21038
a tema adott:)
-
mageska #9988 Hát még 1 keresem -et találtam :) -
Mein Kampf #9987 Top 5 (a sorrendet itt, a hangulatom határozta meg)
_______
G Strings - The Land Of Dreams /1990/ G Strings
Drivetrain - Soundtrack /1993/ Soiree Records International
Shiver--Oiled Love /1994/ Shiver Records
Choice - Acid Eiffel /1993/ Fragile Records
As One - Mihara /1994/ New Electronica
-
#9986 Ezt meghallgatjuk, tracklista alapján fincsi lehet! :D -
Sys32 #9985 Sys - Mix FM Classics Live20 2011.01.03. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza
Tracklist:
01.Eddie Amador - House Music (Original Mix)
02.Disco Elements - Music Takes Me High
03.Another Level - I Want You For Myself (Full Intention Mix)
04.Full Intention - Dancin' All Night
05.Smokin Beats - Sensation
06.Black Connection - Give Me Rhythm
07.Scott Brown - Everybody (Club Mix Extended)
08.Supa Shaker - Burning (Original Mix)
09.CZR - Bad Enough
10.Pete Heller - Atlanta
11.Prefab Planet - Gone East
Time: 60min
Letöltés
-
#9984 Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mein Kampf #9983 Jahhhh, a nyitvatartást még sose figyeltem meg, köszi akkor majd később eszek :D -
#9982 8-16-ig közétkeztetés van, várj türelemmel. :D -
Mein Kampf #9981 Zárva van az étterem, nyissa ki valaki -
Mein Kampf #9980 Ahhhhh Vinyl ez szép találat :D -
#9979 BlakDoktor - Heaven In Your Eyes (Rub A Dub Dub) esetleg valakinek meg van?
-
#9978 Whitelabel - The Prize-t meghallgatnám?! Ha lehet :D -
kovix #9977 hi napi top 5:
1. Jack Mackrel - Battleship
http://www.youtube.com/watch?v=gkwM2J_GzZQ&feature=related
2. Whitelabel - The prize
3. Der Dritte Raum - Hale bopp h
ttp://www.youtube.comwatch?v=kxPA1UaHOqE
4. DJ Misjah - Megaspoon
http://www.youtube.com/watch?v=2FYrOwIyM68
5. Cari Lekebusch - Reverted
http://www.youtube.com/watch?v=2-dFtXiQta8
szép napot -
high life #9976 Hu de kopott a cipötalp anno erre a zenére
Peach - On My Own (Klubbheads rmx)
Na meg gondoljunk azokra is akik nem járnak étterembe
Dan Von Schultz-In da mix (live in club Shakal 1997) -
high life #9975 Hi srácok még mindig kutatom keresem DJ Schultz LP cimü cd-jét
Album cím:LP
Megjelenési dátum 1996.
TRACK LISTA:
1.Jungle Cafe
2.Techno Break
3.Ozone
4.Kings Of The Jungle
5.House
6.Country Feeling
7.Ozone [Remix]
8.Kings Of The Jungle II.
9.End Of The Universe
Ha véletlenül ott porosodik valakinél ossza meg legyen szives -
Freezura #9974 Hi Vinyl! nagyon jó a TOP 5-öd, már nem is emlékeztem szinte rá, hogy a Geoffrey Williams meg volt bakeliten, pedig igen..... nagyon tetszik a többi link is. -
Mein Kampf #9973 Köszi de nem sikerült, nem találom a timeline t, és export sincs. pedig windows movie maker be vagyok. beteszem a zenét ráhuzom a képet, de lehet nem is johelyre huzgálok semmit, mind1 utánna nemcsinál semmit, keresem az export de nemtalálom. -
aside #9972 windows movie maker, behúzod a timelinera at mp3-at, keresel valami képet, azt is behúzod, export és már töltheted is
roger devlin - scorpion -
Sütifutár #9971 A Király utcában a "bizományiban" egy decknek aranyára van.
Techincs decket láttam múltkor(nem tudom már milyen) 50rugó volt -
Mein Kampf #9970 Vinyl én meg nem tudom a top5 m megosztani, mert fele nincs fent tube n, mondom feldobom gyorsba, de nekem nem megy, mondjuk lehet az a baj hogy mp3 _? Mert az már nekem bonyolúlt lenne, hogy videot készítsek a számnak, pedig jólenne, de felidegesített: ) Ragaszkodom azokhoz a zenékhez, tudnátok segíteni hogy tegyem fel tube ra ?? thx -
Luzon #9969 Tuti, hogy az, belehallgattam a kazettába. Nem rémlik az a pár lemez visszapörgetés, meg hogy az első keverés mennyire nem sikerült neki? Van rajta electro is, ami nem is igazán illik bele. Én a Funky Drive-ot szarrá hallgattam annó. Ez egy az egyben az, mint ami az én kékemen van.
Ha nálad sehogy sem áll össze a kép, akkor két dolog lehetséges csak: vagy öregszel, vagy valamelyikünket átkúrták. :D Lehet, hogy nem ugyanazt kaptuk.
De az eleve gyanús, hogy ez, amit feltettem, ez a Tribal Gathering, egy hivatalos megjelenés, és akkor mit is keres ez egy noname kazettán?
Maga a kazetta meg így néz ki, magyar gyártmány. -
Retroman #9968 Nem ismeri senki azt a zenét, amit a 9956-os hozzászólásnál linkeltem be? -
#9967 Nem tudom a jövő hétre hagyni, ez is jóság! :D
-
Mein Kampf #9966 Ismerem mindet de nem a san mixröl .
