Szal...
  • Sephi
    Jelenleg sokbban vagyok es nem hiszem hogy egyhamar kiheverem!

Este 5 kor indultunk el budapestrol kocsival. Minden jo volt es szep idonk volt. Negyen ultunk a kocsiba en meg meg harom baratom. Semmi baj nem volt addig amig tejesen nem gazoltunk bele szoszoros ertelembe a pokolba! Egy baszott nagy hovihar kozepebe csoppentunk. Mi voltunk eloll es hatul volt vagy 20-30 magyar rendszamu kocsi (tudom hogy magyarok voltak majd elmeselem miert) es az ut tukor sima volt befagyva! 3 oran keresztul 20km/h sebbeseggel haladtunk elore kiygo sorba! Hatra nem lehetett menni es elore nehez volt. Ekkor bertunk egy bikaresti rendszamu ugyancsak roman nemzetisegu harom fiatalembert. A Hovihar mar akkora volt 8 orakkor hogy nem lehettet latni semmit sem. Kozben oszehaverkodtunk veluk. Ekkor jott az elso pofon. Korulbelul 13 kocsit szamoltunk akiket a szel a szoszoros ertelmeben kifujt az utrol!! Minket is majdnem! Ott altak a szerencsetlenek es nem tudtak mitevo legyenek. Hirtelen kovetkezett az elso sokk. Egy magyar rendszamu kocsi be volt dolve az arokba es a sofor ott logott ki az ablakbol eszmeletlenul! Aszt hiszed az elottunk mar bert magyar rendszamu kocsik egyike is megalt? NEM!!! Mi altunk meg en meg a haverok es azonnal kiszedtuk onnan de keson mert mar haldoklott! Mivel egyikunk sem volt tudataban hogy ez az ember a halalan volt azonnal bevittuk egy kocsiba es letakartuk az illetott. Bevartuk az elso mentot ami 1 es fel ora mulva ert be es az is ugy volt hogy en vegig mentem az uton hatrafele hogy egy magyar nemzetisegu embertol ekerjek egy kurva Mento szamot! Az elso haromnak fogalma sem volt sot meg ketten is voltak akik nem akartak hivni oket! Vegul egy oreg bacsi felhivta oket es reagaltak. Kozben meg mindig alig mentunk elore! Az ember a hatso ulesen alig vett mar levegot. Mindent megprobaltunk! Mentunk takarokat es kerni de senki sem adott! volt olyan magya ember aki meg az ajtot sem nyitotta ki nekem! Ekkor megjott a mento es ket FLEGMA aszisztens meg minket baszott le hogy miert itt tartottuk mert eletveszejben van! Mit tehetunk volna???? Hagyyuk ott megfagyni es meghalni???

Aztan jott a kovetkezo pofon! Fel ora mulva az uton lefele tobb magyar 3 tonnas kamion is keresztbe volt csuszva a uton! Asziszed kiszalt valaki hogy segitsen nekik?!?!? Nem hanem en meg a haverok mentunk es kitoltuk oket! Ketten meg sem KOSZONTEK .

Majd kialtam az utra es intettem a velunk szembe levo emberrekkel hogy ajanak meg hogy tudgyunk mar mi is haladni mert mar ehen haltunk majdnemes szomjan! Mire az egyik Mercis pasi kiszal es aszonta ha nem takarodok elaz utrol (ekozben mar par magyar kocsi elenk alt) akkor pofan csap. Erre bemergelodtem es elkezdtem uvoltozni de hirtelen akkora szel fujt hogy egyszeruen kivagott az egyik arokba engem! Majdnem eltortem a kezem! A gecije meg nem kirohogott ?:(

Aztan ujjab pofon! Eljutottunk a MOL kutig es amikor bertunk ott volt a kedves MENTO OSZTAG es KAVEZOTT A MOLBA mikozben tobb ember sebesulten fekudt az arokba nem mesze onnan!!

Akkor meg amikor kimentunk onnan egy baleset volt a szemunk latara es eltereltek valami fold utra az oszes kocsit.

Most ertem haza es jelenleg ass tudom mit kezdgyek magammal. Akkora frasz van bennem mintha egy horror filbol csopentem volna ki.