a tema adott:)
  • lezli82
    Sziasztok!
    Azok akik nem ismernek ,bemutatkoznék!Lezli vagyok ,régen sokat barangolásztam erre én is ,(kb a kétezer-néhányas hozzászólások körül),de egy jóidőre eltüntem az éterből ,erre most nem térnék ki hogy miért.Történt velem ez idő alatt sok rossz is és sok jó is.De amiért most ujra itt vagyok ,az nem más ,mint amiért Ti is összegyültök itt nap-mint nap.ZENE minden mennyiségben!!!És ami megfejteni valók azok a CLASSZIKUSOK.Van sok olyan ,amit nem tudtam a mai napig beazonosítani,de ezek többnyire régi mixkazettákon fordulnak elő természetesen,amit majd előbányászok és bedigizek.Talán valaki emlékszik majd arra amit keresnék.
    A másik :Régebben nagyon oda voltam Sculz munkásságaiért és találtam itt egy pár linket ,néhány hozzászólással ezelött,meg is próbáltam őket leszedni,de sajnos már törölték a rendszerből.Azt szeretném kérni akinek esetleg megvan és visszatenné,azért nagyon hálás lennek.(főleg 2-estől a 6-osig)Többek között azokról a mixekről keresek néhány tracket majd.
    Egyenlőre ennyi ,majd természetesen én is segítek legjobb tudásom szerint és töltök fel nagy klasszikusokat !!!
    Tisztelettel
    Lezli