-
Mein Kampf #9965 A 8.9.10.11.12 szám eggyáltalán nem ismerős nekem :( Ez biztos hogy az a bársonytokos amit a képen mutatsz ??? Ennyire nem felejthettem el a számokat. sry -
Mein Kampf #9964 Ő most fénykorát éli ujra, nem kell vele foglalkozni különösebben, had csinálja, én az ilyen uj zenékkel már rég nem törödöm. Nekem az a szinfónikus dolga se jött be. kilencvenes években volt ő nagyszám. -
Mein Kampf #9963 Köszönöm Luzon, én se találtam semmi infót erröl a bársonytokos san rol,még ennyit se mint te. De viszont ezzel a cd vel, nemtalálkoztam még.
Elkezdtem izgulni, hogy áá ez biztos nem az a San mix lesz, de már szól és kurva ismerősen cseng. Az a tény hogy ott lapul nállad eredetibe a kazi és te tudod hogy ez az a mix,meg is nyugtatott :D
Az elejének a vége ismét bezavart, de a 3. 4. track megint rémlik. Az a baj hogy keverem az AUDIO vol.2 mixed by cris liebing fekete tokos kazijával, kb eggyidőbe hallgattam anno.
A lényeg hogy NAGYON KÖSZÖNÖM LUZON !!! -
#9962 Topöt: (el kell mondjam, nálam a sorrend sohasem számít)
-
Luzon #9961 Én bírom Jeff Mills-t meg pár trekjét, de szerintem már kicsit túlzás, amit csinál. Oké, lehet kísérletezni mindennel, mert ez viszi előre a dolgokat, de már túlmisztifikálja ezt a technot, meg többet próbál belebeszélni, mint amennyit valójában elbír. Zeneileg, technikailag totál rendben van a koma, mert 3-4 lemezt figyelni nem kis teljesítmény. De kiállni egy kirakatba is... A hétköznapi ember azt se tudja ki ez és mit csinál. Tuti csúszik már nála az ékszíj. :D
-
Luzon #9960 Decken biztos meg lehet hallgatni. :) Sajnos a háztartásban az analóg technika lassan kimerül a konzervnyitóban. Van egy nyugdíjas walkman, de az meg már nem igazán alkalmas a feladatra. Pedig nálam is lenne mit bedigitalizálni. De, mint mondtam, találkoztam már ezzel digitális változatban is, és valahol a neten csak meg is lehet találni. A kazit már úgyis szarrá hallgattam. Egy lemezboltban láttam még 98 környékén a cd-t, meg is néztem, hogy tényleg az-e, de semmi több infó nem volt azon se. Gondoltam, hogy akkor csak nem egy promo cucc, ha már cd-n is kiadták.
Ezért most elindultam ezen a kék bársony vonalon keresni, de hogy sehol egy árva infó erről a mixről, az valami hihetetlen. Szerencsére emlékeztem pár zenére, így nagy nehezen rátaláltam erre. Úgyhogy szerintem valami pult alól nyomott cucc lehetett ez a kék kiadvány.
A szingapúri muffnak ez lehet az első kiadott mixe, a Fine Audio-s az már 98-as, ez meg 96-os.
Na, de a lényeg, hogy betettem a könyvespolcra, ha kell valakinek. :) -
Retroman #9959 Nekem egyébként egy kicsit Candy Beat-es a dal hangzása, legalábbis a szaxis része, de Candy Beat-től nem találtam ilyen számot...
Úgy tűnik, h elég nehéz lesz kitalálni az előadót meg a címet, mert szerintem ez valószínűleg egy ritka dal, azért reménykedek benne, hogy valaki ismerni fogja!:) -
Retroman #9958 Nem az enyém a dekk... pedig elfogadnám! (Nem én tettem fel youtubera a videót, én is csak úgy találtam, de ez a zene nagyon megtetszett!:) -
Mein Kampf #9957 Én sajnos nem tudom, elég nehéz lesz, mert elég vokálos, de tetszik, főleg a dekked :) -
Retroman #9956 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: meg tudná valaki mondani az alábbi 90-es évekbeli house zenének az előadóját és a címét?
-
mono7806 #9955 A fiókom videó könyvtárral bővült e tartalom végett:
Nem tudom, van-e itt valaki, akinek Jeff Mils nem mond semmit, annak ajánlom a 38. percre ugrást, a Bells című száma alapján talán képbe kerül.
-
Mein Kampf #9954 Azaz Luzon :D De rég láttam azt a kazit :( Megvolt nekem is , de én marha odaajándékoztam valakinek 98 telén, kár volt, mert azóta se hallottam és nem is láttam. Hogy lehetne azt meghallgatni ? :) -
Luzon #9953
Mikor először meghallgattam a kazit, azt hittem, hogy dobok egy hátast az első keverésnél, hogy ez nem lehet ennyire szar. Aztán nem volt több lódobogás, odatett rendesen. Azóta bírom a csajt. Egyszer a sing-ben is volt szerencsém "megcsodálni". :D
Felesleges digizni, mert ha jók az emlékeim, akkor már futottam vele össze cd-s kivitelben is. De mindjárt utánanézek, hogy mi is ez pontosan. -
Mein Kampf #9952 '94 hollandia a földi paradicsom :....
-
mono7806 #9951 Na ezt igen nagy örömmel olvasom! :)
Kicsit megkésve ugyan, de én is kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendőt! -
guriga30 #9950 monoo!!! ez a mix clark - in the kitchen\In The Kitchen - Mixed by Clark (Pa annyira elkapott hogy totál úgy érzem magam mintha kész lennék:))) thx!!!!!!! -
Mein Kampf #9949 Kinyomoztam, nem a dj mix series vol.1 mert az monika kruse.
Nyitott maradt ez a kérdés is : (