82686
-
atibacsi1977 #190 Hova lett feltéve ez az uj demo? -
#189 fingom sincs. most sajna letölteni sem tom, mert mást szedek -
#188 Ami ma jött ki demó az ugye nem a bétademó, hanem a final? -
Grenzjager #187 CM 03/04 nagyon sok minden nem reális. Főleg az ukrán,belorusz,macedón és bolgár focisták és csapatok lettek szerintem igencsak tűlérétkelve -
#186 Hali! Én ma szedtem le a demót (szégyellem is kicsit magam, hogy csak most jutottam hozzá, pedig CM2 óta nyomom...), és természetesen a WBA-val kezdtem. Két edzőmeccsen vagyok túl, Aberdeen ellen 1-0, Notts C. ellen 2-0 (Gera is gólt lőtt). A Kanu egy nagy kalap bullshit (persze még játszatom, hátha belejön az öreg).
A lényeg, hogy nekem nagyon tetszik az egész, bár a meccsmotoron tényleg van mit javítani (ezt ugye csinálják), és igaz, hogy marha lassú. Pedig ígérték, hogy gyors lesz, de ez csak beta, talán majd a full.
A menüjét kicsit fura megszokni, és kicsit idegesít, ahogy pl. össze kell állítani a csapatot. A régiben egyszerűbb volt az emberek kiválasztása.
Ami első blikkre a legjobban tetszett, az a taktikai résznél a csúszkák megjelenése, amit már baromi régóta vártam, és a végre korrekt módon, kalapokba rendezett, kiemeléses elv alapján megoldott sorsolás (legalábbis a BL-ben tuti az van).
Hát ennyi, remélem én is, hogy Gerzsonékat felnyomják, és hogy élvezetesebb lesz a magyar bajnoksággal játszani, mint az előző CM-ben volt, mert az nem volt túl reális. -
#185 Hétvégén kipróbáltam a demot.Szerintem nagyon tuti lesz ha még fejlesztenek rajta.Végre foglalkoznak az utánpótlással is!!Nekem nagyon tetszik!!!
FM2005 forever -
#184 És sajnos nem csak ott. -
Grusi #183 A magyar játékosok minden CM-ben elég underrated-ek voltak... Na mind1. -
#182 Hello mindenki!Most szedtem le a demót és kezdek el vele játszani.Remélem jó lesz.Amiket írtatok meg a képek alapján jó lesz, de remélem nem lesz lassú.Kiváncsi leszek hogy a full verzioban milyen lesz a magyar fiatalok értékei pl.:az mtk-ban akiket most igazoltak bodajkról, vagy a Tőzsér Danié,Feczesin Robié.Szerintem a cm03/04-ben Vadóczot kicsit elbaszták.Lehetett volna jobb is. -
#181 kiba remelem hogy ez tenyleg csak beta.mert ha 1 bajnoksagnal ennyit szamol(neha 5-6 percet is) kozben,akkor kb tonkreqrja a jatekelmenyt.amugy szebb,bonyolultabb,faszabb a dolog.arsenal-al vegignyomtam a felevet,talan 2 veresegem volt osszvissz,szal realisnak tunik.igaz,egyelore neha megfagy a francba az egesz,es kivag win-be.ezt betudom a beta verzionak.a hideg teli esteken azert remeklesz:P -
#180 ja az jó lenne :) -
donpedro #179 Remélem a SIGames nézi a WBA meccseit, hátha felnyomják Gerát kicsit. Mert megérdemli :) -
#178 Nagyon meghalt a fórum ! Valaki esetleg írhatna egy élmény beszámolót pár kép esetleg. ( sajna én nem játszottam mostanába, de biztos írnék) . -
atibacsi1977 #177 hogyan kell az odőt pörgetni? Egyszerűen nemtalálom sehol azt a gombot amelyikkel lehetne -
#176 hi. #66 -
atibacsi1977 #175 Hi! Honnan tölthetem le a demot? -
Rossi1 #174 Csaó!
Segítség kéne, pontosabban tanács...Ti milyen edzéstervvel dolgoztok, pontosabban van valami furmány amire rá kell jönni, mert én (szerintem) elég jól beállítottam és hiába támadógyakorlatok vannak előnyben, a védekezésemet fejleszti jobban.Aztán meg egyszerűen katasztrófális amit a pályán művelnek a srácok... Hiába gfyakorlom velük a támadásépítést, össze-vissza futnak a védelmem meg olyan mintha ne is lenne, pedig állítólag fajlődniük kéne. Egyébként MANUTD.-val vagyok most igazoltam le Maniche-t és Desailly-t! És eladtam Fortune-t 4 000 000-ért!!!!!! De mindez mit sem ér, ha...:(Köszi -
#173 Na azért túlzásokba nem kell esni! -
#172 felőlem akár az ''új Ronaldo'' is lehet, csak jók legyenek az értékei...:) -
Drizzthsz #171 Ne, legyen kétszer jobb. Troghelle meg 3szor! -
AMDFan #170 Ne legyen mindjárt Gera az új Henry? -
#169 #66 -
fulcrum #168 honnan lehet letölteni a demót? -
#167 de az övé ne legyen alacsonyabb, sokat fejlődött ;-)
Jóh, tudom...hazabeszélek, de akkor is. -
#166 általában alacsonyabbak lesznek a játékosok értékei... amúgy szerintem nem olyan gyenge, technicalban csak Kanu-t nem veri a West Bromban... -
Drizzthsz #165 Hát, eléggé... Bombázzuk meg levelekkel az SIgamest... -
#164 értékesnek értékesek, de a tulajdonságiak (főleg Gerának) nagyon bénák...nem? :) -
Drizzthsz #163 Nálam az első az Újpest csapatával...
Kiváncsi leszek az FM 2005-ben Feczesin értékeire. Gera a demóban egészen értékes, meg Torghelle is... -
#162 -
#161 -
R9 #160 ez egy másik topic! -
#159 olvass vissza.
november elején -
#158 Az FM2005 full verzio mikor jön ki? -
fulcrum #157 én a 4-2-4 nyomom és már bl-t, bajnokságot, szuperkupát és spanyol kupát nyertem a realal.a villareal.al meg 3. lettem a cm4-ben
-
#156 cm5 demo még nincs -
#155 Jók a képek!
A CM5-böl van kint demo?
És ha van akkor van itt olyan a ki próbálta mindkettőt?
Ha van akkor leírnáé a tapasztalatait? -
#154 -
Grusi #153 Jah, rohadt idegesito -
Takezó #152 nah ennek örülök, mert ez borzalmas.. -
Grusi #151 Nincs... Javitva lesz vegleges verzioban ez is