2189
-
[Walaki]D`Lair #29 Innen megtudhatod -
#28 naa. és azok hunn játszanak? -
[Walaki]D`Lair #27 Hmm...Én ismerek egyet....Nightmare Of The People....zsír ám.... -
#26 na lejött!%!
kiráhly. tényleg nyugis, olyan innervisionos hangulata van. meg a háttérbe van vmi gitár (?) ami csak pár magasabb hangot játszik (( looál, mennyire szakszerű vagyok :)), az mondjuk tökre tetszik. a szöveget még nem tudtam megfigyelni h miről szól pontosan a szám :D -
#25 jó a link szövege is, twotowers
ugye a wtc re vonatkozik ?
már lejött 17 % az ego ból. -
#24 és itt a másik is
System of A Down - Ego Brain -
#23 a steal this albumon vannak rajta. a mit hallgatsz topikba belinkeltek az A.D.D.-ot,mindjart felrakom az egot is...az egy eleg nyugodt szam,de szerintem kibasztt jo :) -
#22 úgy újak, hogy elérhetővé váltak :)
azért mondjuk a sugar demoja odabasz!!! garázsfelvétel rulez
Az A.D.D. és az Ego Brain min vannak rajta? ezekről lemaradtam.. nem tudsz vmi elérhetőséget rájuk? ftp re feltöltenéd??
*6: egyik kedvencem az X , első hallgatásra már rögtön megtetszett, utána a Metro . sorrend mondjuk nincs a többi között: Cubrt , PLUCK , Boom , Darts , Soil , Forest , War, Legend of Zelda :)) -
#21 de az steal this album az demokbol lett osszerakva, és van rajta par szam,amit elobb irtak,mint a soad albumot -
ZzZz #20 ertem de voros andrist mint enekes emlitettem es ha hallottad oket systemet jatszani akkor tudod mirol beszelek... es telleg nem bonyolult... de dob temak ezt szepen feledtetik veled:] -
#19 amennyire én ismerem, és tudok gitározni ( na jó ezt hagyjuk ) azért azok a témák nem olyan bonyolultak, mondjuk egy Spiders nem olyan nagy etvasz.
Legtöbb zenekar jó énekes nélkül van.. mégha gitározni tudnak is, önmagában nem lehet jót kihozni.. -
ZzZz #18 azert superbuttos voros andris (nehai fabrikos) jol tolta regen amikor meg jatszottak feldolgozast... de a nefogazznal telleg az enek utki rendesen viszont a temakat jol jatszak... de ez mar egy masik tortenet. -
#17 nem lönne rossz.
az a "baj" hogy semmilyen mo. i zeneakar nem tud játszani szisztemet.. az ének mindenkin kifog, amit nem is csodálok :))
azt viszont nem értem, láttam milánói koncert felvételt (aszem az volt) a közönség egyszerűen kiakasztott!!! ott állnak és kész, semmi pogó csak bambulás. ehh szégyen. vagy közönséget csak külön vágták oda ? -
#16 yeee yee forever soad.
új számok közül azért nem sikerült mindegyik olyanra mint az első albumok... max az innervision :) -
#15 télleg gyünnek szigetre???? -
#14 -
#13 1. Chic 'N' Stu
2. Mr. Jack
3. Sugar
4. Psycho
5. I-E-A-I-A-I-O
6. A. D. D.
7.Innervison
8. Aerials
9. Toxicity
10. Ego Brain -
#12 akkor jo... -
#11 nemis az uj Metallicára gondoltam... ;-) -
#10 huha....nem populáris,hanem "fogyasztóbarát" -
#9 szerintem az uj metallica album nagyon szar...tiszta populáris szar...amugy a system hasonlít egy kicsit a régi metallicara -
#8 1. Sugar
2. Aerials
3. Boom (az iraki háború "emlékére")
4. CHOP SUEY!
5. Jet Pilot
6. ATWA
7. Roulette (csakazértis :))
8. Highway Song
9. FUCK THE SYSTEM
10. Ego Brain
a számozás csak a külalak kedvéért van, mind1iket ugyanugy szeretem.
így most elolvasva a cikket, picit felkeltette az érdeklődésemet a dolog... igaz, h egy ideje, már mást (is :D) hallgatok SoaD-on kívűl, de asszem belehallgatok majd az uj "keleti hangzású" albumba is!
ja és ne feledjétek Soad & 'Tallica forever! (még akkor is, ha picit eltérő stílusú zeéz csinálnak.. :D) -
#7 Shavo the best bass player in the world!!!!!!!!!! -
#6 nektek mi a 10 kedvenc soad tracketek? -
#5 jaja....meg a psycho,a mr jack és az i-e-a-i-a-i-o is :) -
#4 chop suey nagyon nagy zene am -
#3 Az új albumról
"A System Of A Down gitárosa szerint a csapat új dalai gyorsabbak mint valaha "
-blabbermouth.net, 2003. aug. 11.
Daron Malakian, a System Of A Down gitárosa nemrég azt nyilatkozta az MTV.com-nak, hogy a készülő lemezük új számai közül néhány, amit ő szerzett, gyorsabb mint a banda legtöbb eddig megjelent száma, és a keleti befolyások még kifejezettebben vannak jelen, mint eddig.
"Egyfelől nézve dallamos, másfelől kemény, de nagyon sok dolog történik a keménység közben" - mondta Malakian. - "Egyik eddigi lemezünkhöz sem fog hasonlítani. Sok időnk volt rá, és sok időm volt újragondolni a hangzásunkat, néhány változtatást belevinni."
"A régi riffjeinkben több 'chugga-chugga' hangzás volt" - mondja. - "Az újak jóval figyelemfelkeltőbbek, és keleti módra dallamosak. Szóval most tulajdonképpen ezt a fajta vibrálást tettem bele a sok kemény hang közé."
A System Of A Down úgy tervezi, nagyjából hat hónapot dolgoznak majd Malakian anyagán, mielőtt a stúdióba mennének az új anyagot felvenni. "Biztos vagyok benne, hogy a többieknek is egy csomó ötletük van már, amiket elhoznak. Hozzáadják a maguk sajátosságait és együtt fogjuk eggyékeverni. Ez teszi Systemmé."
25.
-
#2 -