Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ceva

20227!

fsgh
Hali ISSEY És Blue Master

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
nem , voltam egy kicsit a qpr-el

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Te tényleg csak a Palermo csapatával játszottál???

20227!

szevasztok!

20227!

BlueMaster
Hali!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

fsgh
valószín....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

derley
na asszem én se játszok többet a realos mentésemmel<#sir><#rinya> pedig ez igen jó mentés volt. azt hiszem azért nem tölti be, mert mentés közben nyomtam resetet:..

McFrost
<#rinya><#sir><#shakehead>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem bizony itt most a Palermoról volt szó, nem a viccelésröl 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Nem Murinyos kép????<#ejnye1>:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPpp

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
itt jelentettem be a lemondásom:

derley
vki cracket nem tud a moto gp 3-hoz?

derley
msn egyszerûbb átküldeni, szal inkább az msn címeteket mondjátok.

báttyó02
<#worship><#law>na mosmá leteszem énis a 05öt

gabber_saviola
Kedves Timba barátom, én köszönöm és neked is gratulálok mert Te is nagy vagy
Remélem sokat segítettem neked és minden efemes társamnak, próbáltam mindig segítõkészen hozzá állni minden kéréshez.
A következõ napokban kipihenem az efem 2005-öt, és feltöltõdve energiával mindenkit sok szeretettel várok az efem új topikjában a 2006-ban.

Üdvözletem mindenkinek

fsgh
nekem már egy ideje meg van az a tactic:-))) Majd a 2006-ban kiprobálom..:-)) (remélem mükszik ott is...)

zaki
engem is érdekelne ez a szögletes dolog thx 😄

GanXstaZoleeWrk
ez a szögelet téma érdekelne és a taktikad is jöhet 😊 gzoleekukacfreemailhu

GanXstaZolee#2709

fsgh
Ja emlékszem.... Rio Ferdinánd lõtt nálad annyi gólt.... olyan 52 körül..!?:-))

derley
a deportól idegenben 2-1-re..

derley
azzal a tacticcal nyomom, amit ÉN csináltam, szal nem csítés nem letöltött...a hátvédeim úgy lõttek ilyen sok gólt, hogy a szögleteknél mindig jó helyen vannak😊) amugy ha vki nem hisz nekem, annak szivesen elküldöm a tacticot..

zaki
54, 55 assziszt, csak most nézem 😄

fsgh
Gabber nagyon sokatt tettél a Palermoért!!És végig csak velük nyomtad (hûséges voltál) minden tiszteletem a tiéd!<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

Ja és még egy kérés dobnál be képet arról hogy hogyan fogadták a visszavonulásod??

fsgh
Sziasztok!
Derley MEGA Grat!!! Hogy lõttek a védõid 83 gólt????????<#wow1><#wow1><#wow1>

báttyó02
hogy a halálba "lõttél" ennyi gólt ha megkérdezhetem?

zaki
ja, és kitõl kaptál ki? 😄

zaki
Samuel27, Woodgate 21, Monsoreau20, Mellberg11 gólos? vagy csak rosszul látok? 😄

zaki
nálam eléggé közepesen nyomta<#whatever>

zaki
én meg 108 ponttal a legutolsót (#81904) 😄 ez rekord 😄

derley
beckham nálam egész jó:

derley
az utsó bajnokságot így nyertem:

derley

Sysfox
Végre "hollandia" is beindult. Babel az utolsó fordulókban adós volt a gólokkal, most szerencsére jó formáját mutatta. De így is csak 11 gólos a bajnokságban. Egyébként 23.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Mostmár biztos, hogy a MU nyerte a bajnokságot. De a második hely megvan.

zaki
grat! hollandia <#eljen>

Sysfox
Nem is számítottam ilyen nagy különbségre...Babel végre jó formában volt.

McFrost
Azt hiszem gabber BARÁTOM dicsõségben hagyja el az efem 2005 tengerén haladó Palermo hajóját!
Remek , profi volt a gémben, minden sikert megérdemelt!
Minden köszönök gabber & Palermo, mert rengeteget segített nekem!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
az gáz... 1. bl döntõmet én is elvéreztem. azóta nyertem 5öt+10 bajnoki címet 10 év alatt 😄 és volt még egy elvesztett bl döntõm

keretrõl majd kérek egy képet
<#smile>

derley
már a real madriddal tolom 4 éve.....eddig 4 bajnokságot nyertem 2 véreztem el a bl döntõben és 1X az elõdöntõben.

derley
hello mindenki!

gabber_saviola
hazaérek megnézem

GanXstaZoleeWrk
gabber neked is gratula végülis hanyadik lettél amanagerek összesítésében?

GanXstaZolee#2709

zaki
hi, mé, hol, mit? <#wow2>

asfa
hali all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

báttyó02
hi emberek

sideris
Hello Boss-ok! 😛 Valaki tudna ide betenni Fiorentina backgroundot? Mondjuk egy szép címert vagy stadion...plíz?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
98 óta mindig is nyomtam az enédzsellel

zaki
enédzselll??? te áruló <#wow2><#mf1><#vigyor1>