a tema adott:)
  • Mein Kampf
    high life természetesen elmondom, nem titkolom, csak biztos akartam lenni benne hogy jól döntöttem. Az a lényeg hogy ismertem már ezelőtt is az illető dj t(zeneileg), ami volt tőle mixe az is bejött csak inkább a magyar vonal érdekel, de most valahogy beleakadtam annak az embernek olyan dolgaiba, amikről nem is sejtettem hogy léteznek. Azt tudni kell hogy a kazettákat mint régi dolgot nagyon szeretem gyüjteni, és mivel ezek is kazetták ezért a nagy kattanás, de mint mondtam a zene számomra nagyon nagyot adott. Stílusra house és tech-house, ha paraszt akarok lenni azt mondanám olyan mint ha a C2 böl gyorsan átmennél a Club Speed be majd Vissza C2 :D Komolyra ordítva a szót , igazi eredeti house motivumokkal ellátott még a régi hangzásu és ritmusu house tánczenéktől, a kopogós instrumentális , fülbecsengős rövid ismétlődő vokálos tech house ig. Tony De Vit röl van szó, akiben most helyre tevődött hogy az ő nézete szerint mien is Tony, azoknak mondom hogy nem azokról a nagy kiadós mixeiröl beszélek, hanem a promos kazijairól. Erre jó példa Tommyboy promos kazijai is, mert nekem sokkal jobban tetszettek azok a kazijai, mint a nagy kiadós mixei: Club Hits, Millenium, Boat ok.
    Délutánra a bányába teszem öket akit érdekel, és ide is teszek fel 1-2 t.

sry