117
Daemon-tools SCSI probléma
-
waler #37 Sziasztok! Nekem a gondom a következő leszedtem a moto gp3-at es mountoltam a daemonnal, majd ugye a crackhez kellett az antiblax progi, mivel nem sikerült normálisan elindítanom a játékot mégsem hát uninstalláltam az antiblaxot. A gond innét kezdődik, hogy azóta teljesen behalt a daemon, se uninstalálni, sem újra telepíteni nemtom. telepítésnél a következő hibaüzenetet adja: "Device setup error: code 25038 (0x61CE).0(0x0).Contact your support personnel."
Már megpróbáltam mindent, új felhasználói fiokkal felrakni, regeditben kitöröltem a daemonra vonatkozó dolgokat, de akkor is csak ezt az üzit kapom. Mi a fenét lehet csinálni ilyenkor???
Kiváncsian várom válaszaitokat, thx! -
kubikus #36 Na sikerült megtalálnom és kitöröltem az összes ilyen fájlt, de mégsem tudom feltelepíteni! -
kubikus #35 Az első részt végrehajtottam, de a másodikat azt nem találtam! ezt a részt hol keressem, mert nem találom! "registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services"
Bocs, hogy ilyen béna vagyok és állandóan kérdezgetek! -
#34 A windows\system32\drivers könyvtárból törölni kell a d*bus.sys és d*prt.sys fájlokat (a '*' helyén az utolsó felrakott dtools verziószám, pl. '347' található).
Utána a registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services ág alatt is meg kell keresni az ugyanilyen nevű bejegyzéseket, és törölni.
Újraindítás után meg lehet próbálni az újrarakást.
Ui.: Saját tapasztalat, hogy néha ez sem segít, belerakad valami kosz. Ez esetben a dtools install során, amikor kéri az eszközmeghajtó nevét, át kell írni a default nevet olyanra, ami biztosan nincs.
-
kubikus #33 na nekem valahogy nem sikerült kibogozni! Leírná valaki tömören, hogy mit kel csinálni! -
#32 Talán ez működik (4. hozzászólás). Németül van ugyan, de sztem érthető.
-
R3GiD0N #31 Sziasztok!
Lenne egy nagyon durva problémám.
Megprobálom felrakni a daemon tools-t és kapok egy hiba üzenetet "device setup error: code 25030 (0x61c6), 259 (0x103)Contact your support personnel"
Megáll az install végén és vissza töröl mindent.Eddig még nem is lenne nagy gond , gondoltam felrakok más virtuális meghajto programot ,de az alcohol is kilök egy hibaüzenetet!Végkimerülésembe irok neketek :)
Format volt,bios gyere megvolt, már mindent megprobáltam de én feladom köszönöm válaszaitokat! PLS SEGITSETEK! -
#30 nm. -
#29 köszönöm szépen a segítségedet! nem volt elérési út, csak hibásan volt beírva a bin-nek a neve. kimaradt 1 betű! itt volt a hiba! még egyszer köszönöm szépen! -
#28 Tipp: a cue file-ban van-e elérési út írva a bin file-hoz? Ha van, akkor töröld ki az elérési utat, csak a bin file neve maradjon. -
#27 sziasztok! van egy kis problémám! mikor bemountolom Daemon Toolsba az egyik játékot hibát ír ki, mégpedig ezt: Unable to mount image Cue sheet: line 1 - nemhozzáférhető a fájl! mit tudok tenni ellene? -
MalnaVadasz #26 A 25009-es hibára a megoldás a következő:
A registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\PCI kulcs engedélyeinél Full Control jogot kell adni a SYSTEM számára. Ha ez be van állítva, akkor egyel "feljebb" kell a jogosultságot ellenőrizni. És így tovább.
