a tema adott:)
  • rigoletto
    Luzon két hozzászólásával teljes mértékben egyetértek!Én már jó ideje nem megyek a klasszikus értelemben vett disco-ba, mert ami zene ott szól, az nem zene. Vergődnek valamire a fiatalok, közben azt sem tudják, mi az a jó zene, ha betennél nekik valami régebbi klasszikust, meg elmennének a tánctérről, mondván, mi ez a szar. Énnálam, ami a partyzást illeti, ennek a fogalma kimerül egy naptári évben 2-3 Sárándos buliban (érdekes dolog, mert pestiként 250 km-t kell autózni egy jó buliért, itt ugyanis a közelben hasonló jófajta hely nincsen) vagy pedig ha találok valahol a neten (akár itt is) valami classic house v. techno party-t, oda, ha tudok még szívesen elmegyek. Szerintem egyébként egy ember zenei életében nagyon meghatározó, hogy gyerekként milyen zenét hallgattak a szülei (tulajdonképpen miben nőtt fel) valamint amikor megszerette az elektronikus zenét, akkor milyen stílus dominált éppen, mik voltak azok az első zenék, amik belebolondították a house és/vagy techno-ba. Mit szólnátok hozzá, hogyha indítanánk egy ilyen sorozatot, amelyben leírnánk, hogy ki kb. mikor szerette meg az elektronikus zenét, s mik voltak azok a zenék, melyek ezt a szeretetet kiváltották belőle? Mert ez szerintem elejét vehetné az olyan vitáknak, hogy a 90-96-ig zenék gagyik, de sztem meg pont eddig voltak jó zenék és hasonló összeszólalkozások. Ugyanis ahány fajta ember, annyi stílus, mindenki más, mindenki mást szeret még ezen a nagyon tág kategórián belül is, hogy house-techno klasszikusok.