a tema adott:)
-
Na hali!Megírnám én is kicsi késéssel hogy nálam hogyan is alakult ki a zene szeretete!
78 ban érkeztem,és már 84,85 ben apámmal vedtük fel a rádióból a zenéket kazira,modern talking,boney m,neoton,stb.A fater volt a nagy zene rajongó nállunk!87 88 ig átszaladt rajtam is minden.Pokolgép,europe,jacko,majd jött a DM,ami még a mai napig nagy kedvenceim(koncertek,eredeti cd megvásárlása),majd a másik amit már itt is olvastam,a bonanza!Végig kísértem a zenei életüket 94 ig!Ebből alakult ki az Ákos zenéjének a szeretete!Őt is favorizálom a mai napig (koncertek stb stb)De 94 ben elindult egy másik vonal is szerencsémre!Nálunk is bejöttek a műholdas tv-k,és az első ami a house berkein belül megfogott,a Moby - Go !Majd a haver tesójáék voltak polgáron egy house partyn,és másnap mesélték hogy nagyon király!Sípok,másfajta tánc,zene,és persze az egész testvéri környezet!
95 elején jutottam el először én is egy ilyen partyra!Arra még most is emlékszem,olyan mélyen belém ivódott az a buli!És innen nem volt megállás!98 99 ig folyamatos látogatója lettem a helynek,és ez alatt pár zene és dj megfordult a helyen!De mellette voltak más partyk is:Sáránd,Sárospatak,Debrecen függetlenség napja!2000 ben katona lettem,és utána vissza esett a buliba járásom Sárándra!2003 ig már csak pár buliba voltam!És utána teljesen elkezdett a zene számomra szar lenni!A bulik másabbak lettek,a techno,és a trance teljesen széthúzott egymástól,jött a progi,minimál,elektro,minden dj változtatott,pl budai&vic depp vonal,mindenki egyedi akart lenni,olyan zenét akart játszani amit más nem,és ez így teljesen elvitte ezt az egész műfajt!És még most se tudják mit akarnak,csak keresik a helyüket!Ezért 2004 ben megvettem a lemezjátszómat,és elkezdtem gyűjteni a régi bakeliteket!350 nél járok már!Ezekből a zenékből csinálunk a haverokkal 4 en 5 en évente egyszer nyáron egy nagy classic bulit!Így találtam ide is pér éve,hogy zenék címeit keresgettem a neten!És itt tartunk most!Régi zenéket keresgetünk,régi mixeket hallgatunk,és lassan az unokáinknak meséljük majd hogy tommyboy mit nyomott,schulz és zsíros milyen partyt csinált!
üdv