21038
a tema adott:)
  • mageska
    Hát még 1 keresem -et találtam :)
  • Mein Kampf
    Top 5 (a sorrendet itt, a hangulatom határozta meg)
    _______

G Strings - The Land Of Dreams /1990/ G Strings

Drivetrain - Soundtrack /1993/ Soiree Records International

Shiver--Oiled Love /1994/ Shiver Records

Choice - Acid Eiffel /1993/ Fragile Records

As One - Mihara /1994/ New Electronica

• VinylToy #9986
    Ezt meghallgatjuk, tracklista alapján fincsi lehet! :D
  • Sys32
    Sys - Mix FM Classics Live20 2011.01.03. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza

Tracklist:

01.Eddie Amador - House Music (Original Mix)
    02.Disco Elements - Music Takes Me High
    03.Another Level - I Want You For Myself (Full Intention Mix)
    04.Full Intention - Dancin' All Night
    05.Smokin Beats - Sensation
    06.Black Connection - Give Me Rhythm
    07.Scott Brown - Everybody (Club Mix Extended)
    08.Supa Shaker - Burning (Original Mix)
    09.CZR - Bad Enough
    10.Pete Heller - Atlanta
    11.Prefab Planet - Gone East

Time: 60min

Letöltés
  • techno rob
    Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mein Kampf
    Jahhhh, a nyitvatartást még sose figyeltem meg, köszi akkor majd később eszek :D
  • VinylToy #9982
    8-16-ig közétkeztetés van, várj türelemmel. :D
  • Mein Kampf
    Zárva van az étterem, nyissa ki valaki
  • Mein Kampf
    Ahhhhh Vinyl ez szép találat :D
  • VinylToy #9979
    BlakDoktor - Heaven In Your Eyes (Rub A Dub Dub) esetleg valakinek meg van?

• VinylToy #9978
    Whitelabel - The Prize-t meghallgatnám?! Ha lehet :D
  • kovix
    hi napi top 5:

1. Jack Mackrel - Battleship
    http://www.youtube.com/watch?v=gkwM2J_GzZQ&feature=related
    2. Whitelabel - The prize
    3. Der Dritte Raum - Hale bopp h
    ttp://www.youtube.comwatch?v=kxPA1UaHOqE
    4. DJ Misjah - Megaspoon
    http://www.youtube.com/watch?v=2FYrOwIyM68
    5. Cari Lekebusch - Reverted
    http://www.youtube.com/watch?v=2-dFtXiQta8

szép napot
  • high life
    Hu de kopott a cipötalp anno erre a zenére

Peach - On My Own (Klubbheads rmx)

Na meg gondoljunk azokra is akik nem járnak étterembe

Dan Von Schultz-In da mix (live in club Shakal 1997)
  • high life
    Hi srácok még mindig kutatom keresem DJ Schultz LP cimü cd-jét

Album cím:LP
    Megjelenési dátum 1996.

TRACK LISTA:

1.Jungle Cafe
    2.Techno Break
    3.Ozone
    4.Kings Of The Jungle
    5.House
    6.Country Feeling
    7.Ozone [Remix]
    8.Kings Of The Jungle II.
    9.End Of The Universe

Ha véletlenül ott porosodik valakinél ossza meg legyen szives
  • Freezura
    Hi Vinyl! nagyon jó a TOP 5-öd, már nem is emlékeztem szinte rá, hogy a Geoffrey Williams meg volt bakeliten, pedig igen..... nagyon tetszik a többi link is.
  • Mein Kampf
    Köszi de nem sikerült, nem találom a timeline t, és export sincs. pedig windows movie maker be vagyok. beteszem a zenét ráhuzom a képet, de lehet nem is johelyre huzgálok semmit, mind1 utánna nemcsinál semmit, keresem az export de nemtalálom.
  • aside
    windows movie maker, behúzod a timelinera at mp3-at, keresel valami képet, azt is behúzod, export és már töltheted is

roger devlin - scorpion
  • Sütifutár
    A Király utcában a "bizományiban" egy decknek aranyára van.
    Techincs decket láttam múltkor(nem tudom már milyen) 50rugó volt
  • Mein Kampf
    Vinyl én meg nem tudom a top5 m megosztani, mert fele nincs fent tube n, mondom feldobom gyorsba, de nekem nem megy, mondjuk lehet az a baj hogy mp3 _? Mert az már nekem bonyolúlt lenne, hogy videot készítsek a számnak, pedig jólenne, de felidegesített: ) Ragaszkodom azokhoz a zenékhez, tudnátok segíteni hogy tegyem fel tube ra ?? thx
  • Luzon
    Tuti, hogy az, belehallgattam a kazettába. Nem rémlik az a pár lemez visszapörgetés, meg hogy az első keverés mennyire nem sikerült neki? Van rajta electro is, ami nem is igazán illik bele. Én a Funky Drive-ot szarrá hallgattam annó. Ez egy az egyben az, mint ami az én kékemen van.
    Ha nálad sehogy sem áll össze a kép, akkor két dolog lehetséges csak: vagy öregszel, vagy valamelyikünket átkúrták. :D Lehet, hogy nem ugyanazt kaptuk.
    De az eleve gyanús, hogy ez, amit feltettem, ez a Tribal Gathering, egy hivatalos megjelenés, és akkor mit is keres ez egy noname kazettán?

