2083
  • redbull0304
    Most mért mondod...
  • WuFraZselic
    a szervezők miatt imo. mert ragaszkodnak a pesti normális helyeken a "rezidens" djkhez gondolom. multkor is pl d.o.n.s nyiregyen a halálba... vicc
  • Bennie
    hmmm az se rossz:D:D, de miért ne pest.....
  • WuFraZselic
    ááá, de Szeged... közelebb nem is lehetne -.-" ebből talán egy siófok lesz =/
  • Bennie
    hmm érdekes hírek terjengenek a világban az hogy paris daft punkot akart az nálam jó pont:D:D, de Angellonak igaza volt sztem is...
  • OPM
    új magyar dátum Spricc naptárában!
  • WuFraZselic
    nem ez lenne az első eset :D de amugy tök igaza volt :D
  • OPM
    \o/

szerintem emberünk hótrészeg volt, mint általában :D
  • WuFraZselic
    meg alapból, ez a picsa mit keres ott. huzzon barbit öltöztetni vagy akármi. Angello az egyik legkeresettebb dj a világon, azért mert épp nem az agyonjátszott számokat játsza nem jelent semmit.
  • peti71
    Meg ugye minek ment ki WMC bulira, ha nem tetszik neki Angello zenéje vagy egyáltalán nem is ismeri,de egy szó mint száz kis butus volt, ilyen volumenű rendezvényen akart számot kérni,ez nem a helyi bisztró..
    Meg amúgy is kisebb helyeken se szeretik a zene kérést,nem kívánság műsor.
  • WuFraZselic
    amugy nevetséges, egy ilyen bulin mit hisz mit játszanak, bob sinclar love generation vagy mi? szánalmas, Angello helyébe lebasztam volna a pultról a közönség közé ezt a libát
  • peti71
    Köszi szépen,így már világos a történet.
  • WuFraZselic
    ja és még

steve kiállt magáért, és a zenéjéért.a világ egyik legnagyobb hirességével "csatázott" , és ő nyert. az összes dj legnagyobb örömére
  • WuFraZselic
    miss hilton elment angello WMC bulijára, és lehuzta a zenéjét hogy nem lehet rá táncolni, és szegénykének a buksija is megfájdult tőle. erre megkérte a hotel vezetőjét, hogy más zenét játszanak, és a tag aztmondta hogy tolja fel a kis p*csáját a dj pulthoz, és azt fogja játszani a dj (Angello) amit kiván.

ezekután ott balhéztak, mivel Angello szerint arra kérte hogy játszon hip-hopot, miközbe paris azt állitja hogy arra kérte játszon bob sinclar-t vagy daft punkot. ezután hilton barátját és társait kib*szták a helyről mert pofonvágta vmeik Stevet :D

Angello a Twitterent ezt irta "aki minősiteni szeretne engem, az ne jöjjön fel a dj pultra és kérje hogy hip-hopot játszak, és a testőrével megüttessen (van ilyen szó?:D). de ha mégis ezt tenné, ne sirjon ha kibasszák őket. "

hilton myspace-beli válasza tükrözi hogy mekkora egy hülye picsa
    "a dj (nem is tudom a nevét mert annyira szar) a legrosszabb zenét játszotta amit valaha hallottam. szerintem csak féltékeny volt mert bob sinclar sokkal jobb dj mint ő"
    "hihetetlenül bunkó volt, csak azért mert arra kértem játsszon pár jó számot. aztán a semmiből a testőre (nemtudom minek van neki egyáltalán, mintha szüksége lenne rá. hah)meglökött, aztán a barátom, mint a lovagom fényes páncélben közbelépett, és beszólt hogy ne érjen hozzám. aztán elszabadult a pokol, mint vmi akciófilmben, félelmetes volt" - huu hát gondolom te idióta r*banc :)

akármi is az igazság, hilton azthitte, hogy a "hirneve" elég ahhoz hogy Angello azt a zenét játssza, amit csak ő akar

ez igy szabadforditás, mivel épp lábfejtörés elleni cigimmel próbálok lemenni alfába :D
  • peti71
    The princess of bottle service culture herself, Ms. famous-for-no-particular-reason, Miss Paris Hilton, was publicly humiliated by Swedish house mafia man Steve Angello in move that will leave DJs around the world cheering his name till the end of time.

