• szacsi
    #3
    Az új albumról
    "A System Of A Down gitárosa szerint a csapat új dalai gyorsabbak mint valaha "
    -blabbermouth.net, 2003. aug. 11.

    Daron Malakian, a System Of A Down gitárosa nemrég azt nyilatkozta az MTV.com-nak, hogy a készülő lemezük új számai közül néhány, amit ő szerzett, gyorsabb mint a banda legtöbb eddig megjelent száma, és a keleti befolyások még kifejezettebben vannak jelen, mint eddig.

    "Egyfelől nézve dallamos, másfelől kemény, de nagyon sok dolog történik a keménység közben" - mondta Malakian. - "Egyik eddigi lemezünkhöz sem fog hasonlítani. Sok időnk volt rá, és sok időm volt újragondolni a hangzásunkat, néhány változtatást belevinni."

    "A régi riffjeinkben több 'chugga-chugga' hangzás volt" - mondja. - "Az újak jóval figyelemfelkeltőbbek, és keleti módra dallamosak. Szóval most tulajdonképpen ezt a fajta vibrálást tettem bele a sok kemény hang közé."

    A System Of A Down úgy tervezi, nagyjából hat hónapot dolgoznak majd Malakian anyagán, mielőtt a stúdióba mennének az új anyagot felvenni. "Biztos vagyok benne, hogy a többieknek is egy csomó ötletük van már, amiket elhoznak. Hozzáadják a maguk sajátosságait és együtt fogjuk eggyékeverni. Ez teszi Systemmé."
    25.