Maga a kazetta meg így néz ki, magyar gyártmány.
  • Retroman
    Nem ismeri senki azt a zenét, amit a 9956-os hozzászólásnál linkeltem be?
  • VinylToy #9967
    Nem tudom a jövő hétre hagyni, ez is jóság! :D

• Mein Kampf
    Ismerem mindet de nem a san mixröl .
  • Mein Kampf
    A 8.9.10.11.12 szám eggyáltalán nem ismerős nekem :( Ez biztos hogy az a bársonytokos amit a képen mutatsz ??? Ennyire nem felejthettem el a számokat. sry
  • Mein Kampf
    Ő most fénykorát éli ujra, nem kell vele foglalkozni különösebben, had csinálja, én az ilyen uj zenékkel már rég nem törödöm. Nekem az a szinfónikus dolga se jött be. kilencvenes években volt ő nagyszám.
  • Mein Kampf
    Köszönöm Luzon, én se találtam semmi infót erröl a bársonytokos san rol,még ennyit se mint te. De viszont ezzel a cd vel, nemtalálkoztam még.
    Elkezdtem izgulni, hogy áá ez biztos nem az a San mix lesz, de már szól és kurva ismerősen cseng. Az a tény hogy ott lapul nállad eredetibe a kazi és te tudod hogy ez az a mix,meg is nyugtatott :D
    Az elejének a vége ismét bezavart, de a 3. 4. track megint rémlik. Az a baj hogy keverem az AUDIO vol.2 mixed by cris liebing fekete tokos kazijával, kb eggyidőbe hallgattam anno.
    A lényeg hogy NAGYON KÖSZÖNÖM LUZON !!!
  • VinylToy #9962
    Topöt: (el kell mondjam, nálam a sorrend sohasem számít)

• Luzon
    Én bírom Jeff Mills-t meg pár trekjét, de szerintem már kicsit túlzás, amit csinál. Oké, lehet kísérletezni mindennel, mert ez viszi előre a dolgokat, de már túlmisztifikálja ezt a technot, meg többet próbál belebeszélni, mint amennyit valójában elbír. Zeneileg, technikailag totál rendben van a koma, mert 3-4 lemezt figyelni nem kis teljesítmény. De kiállni egy kirakatba is... A hétköznapi ember azt se tudja ki ez és mit csinál. Tuti csúszik már nála az ékszíj. :D

• Luzon
    Decken biztos meg lehet hallgatni. :) Sajnos a háztartásban az analóg technika lassan kimerül a konzervnyitóban. Van egy nyugdíjas walkman, de az meg már nem igazán alkalmas a feladatra. Pedig nálam is lenne mit bedigitalizálni. De, mint mondtam, találkoztam már ezzel digitális változatban is, és valahol a neten csak meg is lehet találni. A kazit már úgyis szarrá hallgattam. Egy lemezboltban láttam még 98 környékén a cd-t, meg is néztem, hogy tényleg az-e, de semmi több infó nem volt azon se. Gondoltam, hogy akkor csak nem egy promo cucc, ha már cd-n is kiadták.
    Ezért most elindultam ezen a kék bársony vonalon keresni, de hogy sehol egy árva infó erről a mixről, az valami hihetetlen. Szerencsére emlékeztem pár zenére, így nagy nehezen rátaláltam erre. Úgyhogy szerintem valami pult alól nyomott cucc lehetett ez a kék kiadvány.
    A szingapúri muffnak ez lehet az első kiadott mixe, a Fine Audio-s az már 98-as, ez meg 96-os.
    Na, de a lényeg, hogy betettem a könyvespolcra, ha kell valakinek. :)
  • Retroman
    Nekem egyébként egy kicsit Candy Beat-es a dal hangzása, legalábbis a szaxis része, de Candy Beat-től nem találtam ilyen számot...
    Úgy tűnik, h elég nehéz lesz kitalálni az előadót meg a címet, mert szerintem ez valószínűleg egy ritka dal, azért reménykedek benne, hogy valaki ismerni fogja!:)
  • Retroman
    Nem az enyém a dekk... pedig elfogadnám! (Nem én tettem fel youtubera a videót, én is csak úgy találtam, de ez a zene nagyon megtetszett!:)
  • Mein Kampf
    Én sajnos nem tudom, elég nehéz lesz, mert elég vokálos, de tetszik, főleg a dekked :)
  • Retroman
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: meg tudná valaki mondani az alábbi 90-es évekbeli house zenének az előadóját és a címét?

• mono7806
    A fiókom videó könyvtárral bővült e tartalom végett:

Nem tudom, van-e itt valaki, akinek Jeff Mils nem mond semmit, annak ajánlom a 38. percre ugrást, a Bells című száma alapján talán képbe kerül.
  • Mein Kampf
    Azaz Luzon :D De rég láttam azt a kazit :( Megvolt nekem is , de én marha odaajándékoztam valakinek 98 telén, kár volt, mert azóta se hallottam és nem is láttam. Hogy lehetne azt meghallgatni ? :)
  • Luzon

Mikor először meghallgattam a kazit, azt hittem, hogy dobok egy hátast az első keverésnél, hogy ez nem lehet ennyire szar. Aztán nem volt több lódobogás, odatett rendesen. Azóta bírom a csajt. Egyszer a sing-ben is volt szerencsém "megcsodálni". :D
    Felesleges digizni, mert ha jók az emlékeim, akkor már futottam vele össze cd-s kivitelben is. De mindjárt utánanézek, hogy mi is ez pontosan.
  • Mein Kampf
    '94 hollandia a földi paradicsom :....
  • mono7806
    Na ezt igen nagy örömmel olvasom! :)

Kicsit megkésve ugyan, de én is kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!
  • guriga30
    monoo!!! ez a mix clark - in the kitchen\In The Kitchen - Mixed by Clark (Pa annyira elkapott hogy totál úgy érzem magam mintha kész lennék:))) thx!!!!!!!
  • Mein Kampf
    Kinyomoztam, nem a dj mix series vol.1 mert az monika kruse.
    Nyitott maradt ez a kérdés is : (