11330766891279474906.jpg
  • Gabo
    Sziasztok!

Rég jártam erre...
    Úgy néz ki az idei évem bicos szempontból merő szívás.
    Májusban vettem ki egy hét szabit, hogy bringázzak. Ekkor a váltó bovdenháza adta meg magát. A drótok valahogy belehúzódtak a váltókar belsejébe és megakasztották a mechanikát. Mivel már amúgy is terveztem a váltok újrabovdenezését, legalább sort kerítettem erre. Persze mire a bringa menetkész lett, az időjárás romlott el...
    Augusztus elején kivettem két hét szabit nyaralás címszóval. Az első hét szerdai napján, egy túrán Szentendre felé sikeresen csatlakoztam a KTT-hez. (KTT = Kormányon Túliak Társasága ). A jobb térdemet elég rendesen, a balt kicsivel kevésbé lehorzsoltam. Megrántottam a bal karomat. Vérző térdekkel és egyre kevésbé hajló, fájó könyökkel irány haza, majd otthonról a sebészetre. Kötözés, tetanusz, röntgen, csillaglátás a karom mozgatása közben... Szerencsére nem tört, de az izomszalag meghúzódott a könyökömnél. Jó 1-2 hónap kényszer pihenő. A szabimnak is lőttek, helyette betegállomány és járkálás kötözésre. Emlékül, emlékeztetőül egy újabb sebhely a térdemen.
    Azért októberi jóidőt kihasználva sikerült néhány túrát végig csinálni. A formám csapnivaló, ráadásul a bal karom se 100%-kos, nem terhelhető még rendesen.

Ennek ellenére: Trek Rulez! XC túrázás Rulez! Meg persze a bringázás is Rulez!