slain#82085
Sziasztok!
Először írok a fórumba. Örömmel látom, hogy rajtam kívül is vannak FM fanatikusok. Azt vettem észre többen is leírták a sikereiket, gondoltam megteszem én is. Általában mindig "kiscsapatokat" szoktam irányítani. Most a Deportivo Alavesnél kezdtem meg a 6. szezonomat. A spanyol másodosztályból indulva a tavalyi évben(2009) megnyertük az UEFA Kupát! Azért egy "kiscsapattól" nem is rossz! Az elődöntőben az AC Milant kaptam. Kicsit megijedtem, hogy mi lesz a dologból, de szerencsére jól sült el(1-1, majd idegenben 2-3!!!) Így most mindenki boldog! Lassan már szobrot kapok a város főterén! Kipróbáltam a 2006 demóját is és - sajnos - nagyon tetszett! Azért sajnos, mert utálom, hogy mire igazán belelendülök a játékba, kijön egy újabb(jobb) verzió és kezdhetek mindent újra. Jó lenne, ha valahogy megoldanák hogy esetleg az FM2005 mentések kompatibilisek lennének az FM2006-tal. Bár ez csak álom! Mindegy! Addig is nyomom tovább az Alavessel, hátha idén elcsíphetünk egy BL indulásra jogosító poziciót. Kösz, hogy elolvastad!