Nálam ez megoldotta a problémát, mire a CurrentControlSet -ig eljutottam. Ezután hiba nélkül felment a Daemon is, és az Alcohol is. -
#25 Sziasztok.a deamon hoz szereztem fastmount fájl-t de véletlen beirtam hogy exe-ket isemuláljon .Azóta nem megy egy exe sem csak kérdezi hogy emulálni akarom-e,de ha em megy egyetlen exe sem.pl:regedit,semmi játék..stb..:
Valakilégyszi segítsen mert nem akarom újraformázni a c:-t.Előreis köszi .Icespeakyy -
#24 Az miért van hogy leszedtem s daemont de csak úgy lehetett hogy kidobtam a kukába mappástól mert nemengedi törtölni meg a registry file-okat is kitöröltem utána raknám fel a daemon 3.47-et és kiír valami networ error-t. Az miért van? -
elbandi #23 Nos nekem ugyanaz a gondom mint Lord Zax-nak alcoholt használtam emulálni de pár program kifejezetten csak daemon-al hajlando működni probálom telepiteni alcohol mellől,a telepitő a 25009 hibakoddal leáll és visszatörli a felrakott állományokak és innentől az alcohol is behal eltünnek a virtuális meghajtók reinstallnál pedig ugyanazt a device setup errort irja mint a daemon.Csak rendszervisszaállitással tudtam megcsinálni az alcoholt,probáltam letörölt alc mellett,letiltott optikai meghajtokkal is de mindig uyanazt csinálja
Ha valakinek van ötlete légyszi segítsen.Köszi! -
#22 Nekem a volt munkahelyemen volt WinME alatt hasonló hibakód, reinstallal megoldottuk... -
#21 nemtudom, nálam rendesen működik mindig. o.
persze mi csak DVD átkódolásnál használjuk,
nem tudom ti mihez használjátok.
-
#20 Hát nem tudom. Nálam Daemon mindíg is szarakodott 98 alatt szép kék képernyőket rajzolt, a multkor meg 2000 alatt egyszerűen nem ment a magyar nyelvi fájl. Alcohollal viszont soha semmi bajom... -
#19 Ha akarsz hallani érdekeset, mondok én neked :)
XP SP1-em van régóta (Corporated). 2 gépen is ezt használom. Egyszercsak meggondolta magát a gép(?) vagy a jóisten, vagy nem tudom mi/ki, azóta nem lehet feltelepíteni.
A másik gépre felmegy, az enyémre nem. Azóta az egész gépet lecseréltem (a monitor kivételével), de természetesen az újra sem megy fel.
Valami 25010-es hibával leáll a telepítés végén.
Én is írtam a hivatalos fórumra, de a készítő gyerek is csak vakargatta a fejét, mert gőze sem volt mi okozhatja.
Semmilyen más cd emu program sem ment fel. Az alcohol ugyanolyan hibakóddal halt le.
Történetesen ellátogattam az Alcohol fórumára is (akkor derült ki számomra, hogy az Alcohol egyik fejlesztője faragta szabadidejében a Daemon Tools nevű kis progit) :)
Szal rákerestem a hibakódra, és a sok zagyvaság között találtam egy registry átíros megoldást (ami természetesen nem ment), de javasolta a gyerek, hogy csináljak egy új felhasználói fiókot, és onnan próbáljam meg telepíteni.
Mondom egye-fene. Elkeztem telepíteni, a végén ahol eddig lehalt, vagy 1 percig csak kerregett a wincsi, majd nagynehezen felment. :O
Örültem mint majom a farkának. :) Azóta is megy a dolog, de nem tudom miért nem engedi az alap fiókkal (telepítés után mindegyik felhasználói fiókkal működik, akár törölni is lehet az ideiglenesen létrehozottat).
Írtam a készítő srácnak, még mindig nem tudja mi lehet a baj :)
Bár nekem nem ezt a hibakódot adta, de próbáld meg, hátha... ;) -
Lord Zax #18 Üdv.
no lenne egy nagyon fura esetem.
már irtam a d-tools bugjelentés foruára, irtam a hivatalos support cimre, de egyiken se kaptam normális válszt/mgoldást. a mailre még válasz se jött. :(
a problémám a következö:
Winxp sp1-esem van. csak nero van fent.
fenyomtam régen a d-toools 3.47-es legujabb változatát, aztán le kellett szednem, mert egy másikat akartam felrakni( alkohol)
namost, miután leszedtem ,semmi más nemtudok felrakni. se az alkoholt, se a d-toolst ujra.
ezt az üzenetet kapom állandoan amikor fel akarom installálni valamelyiket . :
Device setup code 25009 (0x61B1) -536870389 (0xE00020B)conatct your support personel
majd az installállás magátol leáll.
