• szanics
    Hali! Én ma szedtem le a demót (szégyellem is kicsit magam, hogy csak most jutottam hozzá, pedig CM2 óta nyomom...), és természetesen a WBA-val kezdtem. Két edzőmeccsen vagyok túl, Aberdeen ellen 1-0, Notts C. ellen 2-0 (Gera is gólt lőtt). A Kanu egy nagy kalap bullshit (persze még játszatom, hátha belejön az öreg).
    A lényeg, hogy nekem nagyon tetszik az egész, bár a meccsmotoron tényleg van mit javítani (ezt ugye csinálják), és igaz, hogy marha lassú. Pedig ígérték, hogy gyors lesz, de ez csak beta, talán majd a full.
    A menüjét kicsit fura megszokni, és kicsit idegesít, ahogy pl. össze kell állítani a csapatot. A régiben egyszerűbb volt az emberek kiválasztása.
    Ami első blikkre a legjobban tetszett, az a taktikai résznél a csúszkák megjelenése, amit már baromi régóta vártam, és a végre korrekt módon, kalapokba rendezett, kiemeléses elv alapján megoldott sorsolás (legalábbis a BL-ben tuti az van).
    Hát ennyi, remélem én is, hogy Gerzsonékat felnyomják, és hogy élvezetesebb lesz a magyar bajnoksággal játszani, mint az előző CM-ben volt, mert az nem volt túl reális.