82686
-
#82115 téged meg szoktak hívni abrátságos meccsekre? -
#82114 Első edzőmeccsem a szezonban:
Anderlecht - Tottenham 1:1
Remélem ennél még jobbak is leszünk. -
#82113 Heló -
#82112 Sziasztok! -
#82111 -
#82110 bonera, king,de jong , heitinga -- uccsó 2őt ajánlom -
#82109 ja és legjobb menedzser sem hisz az te vagy!! de szigorúan csak a te mentésedben :P -
#82108 esetleg mondhattok majd pár jó védőt :) -
#82107 ja télleg -
#82106 itt van, amit keresel. ez meg a Championshipes csapatoknak van -
#82105 legjobb védő és kapus biztos nem volt még :PPPPPPPPPPPPPPP -
#82104 Esposito bal szélen nyomja nálam a Tottenhamben, és qrva jó. mindne címet megszerzett már, amit csak lehet -
#82103 Downing nekem is így nyomja. jó vétel volt az biztos. jobb szélen meg Cristiano Ronaldo. -
#82102 azthiszem mostmár tényleg nem panaszkodhatok :)
-
#82101 nem olyan rossz ez! -
#82100 nálam hátul két szélső zónázik, egy középső zóna/kötetlen, egy pedig embert fog kőkeményen... -
És nézzétek elég sok dolgot menyert nekem ez a srác :) szerintem jó vétel volt, főleg a 22 gólpassz meg a 15 meccs legjobbja :)
-
Big_Chris #82098 köszönönöm szépen McFrost!
Nagyon hálás vagyok neked!
-
#82097 naggyából ez volt beállítva, semmit sem jelent... már feladtam elvesztettem.... 4. lettem a bajnokin... 2 pontal lemaradva a tottenhamtól és 1 pontal az Arsenal és az MU mögött.. nem is érdekel mostmár az eredmény, ugyanis a hátvédsorom borzalmas, szóval szerintem nem is volt olyan rossz. -
#82096 támadás normál, rövid passz, tempó gyors, Gerrard, kötetlen poszt-távoli lövések,futás/előre futás labdával... -
#82095 itt válogass! -
#82094 pedig játékoskeretre is 100x jobbak vagyunk... pl: Esposito, Hleb, Gerard, Deisler, Tevez, Luis Garcia, Milan Baros.... -
#82093 faszom kivan hogy 8x ra játszom le ezt a meccset is és még most is ilyen kúrva jól játszanak...
-
#82092 ezt írja ki: Memory is dangerously low. Please exit the game and free more memory.
FM 2005 has run out of memory, and will now quit. -
#82091 hi! valaki tud segíteni? 3-4 meccs óta mindig kiírja azt hogy nem elegendő a memória ezért kilép... de már 2x újra indítottam a gépet, és kinyomtam minden progit, és még úgy sem javul a helyzet... mi lehet a baj? pedig ez a 2. szezonom vége és eddig semmi baja nem volt... -
Big_Chris #82090 Szia ZAKI!
Én még csak most kezdek játszani a gammával és megkérdezhetném honnan vannak meg neked a legújabb angol mezek?
én is leszeretném tölteni őket. add meg a címet plz ha nem titok!
köszi
chris
-
#82089 joreggelt managerz :) -
#82088 hello, grat a sikerekhez -
#82087 dobj be képet csapatról, összeállításról, taktikáról és megmondom! -
#82086 csoki, üdv, nem kompatibilisek, sry, jah elolv -
slain #82085 Sziasztok!
Először írok a fórumba. Örömmel látom, hogy rajtam kívül is vannak FM fanatikusok. Azt vettem észre többen is leírták a sikereiket, gondoltam megteszem én is. Általában mindig "kiscsapatokat" szoktam irányítani. Most a Deportivo Alavesnél kezdtem meg a 6. szezonomat. A spanyol másodosztályból indulva a tavalyi évben(2009) megnyertük az UEFA Kupát! Azért egy "kiscsapattól" nem is rossz! Az elődöntőben az AC Milant kaptam. Kicsit megijedtem, hogy mi lesz a dologból, de szerencsére jól sült el(1-1, majd idegenben 2-3!!!) Így most mindenki boldog! Lassan már szobrot kapok a város főterén! Kipróbáltam a 2006 demóját is és - sajnos - nagyon tetszett! Azért sajnos, mert utálom, hogy mire igazán belelendülök a játékba, kijön egy újabb(jobb) verzió és kezdhetek mindent újra. Jó lenne, ha valahogy megoldanák hogy esetleg az FM2005 mentések kompatibilisek lennének az FM2006-tal. Bár ez csak álom! Mindegy! Addig is nyomom tovább az Alavessel, hátha idén elcsíphetünk egy BL indulásra jogosító poziciót. Kösz, hogy elolvastad! -
#82084 mi faszt csináljak hogy ne veszítsek el 1 meccset tizedszerre is? sima liga meccsen nem tudok nyerni, már csalok is az idegességtől de az a rohadt Middlesbrough nem tud veszíteni.... -
#82083 hali minden érkezőnek!
Én mentem és a hétvégén nem is leszek! Ugyhogy jo efemezést mindenkinek! -
#82082 napot -
#82081 szép jó reggelt! -
#82080 Sziasztok!
Asszem én ujra teszem a 2005-t (mert hibát írt ki és mindig kilépett)
És jáccom vele amíg ki nem jön a 2006..... -
#82079 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#82078 hmmm, látod erre még nem is gondoltam -
#82077 mennyé el dolgozni, vagy társasági életet élni és akkor pikk-pakk itt a megjelenés :P -
#82076 naja, azért én még nyomom a játékkal, bár elég keveset. még van 2 hét a 2006-ig, addig talán még 1-2 szezont lenyomok a Tottenhamos mentésemmel.