Probáltam már a regedittel kiszedni mindent ezek után ami a deamon, vagy az alkoholhoz tartozott, probáltam a meghajtok nevét változtatni,
probáltam express installal, ugy hogy másik meghajtot adok meg neki, ezköszkezelöben kivettem minden virtuális meghajtot, de semmi eredmény..
Ha valakinek volt hasonlo problémája, esetleg megtalálja valahol rá a megoldást, nagyon megköszönném.. -
#17 reinst+uninst? -
greco #16 Jobb katt az ikonra...Virtual cd/dvd-rom....set number of devices...Disable.....majd mehet az uninstall. -
Roll #15 Próbáld így: vezérlőpult, rendszer, eszközkezelő és azon belül távolítsd el a virtuális meghajtót. -
#14 Plíz help!
Képtelen vagyok eltávolítani egy daemon által létrehozott virtuális meghajtót.
Hátha valaki tud segíteni...
Elszállt a d-tools és le kellett törölni, nem működött.Rendesen uninstallálni se lehetett.Fogtam letöröltem.De most ott maradt a meghajtó.Próbáltam azt is, hogy újra felrakom, és majd leszedi, de nem:(
Valakinek ötlete?
Köszi -
#13 igen, már megoldódott.
csak dokumentálva nem láttam azelőtt.. -
#12 Csak hogy megelőzzem a felesleges keresgélést, az újabb verziók már ismerik az nrg -t
http://www.daemon-tools.cc -
#11 A hivatalos honlapon nincs olyan plug-in ami támogatná a néró formátumát. Ha meg fel kell hozzá külön tenni a Nero Image Drive ot akkor meg mi értelme van mellette daemont is használni ?
Amúgy azthittem hogy egy driver baszta el és előtte ment.. -
#10 Már a másik topikban is kérdezted és itt ugyanaz a válasz: a Nero image-eket csak plugin-nel tudja használni. Vettem a fáradtságot és beírtam egy k*rva keresőbe, hogy "daemon tools nero plugin" és már dobálta is a találatokat. Rögtön az elsőn már ott is volt, hogy telepíteni kell hozzá a Nero Image Drive-ot (ami "szerencsére" a fullos Nero csomag része), csak úgy működik.
-
#9 Daemon tools 3.32 miért nem tudja érvényesen mountolni az .nrg (nero image) fájlokat?
Ha rossz fájlt akarok mountolni akkor kiír hibát, de erre csak töltés és semmi hiba. Viszont a meghajtóba nem teszi be a mountolt cédét. Oprendszer XP.
Milyen megoldást javasoltok? -
#8 megvan a megoldas :))
a kis drága elfelejtette a Drive Letter-t :))
csupán adnom kellett neki egy újat!!
amúgy jelenleg cd-rom nincs a gépemben :))
Weby -
#7 Hogy lehetne eltávolítani egy virtuális meghajtó hardware-ét??? -
#6 AltGr+F = [
AltGr+G = ] -
XMX #5 Ha van fent winword szúrd be szimbólumkent - majd vágólap... -
dagon #4 hello nem idevalo de op rendszert csereltem english win 2000 lett de hun a billentyum. semmi gond majd veszek eng key/t de nagyon keresem a szogletes yarojelet mert nem tudok a DC re bemenni........Valaki segitsen.....k0szike -
XMX #3 Is that cd burner installed in your computer? A lot of times if someone removes hardware from their computer without first uninstalling the drivers, windows will load the drivers even though the device isn't there. If the burner is still installed on your computer, I would uninstall the drivers and software for the burner and reinstall it.
-
XMX #2 Ha a hibára rákeresel google-ban rögtön az első találat Easy CD vagy Direct CD problemara utal...
Hmmmm? -
#1 valakinek mar volt olyan gondja, hogy a daemon-tools futott rendesen, de nem jelent meg a meghajto!! a hardware elemek kozott a kovetkezot irja ki az XP :
Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)
Koszi: Webspy