82686
-
#750 idaadod a gamet? megcsinálom akkor :) -
#749 a darabolásra gondoltam én is! -
#748 Kar erolkodnod, mert az UHA sem fogja kisebbre tomoriteni mint a RAR vagy az ACE. ACEben szepen 15MBs darabokra tomorited aztan kesz.
-
skristof #747 megcsinálod?
mert nekem az az UHA megöli a gépem, és kb 2 óra amig megcsinálja
a WinAce meg 600akárnyhány megásra tömörítette, salz... -
#746 Lehet meglesz az ATw-s csak fejezzétek már be! :) -
#745 -
#744 :))))))))))))))))
nem birom ki az a baj:))))) -
#743 Jol van fejezzetek be.
Ha nem birod kivarni Guba hogy a hatterben csordogaljon akkor nem kell letolteni azt kesz.
Kibirsz egy napot annelkul hogy jatszanal vele szerintem.
Holnapra leer ha igy marad a sebesseg. -
Grusi #742 Mindenkinek ajánlom Jeremie Aliadiere-t az Arsenalból, első szezon végén ingyen igazolható :) -
skristof #741 nahost vagy kuss, vagy nem lesz semmiféle ATW-s hülyéskedés -
#740 es mit forgatod ki az ember szavait???Minek neked feleslegesen csinalni a feszkot? -
#739 A média szerint Füzi hozzám akar jönni(nem tettem érte ajállatot)!
Temészetesen Füzi seperc alatt spekulációnak nevezte a dolgot! :) -
Grusi #738 "kapjatok mar be adjatok valami warez cimet mert ez a torrente 10 el jonm"
"hu igy mar 13 al jon"
Meg is lehet a boltban, ha már ennyire nem bírsz magaddal... Inkább köszönnéd meg...
-
#737 Mit ettel????Ki anyazik????ne legyel lama -
Grusi #736 Guba f*szom, mi az isten ez a stilus megint? Segitenek neked, te meg a szokásos tajparaszt modorodban anyázol összevissza... Kinek képzeled te magad? -
skristof #735 -
Grusi #734 Itt nem is az eredmény a lényeg, hanem az, hogy Kovács Peti gólt gurított a Juvénak :) -
skristof #733 mit sirsz már
az elején mindig nehezen indul be
de meg is veheted eredetibe..... -
#732 hu igy mar 13 al jon -
#731 Na, nemsokára én is megnézem. :)
-
#730 Vazz Guba, a nodet ne kapraztassuk el helyetted ?:P
Szal szepen katt a preferences kapcsolora es a Global Max Upload Rate-t leveszed mondjuk 10K-ra. -
skristof #729 most játszottam a Fradi ellen barátságot, jóak tünt, de inkább félig reserve-kkel jött, szal nemtom
majd megnézem
de a Kaposvár fszán bennevan
még az is, h nem vagyunk tul gazdagok... -
#728 Most akkor mit csinaljak hogy gyorsan jojjon ez a torrentes szar?? -
skristof #727 sry de teljesen kikészíti a gépemet
még bepróbálok vmi winacet vagy vmit, hátha.... -
#726 a demóan azért volt olyan, mert kisebb adatbázissal voltak a quickstartok, és nem volt elindítva a magyar bajnokság.
a szöv kap kérdés érdekes, mert a válogatottnál Gellei van, de ha rákeresel Mattheusra, akkor ott lesz hogy Hungary Manager... -
#725 A taktika résznél a Player Instructions-ban alul, a gyorsmenüben a két középső védőt állítsd Centre Back-ra, a szélsőket meg Full Back-ra. A szélső középpályások a Winger-ek, a középsők értelemszerűen és feladat szerint támadó (Attacking), vagy védő (Defending) szerepre, a két éket meg Striker-re. Persze ez csak 4-4-2-nél igaz, de más felállás esetén is ez az alapelv. A Team Instructions-ban is lehet állítgatni (finom Attacking, Playmaker, gyors kontrák, esetleg lestaktika).
Ez nem a tuti nyerő taktika, nekem is finomítanom kellett még rajta (embercserékkel, pozíciók keresésével), mert eleinte borzalmas (4-5 gólos) vereségekbe futottam bele. Mostanában már tudok győzni is, a csapat morálja újra kezd jó lenni. :) Mindez persze a szokott módon, az angol ötödosztályban, a Vauxhall Motors csapatával, ahol a cél a kiesés elkerülése. Az elmúlt két fordulóban végre kínkeservesen nyertem, így kikerültem a kiesőzónából. :)
Egyébként a teljes verzióban is rossz a magyar csapatok összeállítása? A demóban néztem, elég nagy marhaságok vannak benne (pl. a Fradi névsora tele van tök ismeretlen nevekkel, vagy hogy Gellei a magyar kapitány...).
-
#724 ja probáld meg simával! -
#723 szvsz nekem is mindegy, mert mire te feltöltöd, addigra talán nekem is leér -
#722 www.cfos.de -
skristof #721 /off
olyan is van? merre? leiras rola? -
skristof #720 ritka szar lesz akkkor
de te tudod
nekem mindegy... :) -
#719 Sima cFos jobb. :P -
skristof #718 én meg 40k-val töltöttem felfelé, nah :p -
skristof #717 énis ezt mondtam
a cFosSpeed az jo
nekem bevált -
#716 Hat Gubanak tuti attol lassu, hogy nem vette le es 17K-val toltoget felfele aztan attol a letoltese lelassult. :PPPP -
#715 akkor csomagold be normál módban -
skristof #714 hmm
3 óra alatt csomagolná be...
nah, mi legyen?
csak mert még ha be is csomizom, akor sem tuti, h jo lesz a feltöltésem -
#713 úgye nem azzal kezdtétek, hogy lehúztátok az uploadot? :) -
#712 -
#711 Nekem 54-57k közötti most...