Csövesverő csereakció
  • cleric
    #287
    Én is észrevettem ezt a rövidebb láncot a szegedi Tescoban! Mondjuk fordítva odaparkoltam, úgy elég hosszú volt, cserébe viszont 3 kocsival tele is lett a bájzli, mert a többit már nem lehet kikötni...

    Én itt inkább a cigány kommandóra tippelnék, mert csak 1-2 csövi van az ojjektum körül. A negrók viszont gusztustalanul lejmolnak és csapatokban járőröznek.

    Van egy fickó a kajáldáknál. Nagyon tetszik ahogy csinálja a dolgát. Megvárja, amíg befejezzük az evést, odajöd, de nem tolakodóan, és megkérdezi, hogy a maradékot elviheti-e. Először azt mondtam neki, hogy elviheti, ha utána kidobja a szemetet. Persze kár volt mondani, mert még az asztalt is letörli szalvétával. Szoktam is neki hagyni finomabb falatokat, mert általában nem tudom megenni a teljes adagokat. Így mindenki jól jár.

    Egy másik manus a McDrive-nál áll. Mikor a fizetés után kihajtanak, egy csomóan nekiadják az aprót a visszajáróból. Egy autós egyszer megkínálta cigivel. Szóval én ezt a 2 csövit szoktam látni, de azt mondom, ha mindegyik ilyen kultúráltan csinálná, senkit sem zavarnának.