The LA-based diva turned up at the 1OAK party at Angello’s showcase at WMC on Thursday night/Friday morning, and found his music “was not even danceable and was frankly giving me a migraine.”

Hilton asked one of her friends who runs the hotel to change the music and the manager said between emphatic kisses of her ass, “I’ll lead you up to the DJ booth and he’ll play whatever you want.”

The age old battle between ignorant, over-privileged wannabes, and DJs trying to do their best, just went front and centre. Brilliant.

Angello claims Hilton repeatedly asked him to play hip hop. Hilton claims she only asked him to play Bob Sinclar or Daft Punk.

But whatever went down, it led to a big fight. Hilton’s friend Doug Reinhardt and her entourage got a kicking for apparently slapping Steve Angello.

Angello on his Twitter said: “for someone who claims to make records...dont come into a booth and ask me to play hip hop and then have your doorman slap me. or at least if you wanna do that.....dont moan about it when we all kicked off. dont be so fucking rude.”

Hilton’s response on her Myspace blog portrays her ignorance and self-importance in the ugly light of day.

“The DJ (I don’t even know his name cause he sucks so bad) was playing the worst music ever!,” she says. “I think he was jealous cause Bob Sinclair is a far better DJ then this guy by about a million times.

“He was so unbelievably rude and all because I asked to play one good song. Then out of nowhere his bodyguard (don’t ask me why he has a bodyguard, like he really needs one. Ha) pushed me really hard, that’s when my boyfriend, like my knight in shining armor, stepped in and told the guy to keep his hands off of me. Then all hell broke loose, it was like something out of a fight movie, it was so frightening.”

Whatever the truth, the fact is Hilton thought her fame granted her the right to use Steve Angello as her monkey DJ for the night.

How many times have us DJs been requested to play terrible records by clueless self-serving wannabes who want nothing more than to bask in their own glory?

Steve Angello just stood up for himself and his music. He went head-to-head with the biggest celebrity in the world and won. DJs around the world should rejoice.

Miről van itt szó, csak nagy vonalakban.
  • WuFraZselic
    háát,fősulin is angolul tanulok, szerintem engem kérdezhetsz :D
  • peti71
    Van valaki itt aki perfekt angolból.
  • WuFraZselic
    *meghajlós szmájli* (lusta megkeresni) :D

• Bennie
    wufra itt elvileg lehet hallgatni a beach partikat:D

http://www.awdio.com/#WMC
  • OPM
    [i]To you, fellow fan of the esteemed Swedish House Mafia,

The time has come for an upgrade.

Once a single thread on a foreign forum, our community of Swedish House enthusiasts has grown in exponential proportions since its inception on June 9th, 2006. And to support this growth, administrators from the Mafia Forum are proud to finally unveil the official www.SwedishHouseMafia.com!

The new forum, masterfully crafted by our own forum members Petter and Julian, takes full professional control over its appearance and layout. No longer are we restricted to the confines of Forumer. The two designers and our host/entrepreneur, Seamus, have been working for months to make the new forum a reality, and I would like to thank them immensely for putting forth such an enormous amount of time and effort into this new site. We hope to please you through this upgrade!

Unfortunately, we are unable to transfer user information between forums, so you will need to register at the new site by visiting here. Registration only takes a few minutes and gives you full access to all new features. As of now, the old forum will remain read-only, meaning posts are no longer accepted.

We encourage all members to submit questions or suggestions about the new forum in our Suggestions & Questions section.

I am personally ecstatic to have you involved in such a movement that I could never fathom would gain the gargantuan momentum that this place carries. Thank you for your membership, and I, as well as the rest of the administration, wish you the best here at www.SwedishHouseMafia.com.

