyavogas, "miau miau miauuuu, miau miau miauuu.......majd egy no beszol valamit, es beindul a porges ezzel a hanggal....Na, feladat feldobva :) Nagyon halas lennek, ha valaki ennyi infobol rajonne mikrol beszelek. Latom azert nem vagyunk egyedul unokaocsemmel a szemelyes cimadassal egy-ket tracknek, a legjobb volt az African dreams We all the sam family : A mama meg a papa lazad a parton.... :DDDDD Oriasi!!!! Tud valaki segiteni??? Koszonom elore is! udv -
Mein Kampf #10277 Nagyon rendes tölled. köszi -
Sütifutár #10276 holnap estére meglesz:-))) -
Mein Kampf #10275 Nem ismerem de ezt is elfogadnám . -
Mein Kampf #10274 Ezt viszont mondenképpen elfogadnám, ha lehet. Elöre is köszi. -
Mein Kampf #10273 EZt nagyon köszi sütifutár -
Sütifutár #10272 a 3.ról nem tudok semmit,de van még ez
Corvin Dalek - Hotkunst 2000
Flesh Prezentuje Corvin Dalek Wet&Hard For Laif Mix -
Sütifutár #10271 Ezt meg tessék letölteni innen,ez is losslesCorvin Dalek / Assorted Stadtansichten - A Journey Through Berlin -
Sütifutár #10270 Corvin Dalek - Assorted - E For Europe
Nekem ez megvan lossles-ben tudom feltenni majd ha köll -
Sütifutár #10269 Tony De Vit -től van egy tokyom Global Underground 5
eredeti cd-n van meg ha ez érdekel Vinyl