82686

• zaki
    téged meg szoktak hívni abrátságos meccsekre?
  • Sysfox
    Első edzőmeccsem a szezonban:
    Anderlecht - Tottenham 1:1

Remélem ennél még jobbak is leszünk.
  • zaki
    Heló
  • Sysfox
    Sziasztok!
  • Iceman89
  • fernando torres
    bonera, king,de jong , heitinga -- uccsó 2őt ajánlom
  • fernando torres
    ja és legjobb menedzser sem hisz az te vagy!! de szigorúan csak a te mentésedben :P
  • Iceman89
    esetleg mondhattok majd pár jó védőt :)
  • zaki
    ja télleg
  • zaki
    itt van, amit keresel. ez meg a Championshipes csapatoknak van
  • fernando torres
    legjobb védő és kapus biztos nem volt még :PPPPPPPPPPPPPPP
  • zaki
    Esposito bal szélen nyomja nálam a Tottenhamben, és qrva jó. mindne címet megszerzett már, amit csak lehet
  • zaki
    Downing nekem is így nyomja. jó vétel volt az biztos. jobb szélen meg Cristiano Ronaldo.
  • Iceman89
    azthiszem mostmár tényleg nem panaszkodhatok :)

• McFrost
    nem olyan rossz ez!
  • McFrost
    nálam hátul két szélső zónázik, egy középső zóna/kötetlen, egy pedig embert fog kőkeményen...
  • Iceman89

És nézzétek elég sok dolgot menyert nekem ez a srác :) szerintem jó vétel volt, főleg a 22 gólpassz meg a 15 meccs legjobbja :)
  • Big_Chris
    köszönönöm szépen McFrost!

Nagyon hálás vagyok neked!

• Iceman89
    naggyából ez volt beállítva, semmit sem jelent... már feladtam elvesztettem.... 4. lettem a bajnokin... 2 pontal lemaradva a tottenhamtól és 1 pontal az Arsenal és az MU mögött.. nem is érdekel mostmár az eredmény, ugyanis a hátvédsorom borzalmas, szóval szerintem nem is volt olyan rossz.
  • McFrost
    támadás normál, rövid passz, tempó gyors, Gerrard, kötetlen poszt-távoli lövések,futás/előre futás labdával...
  • McFrost
    itt válogass!
  • Iceman89
    pedig játékoskeretre is 100x jobbak vagyunk... pl: Esposito, Hleb, Gerard, Deisler, Tevez, Luis Garcia, Milan Baros....
  • Iceman89
    faszom kivan hogy 8x ra játszom le ezt a meccset is és még most is ilyen kúrva jól játszanak...
  • Iceman89
    ezt írja ki: Memory is dangerously low. Please exit the game and free more memory.
    FM 2005 has run out of memory, and will now quit.
  • Iceman89
    hi! valaki tud segíteni? 3-4 meccs óta mindig kiírja azt hogy nem elegendő a memória ezért kilép... de már 2x újra indítottam a gépet, és kinyomtam minden progit, és még úgy sem javul a helyzet... mi lehet a baj? pedig ez a 2. szezonom vége és eddig semmi baja nem volt...
  • Big_Chris
    Szia ZAKI!

Én még csak most kezdek játszani a gammával és megkérdezhetném honnan vannak meg neked a legújabb angol mezek?

én is leszeretném tölteni őket. add meg a címet plz ha nem titok!

köszi

chris

• GanXstaZoleeWrk
    joreggelt managerz :)
  • zaki
    hello, grat a sikerekhez
  • McFrost
    dobj be képet csapatról, összeállításról, taktikáról és megmondom!
  • gabber_saviola
    csoki, üdv, nem kompatibilisek, sry, jah elolv
  • slain
    Sziasztok!
    Először írok a fórumba. Örömmel látom, hogy rajtam kívül is vannak FM fanatikusok. Azt vettem észre többen is leírták a sikereiket, gondoltam megteszem én is. Általában mindig "kiscsapatokat" szoktam irányítani. Most a Deportivo Alavesnél kezdtem meg a 6. szezonomat. A spanyol másodosztályból indulva a tavalyi évben(2009) megnyertük az UEFA Kupát! Azért egy "kiscsapattól" nem is rossz! Az elődöntőben az AC Milant kaptam. Kicsit megijedtem, hogy mi lesz a dologból, de szerencsére jól sült el(1-1, majd idegenben 2-3!!!) Így most mindenki boldog! Lassan már szobrot kapok a város főterén! Kipróbáltam a 2006 demóját is és - sajnos - nagyon tetszett! Azért sajnos, mert utálom, hogy mire igazán belelendülök a játékba, kijön egy újabb(jobb) verzió és kezdhetek mindent újra. Jó lenne, ha valahogy megoldanák hogy esetleg az FM2005 mentések kompatibilisek lennének az FM2006-tal. Bár ez csak álom! Mindegy! Addig is nyomom tovább az Alavessel, hátha idén elcsíphetünk egy BL indulásra jogosító poziciót. Kösz, hogy elolvastad!
  • Iceman89
    mi faszt csináljak hogy ne veszítsek el 1 meccset tizedszerre is? sima liga meccsen nem tudok nyerni, már csalok is az idegességtől de az a rohadt Middlesbrough nem tud veszíteni....
  • fsgh
    hali minden érkezőnek!
    Én mentem és a hétvégén nem is leszek! Ugyhogy jo efemezést mindenkinek!
  • báttyó02
    napot
  • Iceman89
    szép jó reggelt!
  • fsgh
    Sziasztok!
    Asszem én ujra teszem a 2005-t (mert hibát írt ki és mindig kilépett)
    És jáccom vele amíg ki nem jön a 2006.....
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • zaki
    hmmm, látod erre még nem is gondoltam
  • gabber_saviola
    mennyé el dolgozni, vagy társasági életet élni és akkor pikk-pakk itt a megjelenés :P
  • zaki
    naja, azért én még nyomom a játékkal, bár elég keveset. még van 2 hét a 2006-ig, addig talán még 1-2 szezont lenyomok a Tottenhamos mentésemmel.