Daemon-tools SCSI probléma
  • cSuwwi
    Ha akarsz hallani érdekeset, mondok én neked :)

XP SP1-em van régóta (Corporated). 2 gépen is ezt használom. Egyszercsak meggondolta magát a gép(?) vagy a jóisten, vagy nem tudom mi/ki, azóta nem lehet feltelepíteni.
    A másik gépre felmegy, az enyémre nem. Azóta az egész gépet lecseréltem (a monitor kivételével), de természetesen az újra sem megy fel.
    Valami 25010-es hibával leáll a telepítés végén.
    Én is írtam a hivatalos fórumra, de a készítő gyerek is csak vakargatta a fejét, mert gőze sem volt mi okozhatja.

Semmilyen más cd emu program sem ment fel. Az alcohol ugyanolyan hibakóddal halt le.

Történetesen ellátogattam az Alcohol fórumára is (akkor derült ki számomra, hogy az Alcohol egyik fejlesztője faragta szabadidejében a Daemon Tools nevű kis progit) :)

Szal rákerestem a hibakódra, és a sok zagyvaság között találtam egy registry átíros megoldást (ami természetesen nem ment), de javasolta a gyerek, hogy csináljak egy új felhasználói fiókot, és onnan próbáljam meg telepíteni.

Mondom egye-fene. Elkeztem telepíteni, a végén ahol eddig lehalt, vagy 1 percig csak kerregett a wincsi, majd nagynehezen felment. :O
    Örültem mint majom a farkának. :) Azóta is megy a dolog, de nem tudom miért nem engedi az alap fiókkal (telepítés után mindegyik felhasználói fiókkal működik, akár törölni is lehet az ideiglenesen létrehozottat).

Írtam a készítő srácnak, még mindig nem tudja mi lehet a baj :)

Bár nekem nem ezt a hibakódot adta, de próbáld meg, hátha... ;)