a tema adott:)
  • Mein Kampf
    Délután olvasgattam a forumba és nagyon megtetszett az az ötlet hogy ki mivel kezdte stb... Igazi nosztalgia

Az én szüleim mindketten nagy zenei élvezők voltak ,apám még ma is az. Anyám Rolling Stones, Jenis Joplin, Dájer Sztrész : ), még apám a gyerek kora óta gyüjtött lemezeit hozta magával mikor összeházasodtak(omega, piramis,LGT,Beatriche majd Bikini k), apám nemtudom honnan szerezte be , anyám aztmondta ö a legtöbbet a nyaralásokon vetette nagyapámmal jugoszláviába 1970 es évek elején. Sok lemezünk volt otthon, akkoriban voltam vagy 9-10 de tisztán emlékszem hogy az anyám lemezei tetszettek a legjobban már a boritojuk miatt is pl oxigen amin a rakéta kilövése van a képen :) mind 1 akkoriban még ezek szoltak otthon.

Mikor már nemtudom mennyi lehettem nekem is lettek kazettáim. az elsök amikre emlékszem, rokker voltam a haverok miatt és pokolgép őrület volt majd ossian, iron maiden. és ezzel ki is fujt a metál korszak. halálfej
    Jött a 80 as évek eleje, az uj hangzások nagyon de nagyon megfogtak: Police , Alphaville , Michael Jackson, Majd a Queen 86 os budapesti koncertjével Queenes lettem :) ez addig tartott még meg nem halt Mercury 91 nov.21.ig.
    Paneles létünkre nekünk is volt már sky channel meg super chanel és kapcsolgattam mikor megláttam egy érdekes video klipet és a zene is érdekes robot zene volt. Utánna már a Disco bol hallott zenéket akartam megszerezni hogy otthon is tudjam hallgatni.
    Majd 92 be valamikor összebarátkoztam a késöbbi barátaimmal akik elvittek szabad téri fesztiválokra ahol 93 ba kaptam az első olyan zenei élményt hogy azota is tart ez nállam, ezek olyan zenék voltak akkoriban amikre most aztmondanám hogy ez kb 97 be készültek(tempora és hangzásra is)fel se fogtam még akkor mi van .
    Költözés vidékre,93 tele minden elmaradva vagy 4 évvel zeneileg. De annál jobb barátaim lettek, akikkel megéltem és átéltem a rave korszakot amire aztmondtuk régen hogy teknós. 3 csikos bemelegitő ufo szemüveg minden bejátszott sipok, világítos rudakat ilyenek nem szerettem.
    95 ismét vissza főváros. a darkside a fortuna és az eplay helyek azok amiket akkoriban állandóan látogattam. Ez az év teljesen megváltoztatta az életem zeneileg sokat fejlődtem ebben az időben, de a zenék címe még akkoriban nem foglalkoztatott az se hogy én dj szeretnék lenni(jó ez valahol mindőnk álma lehetett egyszer, nekem is de nem olyan szinten hogy el is kezdjem). Ebben az időben lettem egy csúnya szokás rabja is...
    96 vissza vidék !!! De jó volt lenyugodni meg minden, de itt is elkezdödött az őrület közbe polgáron. A régi haverok ki jártak szinte mindig, és nem volt kérdés mikor kezdek el velük mozogni ujra...
    A letisztult house tech-house ok motiváltak akkoriban, amibe hosszas vokál volt az már szar volt nekem akkoriban az oly ritka techno izgatott jobban ami ritka volt. Mikor meg már elárasztottak minket minden féle hiperspace el már nem érdekelt akkor már ujra a letisztult house ok at szerettem. A kazetta láz elkapott engem is ami azota is tart.
    Ebben az idöben (96)annyira akartam kazettákat venni hogy sikerült olyat is megvennem amiket meg se akartam,pl.dj palotai , dj virág , dj naga és hát kurva jó zenék voltak amire majd akkor jöttem rá mikor beraktam a valkman be elindultam a szokásos szánalmas körutamra ami reggelig tartott.
    Igy lettem a tört ütem kedvelöje is, ami a tilos dj k és a korai öröm party k ba ki is merül. Itt jegyzem meg Futuristic Drum n Bass mixed by tommyboy vol.1 vol.2 azóta is keresem égen földön.
    98-99 be nagyokat kellett csalódnom dj kbe és zenékbe, lehet az élet is olyan volt akkoriban, nem tudom.
    Jó voltak jó mixek akkor is amikre kurva jó élmények füznek de az akkor is már valami ujnak a kezdete volt ,ne maz a régi hangzás amibe bele szerettem. Pl sterbi egy nyár a flörtbe citromos, house matic club hits, ez csak a felszin csak hogy érthető legyek.
    Lehet hogy én ugymaradtam, vagy mi, de 2000 után én nem tettem be a lábam semien techno vagy house party ra se. Sáránd parkoló t imádom de bemenni az már kész öngyilkosság lenne nekem.

Az elsö house zenei élményemröl tehet: Bécsi
    Romeo
    Teknovile
    Dj Cyberwolf

Akik miatt megszerettem a house t : Jutasi
    Dj Schulz
    Tommyboy

Kedvenc kiadóm nincs ami jó az jó.

Amit utálok: a 98 tol amit trance nek mondanak
    a és a 2000 utánni zenéket szinte mindet/jónéhány kivétellel