Minden ami a filmmel kapcsolatos...
  • winnie
    #164
    az ízléseket, a véleményt kár belevenni. (én sem vagyok oda annyira az eredeti TCM-ért, de hozzáértők általános véleménye, hogy az eredeti magasan üti a mostanit.)

    az eredeti tcm az maga a klasszikus, mégpedig műfajteremtő, hiszen olyan filmek bújtak ki a köpönyegéből később, mint a hills have eyes, vagyaz újabbak közül mondjuk a wrong turn.

    attól, hogy nem tetszett neked még klasszikus. a remake nem lett rossz és a "tiniesítéssel" sok rajongót szerzett magának, de sajnos nem tudja levetni magáról, hogy a bitang jó trailer-en kívül sajnos nincs benne eredeti ötlet - ami nem is baj. (egy lowbudget, kvázi pszichológiai, realisztikus és eredeti horror volt az eredeti, az akkor szokásos kritikai felhanggal megszórva - a remake egy sokkal akciódúsabb kevésbé okos film lett, de ettől még élvezetes

    (a red dragon is annyi, hogy a korszellemnek megfelelően egy ócska (ezt ki lehet mondani) akciórendező segítségével fel lett tuningolva, hogy bizonyos elemei odavesztek sajnos, viszont sokkal populárisabb lett - jobban tetszik a tömegeknek, ennyi.)

    és a populáris vagy a tiniesítés jelzők egyáltalán nem negatívak.