• WuFraZselic
    miss hilton elment angello WMC bulijára, és lehuzta a zenéjét hogy nem lehet rá táncolni, és szegénykének a buksija is megfájdult tőle. erre megkérte a hotel vezetőjét, hogy más zenét játszanak, és a tag aztmondta hogy tolja fel a kis p*csáját a dj pulthoz, és azt fogja játszani a dj (Angello) amit kiván.

ezekután ott balhéztak, mivel Angello szerint arra kérte hogy játszon hip-hopot, miközbe paris azt állitja hogy arra kérte játszon bob sinclar-t vagy daft punkot. ezután hilton barátját és társait kib*szták a helyről mert pofonvágta vmeik Stevet :D

Angello a Twitterent ezt irta "aki minősiteni szeretne engem, az ne jöjjön fel a dj pultra és kérje hogy hip-hopot játszak, és a testőrével megüttessen (van ilyen szó?:D). de ha mégis ezt tenné, ne sirjon ha kibasszák őket. "

hilton myspace-beli válasza tükrözi hogy mekkora egy hülye picsa
    "a dj (nem is tudom a nevét mert annyira szar) a legrosszabb zenét játszotta amit valaha hallottam. szerintem csak féltékeny volt mert bob sinclar sokkal jobb dj mint ő"
    "hihetetlenül bunkó volt, csak azért mert arra kértem játsszon pár jó számot. aztán a semmiből a testőre (nemtudom minek van neki egyáltalán, mintha szüksége lenne rá. hah)meglökött, aztán a barátom, mint a lovagom fényes páncélben közbelépett, és beszólt hogy ne érjen hozzám. aztán elszabadult a pokol, mint vmi akciófilmben, félelmetes volt" - huu hát gondolom te idióta r*banc :)

akármi is az igazság, hilton azthitte, hogy a "hirneve" elég ahhoz hogy Angello azt a zenét játssza, amit csak ő akar

ez igy szabadforditás, mivel épp lábfejtörés elleni cigimmel próbálok lemenni alfába :D