Pár zavaró csöves
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én itt inkább a cigány kommandóra tippelnék, mert csak 1-2 csövi van az ojjektum körül. A negrók viszont gusztustalanul lejmolnak és csapatokban járõröznek.
Van egy fickó a kajáldáknál. Nagyon tetszik ahogy csinálja a dolgát. Megvárja, amíg befejezzük az evést, odajöd, de nem tolakodóan, és megkérdezi, hogy a maradékot elviheti-e. Elõször azt mondtam neki, hogy elviheti, ha utána kidobja a szemetet. Persze kár volt mondani, mert még az asztalt is letörli szalvétával. Szoktam is neki hagyni finomabb falatokat, mert általában nem tudom megenni a teljes adagokat. Így mindenki jól jár.
Egy másik manus a McDrive-nál áll. Mikor a fizetés után kihajtanak, egy csomóan nekiadják az aprót a visszajáróból. Egy autós egyszer megkínálta cigivel. Szóval én ezt a 2 csövit szoktam látni, de azt mondom, ha mindegyik ilyen kultúráltan csinálná, senkit sem zavarnának.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
bár így belegondolva, elsõre egy információs, vagy bizt õr azt modaná, hogy közterület..
de persze nem tom
[/spam]™
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
[/spam]™
Namost szerintetek mégis mitõl?
Kénytelen vagyok arra következtetni, hogy a csövik kiszedtek a láncból pár szemet, hogy meglegyen az alkalmankénti 100 forintjuk.
[/spam]™
Nekem az a legnagyobb bajom velük, hogy meg sem próbálnak munka után nézni, csak koldulnak. Ja és azért nem mennek be a hajléktalanszállóra mert ott ugye nem tudnak inni...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[/spam]™
azon elmélkedtem h nyitok egy csövi topikot...
de úgy látom nem teszem
úgy is valaki nyakamba sózné ezt, hogy már van ilyen
valami ilyesmit mint ez, de mégsem..
a "hajlék" és a "csöv" szavakra kerestem
de én olyan topikot szeretnék, ahol a hajléktalanokról van szó, de nem feltétlen verekedésrõl, csak amolyan vélemények, tapasztalatok
a BKV topikban már volt róluk szó, de ugye nem csak buszokon, metrókon vannak csövik...
monnyuk igazából topikcímet is változtatnék...
namindegy...
[/spam]™
csak megláttam és érdekelt, hát elolvastam aztán véleményt nyilvánítottam vagy ezt nem szabad?
Akkor miért nem törlik?
Ehhhh
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
elmeselte par szoban hogy mizujs vele mi meg adtunk par dolcsit neki.. tok normalis volt a csaj.. nem volt se budos se koszos.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem egyszerû ez a topic!
Nem pártolom a csöveseket, mert hallottam már egy-két olyan történetet, ami miatt nem hagynám életben az biztos az illetõt. Nálunk eddig lekopogom nincsenek, de ha lenne, akkor biztosan összefogna a lakóközösség.
Az a baj, hogy tényleg a 95%-uk nem akar egyszerûen dolgozni, de kéregetni van pofája meg hazudozni, hogy gyógyszerre kell a lé, hát persze és a patika meg a kocsmában van nem? Szóval a pénzt azt elfelejthetik tõlem, rendes csövessel még nem találkoztam, talán a legnormálisabb amelyik nem szól hozzám és nem büdös, felõlem lehet részeg, legfeljebb rövidül az élete. A kalauzok vs csövesek nagyon durva!!! Utálom mindkettõt! De igazi megoldás szerintem sincs. Ha nem akarnak változtatni az életünkön, akkor nem is fognak. Ha tök részeg akkor hiába verik meg, nem érzi annyira (tapasztalat rulez) és nem is emlékszik hogy hol verték meg és ki.
Freak! Tényleg együttérzek veled, azt a visszafojtott dühöt nem egyszerû benttartani és a szarszagot elviselni. Ha más megoldás nem lesz, akkor sajnos tényleg a legdurvább eszközöket kell bevetned, csak ne tudják rád bizonyítani.
Lacipapát is sajnálom, olvastam a történetet, nem tudok rá mit mondani, bár ha nálunk megjelenne a lépcsõházban egy csöves, aki nem is büdös, nem is gusztustalan, lehet, hogy akkor is hasonlóan járna, mert sokan bele sem gondolnak, hogy mit tesznek, persze nem én lennék az, mert hozzá nem nyúlnék semmi pénzért!
Csáó!<#pias>#pias>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
zsombat este. Stivie Ray vaughan emlékkoncert az uj Randevuban. belepo nincs. pénz nincs.
Matchel elinulunk. jön a csövi, a fedél nélkül agressziv marketingese. eltanácsoltuk, hogy NoPénz, nem tudunk adni.
odaérünk az Uj Randiba. 20:00. Sörárak: ötszáztol az égig. koNCI KEZDÉS: 22:00. Sör kéne. na jo. arrébb megyünk két sarokkal: áhhh, csövikocsma.
150ért megvesszük a Köbányait.
kilenckor ki jön be? hát a mi csövesünk. és mit vesz? Drehert.
...
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Jagyet talán 2x vettem, amikor muterékkal együtt utaztam!😄
Szal szard le az egészet, és ugasd le az ellenõre...
Igazad van, ha a csöves megteheti, neked is jogod van!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Nagyon helyes. Én mindig azt látom, hogy ülnek a büdös csövesek a busz hátsó részében, és az ellenõrök átnéznek rajtuk, tõlem meg kérik a jegyet. PONTOSAN EZÉRT nem veszek jegyet már két éve, mert amíg a csöves gecik ingyen utazhatnak, addig én is.
Riszpekk
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"