Cheers,
    Sam Reaves
    Founder of the Swedish House Mafia Community
  • lemongrass
    01 Axwell & Bob Sinclar ft. Ron Carroll - WWW w/ Audion - Mouth To Mouth w/ Planet Funk - Chase The Sun
    02 ID
    03 Alcatraz - Give Me Love (ID rmx)
    04 ID
    05 Laidback Luke, Axwell, Sebastian Ingrosso & Steve Angello - Leave The World Behind
    06 Michael Jackson - Thriller (ID rmx)
    07 07 Axwell - I Found You (Dubfire) w/ Kanye West - Love Lockdown (Acapella)
    08 ID
    09 ID
    10 Chemical Brothers - Hey Girl Hey Boy (Axwell fuckin bootleg) w/ Feels Like Home (Dj Tool)
    11 Chuckie Vs LMFAO- Let the Bass Kick In Miami Bitch (DJ Inphinity mashup remix)
    12 The Verve - Bittersweet Symphony (ID Rmx) w/ Supermode - Tell Me Why UNBELIEVABLE DUDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    13 Nari & Milani - Gnuk + Coldplay - Clocks
  • Bennie
    őő nem hanem, kérdezem is egyben:D:D
  • WuFraZselic
    thx :) (remélem nem szarkasztikus voltál :D)
  • Bennie
    sirius.com talán????
  • WuFraZselic
    hol lehet hallgatni streamen? dance tunes?
  • OPM
    ez elég amatőr munka

Ax szettjére kiváncsi vagyok, tegnap hallgattam a live streamet, de ő 1 körül kezdett, addig nem sikerült fentmaradni
  • WuFraZselic
  • lemongrass
    Axwell - Live Juicy Beach Party WMC 26.03.2009

http://rapidshare.com/files/214092919/Axwell_20-_20Juicy_20Beach_20Party_20-_20Area_20Sirius_20XM_2026-Mar-2009.mp3
  • lemongrass
    Sebastion Ingrosso vs Gadjo - So Many Laktos (Inphinity’s WMC09 Mix)

Format: MP3
    Released: 2009
    Genre: Electronic, House, Progressive
    kHz: 320 Full Stereo

http://rapidshare.com/files/212712616/Sebastion_Ingrosso_vs_Gadjo_-_So_Many_Laktos__Inphinity_s_WMC09_Mix_.mp3
  • WuFraZselic
    óó, szintén :) amugy nekem még a renegade ami nagyon adja ott a dolgot, megvan a feelingje :D ahogy látom május30án kezdődik számomra akkor a siófoki szezon, prydat nem kéne kihagyni
  • OPM
    én is jópár óriási buliban jártam ott, de hamar sikerült azt is megtanulnom
    hogy füldugó nélkül még véletlenül se induljak el otthonról :)
  • lemongrass
    akkor úgy fogalmazok, h a line up nekem jobban bejött ott... rettentő szép estéket /éjszakákat/ töltöttem el ott...
  • OPM
    palacenál klasszisokkal jobb hely
  • lemongrass
    ajjajjj... Flörtben nem voltam soha... anno a 90-es évek végén kezdtem el járni a konkurens "céghez"...

mondjuk egy pricc buli csábító azért annyira, h eme hagyománynak búcsút intsek! :D
  • WuFraZselic
    huuu na arra lekéne nézni :)
  • OPM
    jól mondod! remélem oda már nem csak egyedül megyek innen :)
  • Bennie
    na tudtam én:D:D,
    jah amúgy május 30. SIÓFOK FLÖRT ERIC PRYDZ ha jól tudom a dátumot
  • OPM
    most kezdődik a wmc
  • Bennie
    vagy ez nem az????
    mindegy valami nagy dolog van most ott az újvilágba amit valami 3 betűvel fémjeleznekXDXD, valami ffes de lehet hogy WMC de az winter music conference az már volt szóval nem tom...XD
  • Bennie
    hmmmm, imádom a WMC időszakot:D:D