• PetruZ
    A taktika résznél a Player Instructions-ban alul, a gyorsmenüben a két középső védőt állítsd Centre Back-ra, a szélsőket meg Full Back-ra. A szélső középpályások a Winger-ek, a középsők értelemszerűen és feladat szerint támadó (Attacking), vagy védő (Defending) szerepre, a két éket meg Striker-re. Persze ez csak 4-4-2-nél igaz, de más felállás esetén is ez az alapelv. A Team Instructions-ban is lehet állítgatni (finom Attacking, Playmaker, gyors kontrák, esetleg lestaktika).
    Ez nem a tuti nyerő taktika, nekem is finomítanom kellett még rajta (embercserékkel, pozíciók keresésével), mert eleinte borzalmas (4-5 gólos) vereségekbe futottam bele. Mostanában már tudok győzni is, a csapat morálja újra kezd jó lenni. :) Mindez persze a szokott módon, az angol ötödosztályban, a Vauxhall Motors csapatával, ahol a cél a kiesés elkerülése. Az elmúlt két fordulóban végre kínkeservesen nyertem, így kikerültem a kiesőzónából. :)

Egyébként a teljes verzióban is rossz a magyar csapatok összeállítása? A demóban néztem, elég nagy marhaságok vannak benne (pl. a Fradi névsora tele van tök ismeretlen nevekkel, vagy hogy Gellei a magyar kapitány...).