82686

• atibacsi1977
    Hova lett feltéve ez az uj demo?
  • Hentes Bill #189
    fingom sincs. most sajna letölteni sem tom, mert mást szedek
  • dikki*yysw
    Ami ma jött ki demó az ugye nem a bétademó, hanem a final?
  • Grenzjager
    CM 03/04 nagyon sok minden nem reális. Főleg az ukrán,belorusz,macedón és bolgár focisták és csapatok lettek szerintem igencsak tűlérétkelve
  • szanics
    Hali! Én ma szedtem le a demót (szégyellem is kicsit magam, hogy csak most jutottam hozzá, pedig CM2 óta nyomom...), és természetesen a WBA-val kezdtem. Két edzőmeccsen vagyok túl, Aberdeen ellen 1-0, Notts C. ellen 2-0 (Gera is gólt lőtt). A Kanu egy nagy kalap bullshit (persze még játszatom, hátha belejön az öreg).
    A lényeg, hogy nekem nagyon tetszik az egész, bár a meccsmotoron tényleg van mit javítani (ezt ugye csinálják), és igaz, hogy marha lassú. Pedig ígérték, hogy gyors lesz, de ez csak beta, talán majd a full.
    A menüjét kicsit fura megszokni, és kicsit idegesít, ahogy pl. össze kell állítani a csapatot. A régiben egyszerűbb volt az emberek kiválasztása.
    Ami első blikkre a legjobban tetszett, az a taktikai résznél a csúszkák megjelenése, amit már baromi régóta vártam, és a végre korrekt módon, kalapokba rendezett, kiemeléses elv alapján megoldott sorsolás (legalábbis a BL-ben tuti az van).
    Hát ennyi, remélem én is, hogy Gerzsonékat felnyomják, és hogy élvezetesebb lesz a magyar bajnoksággal játszani, mint az előző CM-ben volt, mert az nem volt túl reális.
  • cory11
    Hétvégén kipróbáltam a demot.Szerintem nagyon tuti lesz ha még fejlesztenek rajta.Végre foglalkoznak az utánpótlással is!!Nekem nagyon tetszik!!!
    FM2005 forever
  • Zolcsi01
    És sajnos nem csak ott.
  • Grusi
    A magyar játékosok minden CM-ben elég underrated-ek voltak... Na mind1.
  • cory11
    Hello mindenki!Most szedtem le a demót és kezdek el vele játszani.Remélem jó lesz.Amiket írtatok meg a képek alapján jó lesz, de remélem nem lesz lassú.Kiváncsi leszek hogy a full verzioban milyen lesz a magyar fiatalok értékei pl.:az mtk-ban akiket most igazoltak bodajkról, vagy a Tőzsér Danié,Feczesin Robié.Szerintem a cm03/04-ben Vadóczot kicsit elbaszták.Lehetett volna jobb is.
  • dartonita
    kiba remelem hogy ez tenyleg csak beta.mert ha 1 bajnoksagnal ennyit szamol(neha 5-6 percet is) kozben,akkor kb tonkreqrja a jatekelmenyt.amugy szebb,bonyolultabb,faszabb a dolog.arsenal-al vegignyomtam a felevet,talan 2 veresegem volt osszvissz,szal realisnak tunik.igaz,egyelore neha megfagy a francba az egesz,es kivag win-be.ezt betudom a beta verzionak.a hideg teli esteken azert remeklesz:P
  • Neville04
    ja az jó lenne :)
  • donpedro
    Remélem a SIGames nézi a WBA meccseit, hátha felnyomják Gerát kicsit. Mert megérdemli :)
  • Maxi
    Nagyon meghalt a fórum ! Valaki esetleg írhatna egy élmény beszámolót pár kép esetleg. ( sajna én nem játszottam mostanába, de biztos írnék) .
  • atibacsi1977
    hogyan kell az odőt pörgetni? Egyszerűen nemtalálom sehol azt a gombot amelyikkel lehetne
  • Hentes Bill #176
    hi. #66
  • atibacsi1977
    Hi! Honnan tölthetem le a demot?
  • Rossi1
    Csaó!

Segítség kéne, pontosabban tanács...Ti milyen edzéstervvel dolgoztok, pontosabban van valami furmány amire rá kell jönni, mert én (szerintem) elég jól beállítottam és hiába támadógyakorlatok vannak előnyben, a védekezésemet fejleszti jobban.Aztán meg egyszerűen katasztrófális amit a pályán művelnek a srácok... Hiába gfyakorlom velük a támadásépítést, össze-vissza futnak a védelmem meg olyan mintha ne is lenne, pedig állítólag fajlődniük kéne. Egyébként MANUTD.-val vagyok most igazoltam le Maniche-t és Desailly-t! És eladtam Fortune-t 4 000 000-ért!!!!!! De mindez mit sem ér, ha...:(Köszi
  • Magic Boy
    Na azért túlzásokba nem kell esni!
  • Terminátor14
    felőlem akár az ''új Ronaldo'' is lehet, csak jók legyenek az értékei...:)
  • Drizzthsz
    Ne, legyen kétszer jobb. Troghelle meg 3szor!
  • AMDFan
    Ne legyen mindjárt Gera az új Henry?
  • Hentes Bill #169
  • fulcrum
    honnan lehet letölteni a demót?
  • Terminátor14
    de az övé ne legyen alacsonyabb, sokat fejlődött ;-)
    Jóh, tudom...hazabeszélek, de akkor is.
  • robotnyk
    általában alacsonyabbak lesznek a játékosok értékei... amúgy szerintem nem olyan gyenge, technicalban csak Kanu-t nem veri a West Bromban...
  • Drizzthsz
    Hát, eléggé... Bombázzuk meg levelekkel az SIgamest...
  • Terminátor14
    értékesnek értékesek, de a tulajdonságiak (főleg Gerának) nagyon bénák...nem? :)
  • Drizzthsz
    Nálam az első az Újpest csapatával...

Kiváncsi leszek az FM 2005-ben Feczesin értékeire. Gera a demóban egészen értékes, meg Torghelle is...
  • Magic Boy
  • szoltan
  • R9
    ez egy másik topic!
  • Hentes Bill #159
    olvass vissza.

november elején
  • cory11
    Az FM2005 full verzio mikor jön ki?
  • fulcrum
    én a 4-2-4 nyomom és már bl-t, bajnokságot, szuperkupát és spanyol kupát nyertem a realal.a villareal.al meg 3. lettem a cm4-ben
  • Hentes Bill #156
    cm5 demo még nincs
  • Magic Boy
    Jók a képek!
    A CM5-böl van kint demo?
    És ha van akkor van itt olyan a ki próbálta mindkettőt?
    Ha van akkor leírnáé a tapasztalatait?
  • szoltan
  • Grusi
    Jah, rohadt idegesito
  • Takezó
    nah ennek örülök, mert ez borzalmas..
  • Grusi
    Nincs... Javitva lesz vegleges verzioban ez is